Комплекс ігровий SportBaby Babyland-3

КОД ТОВАРУ: 220773
  • Комплекс ігровий SportBaby Babyland-3
  • Комплекс ігровий SportBaby Babyland-3 - Фото №2
  • Комплекс ігровий SportBaby Babyland-3 - Фото №3
Комплекс ігровий SportBaby Babyland-3
Тип: ігровий комплекс. Установка: на вулиці. Матеріал: сосна, пластик. Навантаження: до 130 кг (на навісне обладнання). Габарити: 300х400х400 см. Довжина гірки: 3 м. Вага: 200 кг. Гарантія: 1 рік. Особливості комплексу: для установки на вуличних майданчиках; високоякісна деревина матеріали; спеціальне покриття, що запобігає деформацію і розтріскування; антисептичну покриття; надійна конструкція; безпечний; для фізичного розвитку та ігор; має стінку для скелелазіння, гірку, пісочницю, 2 гойдалки, підвісний канат, мотузкові сходи.
SportBaby
КУПИТИ
ЦІНА:
38 940 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 5198 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Спортивні комплекси
Призначення
Для вулиці
АРТИКУЛ
Babyland-3
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комплекс ігровий дерев'яний SportBaby Babyland-3 виконаний з натуральної сосни, оброблений спеціальним антисептиком, захищений від грибкових утворень, розтріскування і деформації. Призначена для установки на вулиці. Верхня площадка даної моделі оснащена дахом, що захищає від сонячних променів і дощу. Завдяки ігровому комплексу діти можуть набути навичок скелелазіння, для цього є спеціальна гірка з виступами. Також дитина зможе покататися на крутий і довгою гірці, навчиться утримувати рівновагу на гладіаторських сітці, мотузяною драбиною або канаті. Для маленьких дітей передбачена простора пісочниця.

Особливості комплексу:

- для установки на вуличних майданчиках;

- високоякісна деревина матеріали;

- спеціальне покриття, що запобігає деформацію і розтріскування;

- антисептичний покриття;

- надійна конструкція;

- безпечний;

- для фізичного розвитку та ігор;

- має стінку для скелелазіння, гірку, пісочницю, 2 гойдалки, підвісний канат, мотузкові сходи, гладіаторську сітку.

Характеристики:

Тип: ігровий комплекс;

Установка: на вулиці;

Матеріал: сосна, пластик;

Навантаження: до 130 кг (на навісне обладнання);

Габарити: 300х400х400 см;

Довжина гірки: 3 м;

Вага: 200 кг;

Гарантія: 1 рік.

Виробник: SportBaby (Україна).

Компанія є вітчизняним виробником дитячих товарів, спрямованих на повноцінний фізичний, інтелектуальний, а також емоційний розвиток дітей. Великий асортимент спортивних комплексів і відповідного інвентарю, ігрових комплексів і майданчиків, гірок, пісочниць, будиночків, дитячих меблів виготовляється з екологічно чистих, безпечних матеріалів. Всі товари мають великий гарантійних термін і відповідають всім вимогам дитячої безпеки.


Комплекс ігровий SportBaby Babyland-3 купити по реально виправданою вартості 38 940 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Детские игровые комплексы таких брендів, як наприклад: SportBaby в інтернет каталозі Терраспорт
Комплекс ігровий SportBaby Babyland-3 Комплекс ігровий SportBaby Babyland-3 - Фото №2 Комплекс ігровий SportBaby Babyland-3 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплекс ігровий SportBaby Babyland-3"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі ігрові комплекси

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Комплекс ігровий SportBaby Babyland-3 допоможе досягти мети. В « Дитячі ігрові комплекси » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Дитячі ігрові комплекси порадує Вас високою якістю. Комплекс спортивний Kidigo "Павук" (21-08.1 / 6-16) , Комплекс спортивний Kidigo "Павук" (21-08.1 / 6-16) і Комплекс спортивний Kidigo "Павук" (21-08.1 / 6-16) від кращих світових брендів 6965 Ви побачите в нашій категорії Дитячі ігрові комплекси . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Дитячі ігрові комплекси . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн