Комплекс ігровий SportBaby Babyland-2

КОД ТОВАРУ: 220779
  • Комплекс ігровий SportBaby Babyland-2
  • Комплекс ігровий SportBaby Babyland-2 - Фото №2
  • Комплекс ігровий SportBaby Babyland-2 - Фото №3
  • Комплекс ігровий SportBaby Babyland-2 - Фото №4
Комплекс ігровий SportBaby Babyland-2
Тип: ігровий комплекс. Установка: на вулиці. Матеріал: сосна, пластик. Навантаження: до 130 кг (на навісне обладнання). Габарити: 320х380х440 см. Довжина гірки: 3 м. Вага: 200 кг. Гарантія: 1 рік. Особливості комплексу: для установки на свіжому повітрі; високоякісна деревина; спеціальне покриття, що запобігає деформацію і розтріскування; надійна конструкція; безпечний; для фізичного розвитку та ігор; можливість установки додаткового навісного обладнання (купується окремо); має гірку, пісочницю, 2 гойдалки, канат, гору для скелелазіння.
SportBaby
КУПИТИ
ЦІНА:
38 720 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 5169 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Спортивні комплекси
Призначення
Для вулиці
АРТИКУЛ
Babyland-6
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комплекс ігровий SportBaby для дачі Babyland-2 - допоможе організувати функціональний простір для дитячих ігор і фізичного розвитку на свіжому повітрі. Міцна, надійна конструкція даної моделі, виконана з екологічно чистого матеріалу - натурального соснового бруса, який має спеціальне покриття, що запобігає виникненню грибка і перешкоджає деформації. Триметрова гірка виготовлена з ударостійкого, якісного пластику у вигляді хвилі. Комплекс доповнено ще однією гіркою для скелелазіння і канатом. Для маленьких дітей передбачена пісочниця, в якій малюки зможуть будувати замки і гратися улюбленими пасочками.   

Особливості комплексу:

- для установки на свіжому повітрі;

- високоякісна деревина;

- спеціальне покриття, що запобігає деформацію і розтріскування;

- надійна конструкція;

- безпечний;

- для фізичного розвитку та ігор;

- можливість установки додаткового навісного обладнання (купується окремо);

- має гірку, пісочницю, 2 гойдалки, канат, гору для скелелазіння.

Характеристики:

Тип: ігровий комплекс;

Установка: на вулиці;

Матеріал: сосна, пластик;

Навантаження: до 130 кг (на навісне обладнання);

Габарити: 320х380х440 см;

Довжина гірки: 3 м;

Вага: 200 кг;

Гарантія: 1 рік.

Виробник: SportBaby (Україна).

Компанія є вітчизняним виробником дитячих товарів, спрямованих на повноцінний фізичний, інтелектуальний, а також емоційний розвиток дітей. Великий асортимент спортивних комплексів і відповідного інвентарю, ігрових комплексів і майданчиків, гірок, пісочниць, будиночків, дитячих меблів виготовляється з екологічно чистих, безпечних матеріалів. Всі товари мають великий гарантійних термін і відповідають всім вимогам дитячої безпеки.


Комплекс ігровий SportBaby Babyland-2 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 38 720 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Детские игровые комплексы таких торгових марок, як наприклад: SportBaby в онлайн каталозі Терра Спорт
Комплекс ігровий SportBaby Babyland-2 Комплекс ігровий SportBaby Babyland-2 - Фото №2 Комплекс ігровий SportBaby Babyland-2 - Фото №3 Комплекс ігровий SportBaby Babyland-2 - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплекс ігровий SportBaby Babyland-2"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі ігрові комплекси

Давно планували зайнятися фігурою? Комплекс ігровий SportBaby Babyland-2 допоможе на шляху до мети. В « Дитячі ігрові комплекси » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі ігрові комплекси обрадує Вас високою якістю. Комплекс спортивний "Ти найкращий", червоний (21-15.1 / 6-16) , Комплекс спортивний "Ти найкращий", червоний (21-15.1 / 6-16) і Комплекс спортивний "Ти найкращий", червоний (21-15.1 / 6-16) від топових світових брендів 6965 Ви зможете побачити в нашій лінійці Дитячі ігрові комплекси . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Дитячі ігрові комплекси . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн