Колаген Stark Pharm Collagen Peptides & Hyaluronic Acid, 225g Raspberry (2022-10-1513)

КОД ТОВАРУ: 539095
  • Колаген Stark Pharm Collagen Peptides & Hyaluronic Acid, 225g Raspberry (2022-10-1513)
  • Колаген Stark Pharm Collagen Peptides & Hyaluronic Acid, 225g Raspberry (2022-10-1513) - Фото №2
Колаген Stark Pharm Collagen Peptides & Hyaluronic Acid, 225g Raspberry (2022-10-1513)
Харчова добавка Stark Pharm - Stark Collagen Peptides & Hyaluronic Acid - це комплекс, який містить колаген і гіалуронову кислоту в якості основи, доповнений рядом вітамінів. Склад добавки сприяє нормалізації роботи опорно-рухового апарату, є додатковим джерелом колагену та гіалуронової кислоти. Саме наявність додаткових компонентів, таких як вітаміни С і D3, біотин, МСМ (метилсульфонілметан), максимально посилюють дію основних компонентів добавки, і саме завдяки цьому наш організм отримує максимальну користь від використання комплексу. Колаген є основним структурним білком, який природним чином синтезується в організмі і складається в основному з трьох амінокислот: проліну, гліцину та гідроксипроліну. Колаген виконує багато важливих функцій, і завдяки йому тканини стають міцними, еластичними і легко розтягуються. Ефективно сприяє омолодженню шкіри, її пружності та збереженню пружності якомога довше. Цей білок підвищує зволоження шкіри з 21% до 50%. Крім того, він підвищує міцність нігтів, рухливість і гнучкість суглобів. Гіалуронова кислота забезпечує ефективну роботу суглобів. Крім того, він зволожує та омолоджує шкіру, відновлює пошкодження та додає здоровий блиск. МСМ (метилсульфонілметан) сприяє злагодженій і безперебійній роботі всього організму. Він має потужну протизапальну властивість, при цьому його ефективність максимально висока при лікуванні запальних процесів, що протікають в суглобах. Крім того, досліджуваний елемент бере участь у синтезі колагену і кератину, необхідних для підтримки еластичності і пружності шкіри, а також для активізації росту волосся і нігтів. Вітамін С (аскорбінова кислота) бере активну участь у створенні колагену і захисту від антиоксидантів. Вітамін D3 (холекальциферол) підтримує життєдіяльність організму, регулює важливі біохімічні процеси. Біотин (вітамін В7, Н) відноситься до водорозчинних вітамінів групи В. У нашому організмі біотин бере активну участь в жировому, білковому і вуглеводному обміні і є одним з елементів, необхідних для нормального росту і розвитку клітин організму. 
Stark Pharm
КУПИТИ
ЦІНА:
474 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 63 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Спецпрепарати
Форма випуску 
Порошок
Тип
Коллаген
АРТИКУЛ
2022-10-1513
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Харчова добавка Stark Pharm - Stark Collagen Peptides & Hyaluronic Acid - це комплекс, який містить колаген і гіалуронову кислоту в якості основи, доповнений рядом вітамінів. Склад добавки сприяє нормалізації роботи опорно-рухового апарату, є додатковим джерелом колагену та гіалуронової кислоти. Саме наявність додаткових компонентів, таких як вітаміни С і D3, біотин, МСМ (метилсульфонілметан), максимально посилюють дію основних компонентів добавки, і саме завдяки цьому наш організм отримує максимальну користь від використання комплексу.

Колаген є основним структурним білком, який природним чином синтезується в організмі і складається в основному з трьох амінокислот: проліну, гліцину та гідроксипроліну. Колаген виконує багато важливих функцій, і завдяки йому тканини стають міцними, еластичними і легко розтягуються. Ефективно сприяє омолодженню шкіри, її пружності та збереженню пружності якомога довше. Цей білок підвищує зволоження шкіри з 21% до 50%. Крім того, він підвищує міцність нігтів, рухливість і гнучкість суглобів.
Гіалуронова кислота забезпечує ефективну роботу суглобів. Крім того, він зволожує та омолоджує шкіру, відновлює пошкодження та додає здоровий блиск.

МСМ (метилсульфонілметан) сприяє злагодженій і безперебійній роботі всього організму. Він має потужну протизапальну властивість, при цьому його ефективність максимально висока при лікуванні запальних процесів, що протікають в суглобах. Крім того, досліджуваний елемент бере участь у синтезі колагену і кератину, необхідних для підтримки еластичності і пружності шкіри, а також для активізації росту волосся і нігтів.

Вітамін С (аскорбінова кислота) бере активну участь у створенні колагену і захисту від антиоксидантів.

Вітамін D3 (холекальциферол) підтримує життєдіяльність організму, регулює важливі біохімічні процеси.

Біотин (вітамін В7, Н) відноситься до водорозчинних вітамінів групи В. У нашому організмі біотин бере активну участь в жировому, білковому і вуглеводному обміні і є одним з елементів, необхідних для нормального росту і розвитку клітин організму. 


Колаген Stark Pharm Collagen Peptides & Hyaluronic Acid, 225g Raspberry (2022-10-1513) купити за вигідною ціною 474 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спецпрепараты таких торгових марок, як наприклад: Stark Pharm в інтернет-магазині Терраспорт
Колаген Stark Pharm Collagen Peptides & Hyaluronic Acid, 225g Raspberry (2022-10-1513) Колаген Stark Pharm Collagen Peptides & Hyaluronic Acid, 225g Raspberry (2022-10-1513) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Колаген Stark Pharm Collagen Peptides & Hyaluronic Acid, 225g Raspberry (2022-10-1513)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спецпрепаратом

Давно мрієте зайнятися спортом? Колаген Stark Pharm Collagen Peptides & Hyaluronic Acid, 225g Raspberry (2022-10-1513) буде Вашим першим кроком. В « Спецпрепаратом » є все, що необхідно спортсмену. Спецпрепаратом здивує Вас своєю якістю. Спецпрепаратом (Омега 3) Muscletech Essential Pure Krill Oil (30 капсул) , Спецпрепаратом (Омега 3) Muscletech Essential Pure Krill Oil (30 капсул) і Спецпрепаратом (Омега 3) Muscletech Essential Pure Krill Oil (30 капсул) від знаменитих світових виробників 501 Ви знайдете в нашому розділі Спецпрепаратом . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спецпрепаратом . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн