Жиросжигатель Nutrend CLA + Carnitine Powder, 300 г (NUT-2024)

КОД ТОВАРУ: 251804
  • Жиросжигатель Nutrend CLA + Carnitine Powder, 300 г (NUT-2024)
Жиросжигатель Nutrend CLA + Carnitine Powder, 300 г (NUT-2024)
Тип: жиросжигатель; Форма: порошкова; Діючі речовини: L-карнітин, кон'юговані лінолева кислота, вітаміни В5, В6, В12, D, цинк; Склад: тартрат L-карнітину, Clarinol® (масло сафлору, багате кон'югованої лінолевої кислотою, сиропом глюкози, казеїнат натрію, антиокислювачем кремнію, емульгатором соєвим лецитином, стабілізатором дифосфата натрію, антиоксидантну екстрактом натуральних токоферолів), суміш амінокислот (L-лейцин, L- лізин, L-ізолейцин, L-валін, L-треонін, L-гістидин, L-метіонін, L-фенілаланін, L-триптофан, лецитин соняшнику), інулін, ароматизатор, кислотність регулятори цитрату натрію і лимонної кислоти, глюконат цинку, фосфат кальцію, Антиадгезиви, сафлорова концентрат, підсолоджувачі сукралоза і стевіол-глікозиди, антіціклірующій агент діоксид кремнію, кальцій D-пантотенат, піридоксин гідрохлорид, холекальциферол, ціанокобаламін; Вага: 300 г; Смак: вишня, пунш.
Nutrend
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 161 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 155 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Для зниження ваги
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
NUT-2024
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Жиросжигатель Nutrend CLA + Carnitine Powder, 300 г (NUT-2024) - спеціально розроблений жиросжигатель від чеського виробника спортивного харчування. Відмінний варіант для спортсменів, активних людей, які борються із зайвою жиром. Препарат зменшує кількість жирової маси завдяки відмінній збалансованості карнітину, ліонеловой кислоти, вітамінів і цинку. Діючі речовини відрегулюють рівень холестерину в крові, налагодять роботу кровоносної системи. Після використання даного продукту покращується загальний стан організму, знімається втома, підвищується імунітет.

особливості:

  • L-карнітин - стимулює транспортування розщеплених жирних кислот в мітохондрії м'язів, де вони можуть бути використані в якості джерела енергії для аеробного роботи, надає потужний антиоксидантний захист, благотворно впливає на діяльність кровоносної і нервової систем, тонізує, знімає втому і надмірну стомлюваність;
  • кон'юговані лінолева кислота - зміцнює кровоносну систему, регулює рівень холестерину в крові, допомагає ефективно позбавлятися від ненависного жиру в тілі, бере участь у виробництві найважливіших гормонів і ферментів, необхідних для ефективного спалювання жирів;
  • вітаміни В5, В6, В12, а також цинк - підтримують здоровий обмін речовин, зміцнюють імунний захист організму, підвищують загальну ефективність представленого комплексу.

Характеристики:
Тип: жиросжигатель;
Форма: порошкова;
Діючі речовини: L-карнітин, кон'юговані лінолева кислота, вітаміни В5, В6, В12, D, цинк;
Склад: тартрат L-карнітину, Clarinol® (масло сафлору, багате кон'югованої лінолевої кислотою, сиропом глюкози, казеїнат натрію, антиокислювачем кремнію, емульгатором соєвим лецитином, стабілізатором дифосфата натрію, антиоксидантну екстрактом натуральних токоферолів), суміш амінокислот (L-лейцин, L- лізин, L-ізолейцин, L-валін, L-треонін, L-гістидин, L-метіонін, L-фенілаланін, L-триптофан, лецитин соняшнику), інулін, ароматизатор, кислотність регулятори цитрату натрію і лимонної кислоти, глюконат цинку, фосфат кальцію, Антиадгезиви, сафлорова концентрат, підсолоджувачі сукралоза і стевіол-глікозиди, антіціклірующій агент діоксид кремнію, кальцій D-пантотенат, піридоксин гідрохлорид, холекальциферол, ціанокобаламін;
Вага: 300 г;
Смак: вишня, пунш.

В 1 порції (12 г):
- L-карнітин - 2500 мг;
- CLA - 2000 мг;
- цинк - 10 мг;
- вітаміни B5, B6, B12, D.

Дозування і спосіб застосування: максимальна добова порція становить 12г. Змішайте 12 г в 300 мл води. Споживайте в будь-який час між прийомами їжі.

Виробник: Nutrend (Чехія).
Nutrend - чеський виробник спортивного харчування та дієтичних добавок. Компанія почала працювати з 1993 року і на сьогодні виступає лідером з виробництва даного продукту в своїй країні, а також популярна в понад 20 країнах, в тому числі і в Україні. Асортимент товарів представлений не тільки в сипучому і рідкому вигляді, а також протеїновими і енергетичними батончиками, капсулами, гелями. Вся продукція розроблена за новітніми технологіями і відповідає чеським стандартам якості.


Жиросжигатель Nutrend CLA + Carnitine Powder, 300 г (NUT-2024) купити по які завищеною вартістю 1 161 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Жиросжигатели, спортивное питание для снижения веса таких брендів, як наприклад: Nutrend в каталозі Терра Спорт
Жиросжигатель Nutrend CLA + Carnitine Powder, 300 г (NUT-2024)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Жиросжигатель Nutrend CLA + Carnitine Powder, 300 г (NUT-2024)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги

Давно планували зайнятися фігурою? Жиросжигатель Nutrend CLA + Carnitine Powder, 300 г (NUT-2024) буде Вашим першим кроком. В « Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги » знайдеться все, що Вам знадобиться. Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги здивує Вас своєю якістю. Жиросжигатель Universal Tone-N-Tighten (120 капсул) , Жиросжигатель Universal Tone-N-Tighten (120 капсул) і Жиросжигатель Universal Tone-N-Tighten (120 капсул) від знаменитих світових виробників 498 Ви зможете побачити в нашій категорії Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн