Годинники розумні SmartYou A1 Gold rus

КОД ТОВАРУ: 144243
  • Годинники розумні SmartYou A1 Gold rus
Годинники розумні SmartYou A1 Gold rus
Тип: розумні годинник. Дисплей: LCD, 1,54 ". ОЗУ: 64 Мб. Батарея: 350 mAh. Bluetooth: V3.0. Сумісність: Android, IOS. Камера: 1,3mpx. Функції: крокомір, лічильник калорій, плеєр, будильник, повідомник дзвінків , радіо, калькулятор, секундомір, світовий час, смс, ммс, контроль сну. Розмір корпусу: 4,5х3,3х0,8 см. Довжина ремінця: 25,5 см. Матеріал: силікон, алюміній, пластик. Колір: золотий. Особливості годин: яскравий дизайн; функції міні-комп'ютера; бездротовий зв'язок з телефоном; можливість користування інтернетом; можливість збільшення пам'яті, підтримка платформ iOS і Android; вбудована камера, плеєр, будильник; крокомір, лічильник калорій; повідомник дзвінків з функцією відповіді.
SmartYou
  • Часы умные SmartYou A1 White rus
  • Часы умные SmartYou A1 Green rus
  • Часы умные SmartYou A1 Gold rus
  • Часы умные SmartYou A1 Red rus
  • Часы умные SmartYou A1 Blue rus
  • Часы умные SmartYou A1 Black rus
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
688 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 92 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Золотий
АРТИКУЛ
SWA1GBR
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Годинники розумні SmartYou A1 White rus білі є наручним міні-комп'ютером. Оснащені одноядерним процесором, пам'яттю на 64 Мб, яку можна збільшити до 32 Гб за допомогою Micro SD. З'єднуються з телефоном завдяки блютузу, підтримують платформи iOS і Android. У зв'язку з тим, що в години можна вставити сім-карту, ви будете мати можливість також, як і з телефону відправляти sms, mms і користуватися інтернетом. Вмонтована камера на 1,3 мегапікселя дозволяє робити знімки. SmartYou A1 White має багато незамінних функцій для сучасної людини, таких як крокомір, будильник, лічильник витрати калорій, плеєр, повідомник дзвінків.

Особливості годин:
- яскравий дизайн;
- функції міні-комп'ютера;
- бездротовий зв'язок з телефоном;
- можливість користування інтернетом;
- можливість збільшення пам'яті;
- підтримка платформ iOS і Android;
- вбудована камера, плеєр, будильник;
- крокомір, лічильник калорій;
- повідомник дзвінків з функцією відповіді.

Характеристики:
Тип: розумні годинник;
Дисплей: LCD, 1,54 ";
ОЗУ: 64 Мб;
Батарея: 350 mAh;
Bluetooth: V3.0;
Сумісність: Android, IOS;
Камера: 1,3 mpx;
Функції: крокомір, лічильник калорій, плеєр, будильник, повідомник дзвінків, радіо, калькулятор, секундомір, світовий час, смс, ммс, контроль сну;
Розмір корпусу: 4,5х3,3х0,8 см;
Довжина ремінця: 25,5 см;
Матеріал: силікон, алюміній, пластик;
Колір: золотий.

Виробник: SmartYou (Китай)
Товари цього бренду користуються популярністю в усьому світі, так як є справжніми помічниками, які полегшують життя в сучасному світі. Відомі годинник даної торгової марки знамениті тим, що втілюють в собі не тільки стандартні функції, але і є наручним міні-комп'ютером, який поєднує в собі простоту, надійність і якість.

Годинники розумні SmartYou A1 Gold rus купити по реально виправданою вартості 688 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Спортивные часы, пульсометры таких брендів, як наприклад: SmartYou в інтернет каталозі Терраспорт
Годинники розумні SmartYou A1 Gold rus

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Годинники розумні SmartYou A1 Gold rus"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивно-туристичні годинники, пульсометри

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Годинники розумні SmartYou A1 Gold rus допоможе досягти мети. В « Спортивно-туристичні годинники, пульсометри » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Спортивно-туристичні годинники, пульсометри порадує Вас високою якістю. Фітнес-трекер NordicTrack iFit Active 3 в 1 , Фітнес-трекер NordicTrack iFit Active 3 в 1 і Фітнес-трекер NordicTrack iFit Active 3 в 1 від кращих світових брендів 843 Ви побачите в нашій категорії Спортивно-туристичні годинники, пульсометри . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Спортивно-туристичні годинники, пульсометри . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн