Годинники спортивні Garmin з датчиком серцевого ритму vivoactive black bundle

КОД ТОВАРУ: 100447
  • Годинники спортивні Garmin з датчиком серцевого ритму vivoactive black bundle
  • Годинники спортивні Garmin з датчиком серцевого ритму vivoactive black bundle - Фото №2
Годинники спортивні Garmin з датчиком серцевого ритму vivoactive black bundle
Годинники спортивні Vivoactive Black Bundle - ваш незамінний помічник у підтримці здорового способу життя. Ультратонкі і легкі смарт-годинник з GPS і кольоровим сенсорним екраном підійдуть до будь-якого одягу в офісі, на пробіжці або в клубі. Він буде стежити за ритмом вашого життя цілодобово, 7 днів на тиждень. Це невеликий пристрій буде контролювати і фіксувати якість сну, кількість пройдених кроків, спалених калорій, а так само рівень активності. Водонепроникний корпус дозволить носити його не знімаючи. Колір чорний. Розміри: 43,8х38,5х8 мм. Матеріал: пластик. Батарея: 3 тижні без підзарядки. Пам'ять: до 3 тижнів. Шагометр: так. Датчик серцевого ритму: так. Глонасс: так. GPS: так. Підключення: Garmin Connect.
Garmin
  • Часы спортивные Garmin с датчиком сердечного ритма vivoactive white bundle
  • Часы спортивные Garmin с датчиком сердечного ритма vivoactive black bundle
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
8 435 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1126 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
010-01297-10
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Годинники спортивні Vivoactive Black Bundle - ваш незамінний помічник у підтримці здорового способу життя. Ультратонкі і легкі смарт-годинник з GPS і кольоровим сенсорним екраном підійдуть до будь-якого одягу в офісі, на пробіжці або в клубі. Він буде стежити за ритмом вашого життя цілодобово, 7 днів на тиждень. Це невеликий пристрій буде контролювати і фіксувати якість сну, кількість пройдених кроків, спалених калорій, а так само рівень активності. Якщо ви будете занадто довго не діяти, браслет нагадає вам про те, що зараз потрібно розім'ятися. Водонепроникний корпус дозволить носити його не знімаючи. Браслет буде стежити за динамікою організму, поступово збільшуючи навантаження, щоб завтра ви досягли великих результатів. Акумулятор буде працювати більше 3 тижнів. Сучасні технології дозволять вам підключиться до системи Garmin Connect. Цей безкоштовний сервіс дозволить спілкуватися зі спортсменами, ділиться своїми досягненнями і навіть отримувати віртуальні нагороди! Налаштуйте годинник відповідно до ваших побажань, безкоштовно завантажуючи додатки, циферблати і віджети з магазину Garmin IQ. Ви також можете самостійно налаштовувати сторінки даних, додавати необхідні поля та інше, щоб найнеобхідніша інформація завжди була під рукою.

особливості:

- сильний акумулятор;

- ультратонкий корпус;

- підключення до он-лайн сервісу;

- підтримка Apple iOS 7.0, Android 4.3 OS або новіше;

- кілька ремінців;

- сенсорний екран.

Годинники спортивні Vivoactive Black Bundle - тримати своє тіло під контролем!

характеристики:

Колір: чорний;

Розміри: 43,8х38,5х8 мм;

Матеріал: пластик;

Батарея: 3 тижні без підзарядки;

Пам'ять: до 3 тижнів;

Шагометр: так;

Датчик серцевого ритму: так;

Глонасс: так;

GPS: так;

Підключення: Garmin Connect.

Виробник: Garmin (США).

Компанія Garmin була заснована в США в 1989 році. Під брендом Garmin випускаються навігатори, які використовують в авіаційному, морському, автомобільному, туристичному, спортивному обладнанні, а так само для бездротових додатків. Garmin - знак високої якості і надійності.


Годинники спортивні Garmin з датчиком серцевого ритму vivoactive black bundle купити за вигідною ціною 8 435 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Спортивные часы, пульсометры таких торгових марок, як наприклад: Garmin в онлайн магазині Терра Спорт
Годинники спортивні Garmin з датчиком серцевого ритму vivoactive black bundle Годинники спортивні Garmin з датчиком серцевого ритму vivoactive black bundle - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Годинники спортивні Garmin з датчиком серцевого ритму vivoactive black bundle"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивно-туристичні годинники, пульсометри

Давно мрієте зайнятися спортом? Годинники спортивні Garmin з датчиком серцевого ритму vivoactive black bundle буде Вашим першим кроком. В « Спортивно-туристичні годинники, пульсометри » є все, що необхідно спортсмену. Спортивно-туристичні годинники, пульсометри здивує Вас своєю якістю. Годинники розумні SmartYou W10 Silver / Black , Годинники розумні SmartYou W10 Silver / Black і Годинники розумні SmartYou W10 Silver / Black від знаменитих світових виробників 843 Ви знайдете в нашому розділі Спортивно-туристичні годинники, пульсометри . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивно-туристичні годинники, пульсометри . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн