Чохол для гриля Big Green Egg CEXLB чорний

КОД ТОВАРУ: 137817
  • Чохол для гриля Big Green Egg CEXLB чорний
Чохол для гриля Big Green Egg CEXLB чорний
Матеріал: вініл. Розмір: для гриля XL. Колір чорний. Особливості: захищає гриль від пилу, опадів, вицвітання; зручна ручка; міцний матеріал.
Big GreenEgg
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
5 605 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 748 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Чохол
АРТИКУЛ
CEXLB
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Чохол для гриля Big Green Egg XL CEXLB чорний - дуже функціональна і потрібна річ. Виготовлений з міцного і важкого матеріалу з вишивкою логотипу виробника. Матеріал має гарні вентильованими здібностями, але при цьому водонепроникний. Захищає гриль від вицвітання на сонці, від пилу і вологи. Завдяки зручній ручці, легко знімається з гриля. Якщо ви часто користуєтеся грилем і вам доводиться переміщати його, тоді чохол допоможе захистити піч від ударів і подряпин.

особливості:
- захищає гриль від пилу, опадів, вицвітання;
- зручна ручка;
- міцний матеріал.

Характеристики:
Матеріал: вініл;
Розмір: для гриля XL;
Колір: чорний.

Виробник: Big Green Egg (США).
Більше сорока років американська компанія Big Green Egg виробляє професійну техніку для кухні. Маючи патент на використання особливої високоміцної кераміки NASA, виробник випускає печі для барбекю бездоганної якості і з застосуванням сучасних розробок і технологій. Простота у використанні, добротність - це те, що робить продукцію компанії унікальною і затребуваною. Вражає і асортиментний ряд інструментів для комфортабельного гріллінга: лопатки, підставки, йоржики і щітки і багато іншого.

Чохол для гриля Big Green Egg CEXLB чорний купити за вигідною ціною 5 605 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Аксессуары для гриля таких торгових марок, як наприклад: Big GreenEgg в онлайн магазині Терра Спорт
Чохол для гриля Big Green Egg CEXLB чорний

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Чохол для гриля Big Green Egg CEXLB чорний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для гриля

Давно мрієте зайнятися спортом? Чохол для гриля Big Green Egg CEXLB чорний буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для гриля » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для гриля здивує Вас своєю якістю. Решітка для гриля чавунна Big GreenEgg Мini 10CI , Решітка для гриля чавунна Big GreenEgg Мini 10CI і Решітка для гриля чавунна Big GreenEgg Мini 10CI від знаменитих світових виробників 6933 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для гриля . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для гриля . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн