Буй Mares Apnea

КОД ТОВАРУ: 115550
  • Буй Mares Apnea
Буй Mares Apnea
Матеріал: ПВХ; Колір помаранчевий; Довжина: 650 м; Ширина: 340 м. Особливості: можливість розміщення всього необхідного спорядження; наявність кишень з власниками споряджень; має додаткові кріпленнями для аксесуарів; має внутрішню кишеню.
Mares
КУПИТИ
ЦІНА:
1 518 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 203 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
425711
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Буй Mares Apnea володіє місткими кишенями, для зберігання різних потрібних вам речей. Також, він має держатель для двох рушниць. Форма такого буйка від італійської компанії Mares оптимізована для зниження опору при буксируванні.


особливості:
- можливість розміщення всього необхідного спорядження;
- наявність кишень з власниками споряджень;
- володіє додатковими кріпленнями для аксесуарів;
- має внутрішню кишеню.


Характеристики:
Матеріал: ПВХ;
Колір: помаранчевий;
Довжина: 650 м;
Ширина: 340 м.


Виробник: Mares (Італія)
Фірма Mares була сформована в 1946 році і займається твором широкого спектра підводного спорядження. Даний бренд домінує на ринку виготовлення приладдя для дайвінгу та морської полювання і спонсорує безліч змагань.


Буй Mares Apnea купити за вигідною ціною 1 518 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Аксессуары для плавания таких виробників, як наприклад: Mares в магазині terrasport.ua
Буй Mares Apnea

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Буй Mares Apnea"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для плавання

Давно мрієте зайнятися спортом? Буй Mares Apnea буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для плавання » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для плавання здивує Вас своєю якістю. Набір для пляжного бадмінтону Torneo Wooden beach bat , Набір для пляжного бадмінтону Torneo Wooden beach bat і Набір для пляжного бадмінтону Torneo Wooden beach bat від знаменитих світових виробників 513 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для плавання . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для плавання . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн