Шарф-снуд річний Buff Infinity Cotton Raspberry Rose

КОД ТОВАРУ: 127402
  • Шарф-снуд річний Buff Infinity Cotton Raspberry Rose
Шарф-снуд річний Buff Infinity Cotton Raspberry Rose
Матеріал: 100% Organic Cotton; Розмір (ВхШ): 58х50 см; Вага: 70 г. Колір: бузковий. Особливості: 100% органічна бавовна; тонкий, м'який і приємний до тіла матеріал; можливість використовувати в різних інтерпретаціях; носиться в дві петлі; безшовна технологія; не вигоряє на сонці; можна прати в машинці і вручну.
Buff
  • Шарф-снуд летний Buff Infinity Cotton Blue
  • Шарф-снуд летний Buff Infinity Cotton Raspberry Rose
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
621 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 83 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Бузковий
Тип
Шарфи
АРТИКУЛ
BU 111637.540.10.00
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шарф-снуд річний Buff Infinity Cotton Raspberry Rose - це нове покоління літніх шарфів, виконаних у формі нескінченної петлі, яку зручно носити і легше зав'язувати, також його можна носити в одну петлю в вітряну погоду і він не буде спадати. Дана модель шарфа-снуд зіткана з органічного натурального бавовни, вона не має швів, не подразнює шкіру і дуже приємна до тіла. Дівчата можуть носити його як хустку, бандану, топік або навіть ліф купальника.

особливості:

- 100% органічна бавовна;

- тонкий, м'який і приємний до тіла матеріал;

- можливість використовувати в різних інтерпретаціях;

- носиться в дві петлі;

- безшовна технологія;

- не вигоряє на сонці;

- можна прати в машинці і вручну.

Характеристики:

Матеріал: 100% Organic Cotton;

Розмір (ВхШ): 58х50 см;

Вага: 70 г.

Колір: бузковий.

Виробник: Buff (Іспанія).

Buff   - це іспанський бренд, який виробляє багатофункціональні спортивні головні убори для альпінізму, туризму та інших активних видів відпочинку. Успіх бренду полягає в тому, що вони перші в 1992 році створили інноваційні, зручні, безшовні головні убори, які захищають від вітру, холоду і сонця. сьогодні компанія   Buff пропонує широкий асортимент дизайну і кольорів за доступними цінами.


Шарф-снуд річний Buff Infinity Cotton Raspberry Rose підібрати і купити за реальною ціною 621 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Женские головные уборы таких торгових марок, як наприклад: Buff в електронному магазині Terra Sport
Шарф-снуд річний Buff Infinity Cotton Raspberry Rose

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шарф-снуд річний Buff Infinity Cotton Raspberry Rose"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі головні убори

Давно хочете зайнятися фігурою? Шарф-снуд річний Buff Infinity Cotton Raspberry Rose допоможе почати легко. В « Жіночі головні убори » є все, що Вам знадобиться. Жіночі головні убори обрадує Вас своєю надійністю. Головний убір зимовий багатофункціональний (Баффі) 2day Volcano Hood 1.0, зелений (10119OS) , Головний убір зимовий багатофункціональний (Баффі) 2day Volcano Hood 1.0, зелений (10119OS) і Головний убір зимовий багатофункціональний (Баффі) 2day Volcano Hood 1.0, зелений (10119OS) від кращих світових постачальників 2157 Ви зможете знайти в нашій лінійці Жіночі головні убори . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Жіночі головні убори . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн