Браслет спортивний з датчиком частоти биття серця Vivofit Black HRM Bundle

КОД ТОВАРУ: 100440
  • Браслет спортивний з датчиком частоти биття серця Vivofit Black HRM Bundle
Браслет спортивний з датчиком частоти биття серця Vivofit Black HRM Bundle
Браслет спортивний з датчиком частоти биття серця Vivofit Black HRM Bundle - ваш незамінний помічник у підтримці здорового способу життя. Він буде стежити за ритмом вашого життя цілодобово, 7 днів на тиждень. Водонепроникний корпус дозволить носити його не знімаючи. Браслет буде стежити за динамікою організму, поступово збільшуючи навантаження, щоб завтра ви досягли великих результатів. Підтримка Apple iOS 7.0, Android 4.3 OS або новіше. Кілька ремінців. USB ANT Stick. Колір чорний. Розміри: 21х10,5 мм. Розмір екрану: 25,5х10 мм. Вага: 25,5 гр. Батарея: більше 1 року. Пам'ять: до 3 тижнів. Шагометр: так. Датчик серцевого ритму: так. Підключення: Garmin Connect.
Garmin
  • Браслет спортивный с датчиком частоты биения сердца Vivofit Green HRM Bundle
  • Браслет спортивный с датчиком частоты биения сердца Vivofit Red HRM Bundle
  • Браслет спортивный с датчиком частоты биения сердца Vivofit Black HRM Bundle
  • Браслет спортивный с датчиком частоты биения сердца Vivofit Purple HRM Bundle
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 615 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 483 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
010-01225-30
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Браслет спортивний з датчиком частоти биття серця Vivofit Black HRM Bundle - ваш незамінний помічник у підтримці здорового способу життя. Він буде стежити за ритмом вашого життя цілодобово, 7 днів на тиждень. Це невеликий пристрій буде контролювати і фіксувати якість сну, кількість пройдених кроків, спалених калорій, а так само рівень активності. Якщо ви будете занадто довго не діяти, браслет нагадає вам про те, що зараз потрібно розім'ятися. Водонепроникний корпус дозволить носити його не знімаючи. Браслет буде стежити за динамікою організму, поступово збільшуючи навантаження, щоб завтра ви досягли великих результатів. Акумулятор буде працювати цілодобово не менше року, не вимагаючи заміни. Сучасні технології дозволять вам підключиться до системи Garmin Connect. Цей безкоштовний сервіс дозволить спілкуватися зі спортсменами, ділиться своїми досягненнями і навіть отримувати віртуальні нагороди!

особливості:

- сильний акумулятор;

- підключення до он-лайн сервісу;

- підтримка Apple iOS 7.0, Android 4.3 OS або новіше;

- кілька ремінців;

- USB ANT Stick.

Браслет спортивний з датчиком частоти биття серця Vivofit Black HRM Bundle - тримати своє тіло під контролем!

характеристики:

Колір: чорний;

Розміри: 21х10,5 мм;

Розмір екрану: 25,5х10 мм;

Вага: 25,5 гр;

Батарея: більше 1 року;

Пам'ять: до 3 тижнів;

Шагометр: так;

Датчик серцевого ритму: так;

Підключення: Garmin Connect.

Виробник: Garmin (США).

Компанія Garmin була заснована в США в 1989 році. Під брендом Garmin випускаються навігатори, які використовують в авіаційному, морському, автомобільному, туристичному, спортивному обладнанні, а так само для бездротових додатків. Garmin - знак високої якості і надійності.


Браслет спортивний з датчиком частоти биття серця Vivofit Black HRM Bundle купити за вигідною ціною 3 615 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Спортивные часы, пульсометры таких виробників, як наприклад: Garmin в магазині terrasport.ua
Браслет спортивний з датчиком частоти биття серця Vivofit Black HRM Bundle

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Браслет спортивний з датчиком частоти биття серця Vivofit Black HRM Bundle"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивно-туристичні годинники, пульсометри

Давно мрієте зайнятися спортом? Браслет спортивний з датчиком частоти биття серця Vivofit Black HRM Bundle буде Вашим першим кроком. В « Спортивно-туристичні годинники, пульсометри » є все, що необхідно спортсмену. Спортивно-туристичні годинники, пульсометри здивує Вас своєю якістю. Смарт-годинник Garmin Vivosport Fuchsia - чорно-жовті, L (010-01789-23) , Смарт-годинник Garmin Vivosport Fuchsia - чорно-жовті, L (010-01789-23) і Смарт-годинник Garmin Vivosport Fuchsia - чорно-жовті, L (010-01789-23) від знаменитих світових виробників 843 Ви знайдете в нашому розділі Спортивно-туристичні годинники, пульсометри . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Спортивно-туристичні годинники, пульсометри . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн