Манекен боксерський Explode TLS-B

КОД ТОВАРУ: 131743
  • Манекен боксерський Explode TLS-B
  • Манекен боксерський Explode TLS-B - Фото №2
  • Манекен боксерський Explode TLS-B - Фото №3
Манекен боксерський Explode TLS-B
Тип: манекен. Вид: боксерський. Матеріал: піна, пісок. Висота: 169 см. Торс: 92 см. Підстава: 48 см. Об'єм: 100 л. Вага: 25 кг. Колір: бежевий / чорний. Гарантія: 12 міс. Особливості манекена: для використання професіоналами та аматорами; застосовується в домашніх умовах і в залах; для установки не потрібно додаткове обладнання; підставу наповнюється водою або піском для нерухомості; матеріал сприяє амортизації ударів; щільність манекена зменшує ймовірність отримання травм.
Explode
КУПИТИ
ЦІНА:
27 026 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 3608 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
TLS-B
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Манекен боксерський Explode TLS-B призначений для ефективних тренувань в спортивному залі або будинку. Застосовується для вдосконалення ударів: точності, чіткості, швидкості, правильної траєкторії. Може бути використаний для практично всіх видів єдиноборств. Виконаний з високоякісної штучної шкіри. Для стійкості і нерухомості основа повинна бути наповнене водою в обсязі 90 літрів, або піском до 150 кг. Висока якість використовуваних матеріалів дає можливість використовувати даний вид тренажера тривалий час.

Особливості манекена:
- для використання професіоналами та аматорами;
- застосовується в домашніх умовах і в залах;
- для установки не потрібно додаткове обладнання;
- підстава наповнюється водою або піском для нерухомості;
- матеріал сприяє амортизації ударів;
- щільність манекена зменшує ймовірність отримання травм.

Характеристики:
Тип: манекен;
Матеріал: штучна шкіра, пластик;
Висота: 167 см;
Торс: 92 см;
Підстава: 48 см;
Обсяг: 90 л води або 150 кг піску;
Вага: 25 кг;
Колір: бежевий / чорний;
Гарантія: 12 міс.

Виробник: Explode (США).
Компанія є одним з найбільших виробників спортивних тренажерів. Високі технічні характеристики товарів дозволяють торговій марці конкурувати з більш відомими виробниками, а також щорічно підвищувати рівень продажів.


Манекен боксерський Explode TLS-B купити по реально виправданою вартості 27 026 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Тренажеры для бокса таких брендів, як наприклад: Explode в інтернет каталозі Терраспорт
Манекен боксерський Explode TLS-B Манекен боксерський Explode TLS-B - Фото №2 Манекен боксерський Explode TLS-B - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Манекен боксерський Explode TLS-B"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тренажери для боксу

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Манекен боксерський Explode TLS-B допоможе досягти мети. В « Тренажери для боксу » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Тренажери для боксу порадує Вас високою якістю. Манекен для відпрацювання ударів регульований Fit-On Chuck XL (5055-0002) , Манекен для відпрацювання ударів регульований Fit-On Chuck XL (5055-0002) і Манекен для відпрацювання ударів регульований Fit-On Chuck XL (5055-0002) від кращих світових брендів 3980 Ви побачите в нашій категорії Тренажери для боксу . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Тренажери для боксу . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн