Рукавички боксерські Power System Challenger - жовті (PS-5005_Black / Yellow)

КОД ТОВАРУ: 245953
  • Рукавички боксерські Power System Challenger - жовті (PS-5005_Black / Yellow)
Рукавички боксерські Power System Challenger - жовті (PS-5005_Black / Yellow)
Тип: рукавички для боксу; Матеріал верху: натуральна шкіра; Наповнювач: пінний наповнювач; Фіксація: манжет на липучці; Колір: чорний / жовтий; Розмір: 10, 12, 14, 16 унцій; Виробник: Power System (Чехія).
Power System
  • Перчатки боксерские Power System Challenger - желтые (PS-5005_Black/Yellow)
  • Перчатки боксерские Power System Challenger - красные (PS-5005_Black/Red)
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 222 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 297 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Жовтий
Розмір
10 Oz, 12 Oz, 14 Oz, 16 Oz
Застібка
Липучка
Призначення
Дорослі
Матеріал
Натуральна шкіра
АРТИКУЛ
PS-5005_Black/Yellow
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавички боксерські Power System Challenger - жовті (PS-5005_Black / Yellow) від чеської торговельної марки виконані на сучасному устаткуванні і продумані до дрібниць. Вони повнорозмірні і підходять як для тренувань з грушами, так і для спарингів. Тривалий термін експлуатації рукавичок гарантує використана в пошитті натуральна шкіра корови. Пінний матеріал, що знаходиться всередині рукавичок, призначений виконувати амортизаційні функції, тому добре захищають від розтягнення зв'язок і ударів. Особливістю даної моделі є відмінна повітропроникність і система контролю потовиділення. Конструкція виконана з анатомічним кроєм, тому рукавички не стискають руки. Міцний широкий манжет НЕ передавлює руку, але надійно фіксує зап'ястя завдяки ремінця на липучці.


особливості:

  • висококласний натуральний матеріал;
  • система придушення ударних хвиль GL-2;
  • міцні манжетні ремені;
  • надійно фіксує зап'ястя.


характеристики:
Тип: рукавички для боксу;
Матеріал верху: натуральна шкіра;
Наповнювач: пінний наповнювач;
Фіксація: манжет на липучці;
Колір: чорний / жовтий;
Розмір: 10, 12, 14, 16 унцій.


Виробник: Power System (Чехія).
Power System - відомий бренд по виробництву спортивного обладнання, екіпіровки, а також аксесуарів для спорту. Компанія відома у всьому світі і займає міцну позицію серед конкурентів. Спортивне спорядження Чеської торгової марки відрізняється функціональністю і можливістю використання товарів у всіх випадках життя. Мега великий асортимент торгової марки включає в себе рукавички, налокітники, еспандери, ремені, скакалки, шорти для схуднення, що підтримують пояса, обмотки, фітнес аксесуари і т.д .. Головним завданням компанії протягом багатьох років є створення продукції професійного рівня.


Рукавички боксерські Power System Challenger - жовті (PS-5005_Black / Yellow) купити по реально виправданою вартості 2 222 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Перчатки для бокса таких брендів, як наприклад: Power System в інтернет каталозі Терраспорт
Рукавички боксерські Power System Challenger - жовті (PS-5005_Black / Yellow)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички боксерські Power System Challenger - жовті (PS-5005_Black / Yellow)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Перчатки для боксу

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Рукавички боксерські Power System Challenger - жовті (PS-5005_Black / Yellow) допоможе досягти мети. В « Перчатки для боксу » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Перчатки для боксу порадує Вас високою якістю. Перчатки боксерские World Sport Club Star красные - 12 Oz , Перчатки боксерские World Sport Club Star красные - 12 Oz і Перчатки боксерские World Sport Club Star красные - 12 Oz від кращих світових брендів 772 Ви побачите в нашій категорії Перчатки для боксу . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Перчатки для боксу . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн