Рукавички боксерські Hayabusa S4 (Original) (HB_S4_Black) - чорні

КОД ТОВАРУ: 375673
  • Рукавички боксерські Hayabusa S4 (Original) (HB_S4_Black) - чорні
  • Рукавички боксерські Hayabusa S4 (Original) (HB_S4_Black) - чорні - Фото №2
  • Рукавички боксерські Hayabusa S4 (Original) (HB_S4_Black) - чорні - Фото №3
  • Рукавички боксерські Hayabusa S4 (Original) (HB_S4_Black) - чорні - Фото №4
  • Рукавички боксерські Hayabusa S4 (Original) (HB_S4_Black) - чорні - Фото №5
  • Рукавички боксерські Hayabusa S4 (Original) (HB_S4_Black) - чорні - Фото №6
  • Рукавички боксерські Hayabusa S4 (Original) (HB_S4_Black) - чорні - Фото №7
  • Рукавички боксерські Hayabusa S4 (Original) (HB_S4_Black) - чорні - Фото №8
Рукавички боксерські Hayabusa S4 (Original) (HB_S4_Black) - чорні
Ідеально підходять для занять: Боксом, фітнес-боксу, кікбоксінгом, Муай Таєм, ММА. Хочете Кращі рукавички? Hayabusa вас почула и создали рукавички, в якіх є все, что ві Шукало: рукавички дають відмінний захист, щільно трімають зап'ястя, ма ють ергономічній дизайн. Додатково до цього в комплекті йдут бинти (4,5м) з мішечком для прання. Відчуйте Справжня вигода! Почніть свой боксерський шлях з рукавичками S4. Інші рукавички НЕ ма ють такой якості. Більше тертя, вівчіть базову техніку, проведіть в спарингах много раундів, а потім перейдіть на більш високий рівень рукавічок, як только ві Повністю Присвятої собі боксу. Зовні рукавиці віконані з міцної вінілової кожи (PU Vinyl Leather), внутрішня Підкладка - з нейлону. На долоні розташована сітка для вентиляції. Великий палець пришиті до основи. Наповнювач з літої піні створює ергономічній дизайн, фіксуються рукавички одиночному манжетом Velcro (на ліпучці). HAYABUSA створює Інноваційні продукти вісокої якості, надихає людей займатіся єдиноборствами, щоб бути краще, здоровішімі та сільнішімі. Ми є частина життя Бойовий відів спорту та Розуміємо жертви, необхідні для Досягнення ваших цілей. Течение багатьох років Хаябуса створювала репутацію як виробник надійніх та вісокоякісніх продуктів, Завдяк науковим Досліджень, та зворотнього зв'язку від спожівачів. Мета - підняті планку для всієї Галузі, у покращенні якості та захисту аксесуарів, з Якими ви тренуєтесь Щодня. Хаябуса оскаржує статус-кво, переглядає КОЖЕН компонент продукту и запітує собі: "Чи Можемо ми сделать це краще?" Це и означає Хаябуса.
Hayabusa
  • Перчатки боксерские Hayabusa S4 (Original) (HB_S4_Blue) - синие
  • Перчатки боксерские Hayabusa S4 (Original) (HB_S4_Black) - черные
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 828 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 378 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
12 Oz, 16 Oz
Застібка
Липучка
Призначення
Дорослі
Матеріал
Поліуретан (PU / ПУ)
АРТИКУЛ
HB_S4_Black
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ідеально підходять для занять: Боксом, фітнес-боксом, кікбоксингом, Муай Тай, ММА. Хочете кращі рукавички? Hayabusa вас почули і створили рукавички, в яких є все, що ви шукали: рукавички дають відмінний захист, щільно тримають зап'ястя, мають ергономічний дизайн. Додатково до цього в комплекті йдуть бинти (4,5м) з мішечком для прання. Відчуйте справжню вигоду! Почніть свій боксерський шлях з рукавичками S4. Інші рукавички не мають такої якості. Більше тренуйтеся, вивчіть базову техніку, проведіть в спарингах багато раундів, а потім перейдіть на більш високий рівень рукавичок, як тільки ви повністю присвятіть себе боксу. Зовні рукавички виконані з міцної шкіри (PU Vinyl Leather), внутрішня підкладка - з нейлону. На долоні розташована сітка для вентиляції. Великий палець пришитий до основи. Наповнювач з литої піни створює ергономічний дизайн, фіксуються рукавички одиночним манжетом Velcro (на липучці). HAYABUSA створює інноваційні продукти високої якості, надихає людей займатися єдиноборствами, щоб бути краще, здоровіше і сильніше. Ми є частиною життя бойових видів спорту і розуміємо жертви, необхідні для досягнення ваших цілей. Протягом багатьох років Хаябуса створювала репутацію як виробник надійних і високоякісних продуктів, завдяки науковим дослідженням, і зворотного зв'язку від споживачів. Мета - підняти планку для всієї галузі, в поліпшенні якості та захисту аксесуарів, з якими ви тренуєтеся кожен день. Хаябуса оскаржує статус-кво, переглядає кожен компонент продукту і задається питанням: "Чи можемо ми зробити це найкращим?" Це і означає Хаябуса.

Характеристики:

  • Розмір: 12 унцій, 16 унцій
  • Матеріал: PU
  • Колір чорний
  • Вікова група: Для дорослих
  • Гарантія: 14 днів

Виробник: Hayabusa


Рукавички боксерські Hayabusa S4 (Original) (HB_S4_Black) - чорні купити по реально виправданою вартості 2 828 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Перчатки для бокса таких брендів, як наприклад: Hayabusa в інтернет каталозі Терраспорт
Рукавички боксерські Hayabusa S4 (Original) (HB_S4_Black) - чорні Рукавички боксерські Hayabusa S4 (Original) (HB_S4_Black) - чорні - Фото №2 Рукавички боксерські Hayabusa S4 (Original) (HB_S4_Black) - чорні - Фото №3 Рукавички боксерські Hayabusa S4 (Original) (HB_S4_Black) - чорні - Фото №4 Рукавички боксерські Hayabusa S4 (Original) (HB_S4_Black) - чорні - Фото №5 Рукавички боксерські Hayabusa S4 (Original) (HB_S4_Black) - чорні - Фото №6 Рукавички боксерські Hayabusa S4 (Original) (HB_S4_Black) - чорні - Фото №7 Рукавички боксерські Hayabusa S4 (Original) (HB_S4_Black) - чорні - Фото №8

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички боксерські Hayabusa S4 (Original) (HB_S4_Black) - чорні"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Перчатки для боксу

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Рукавички боксерські Hayabusa S4 (Original) (HB_S4_Black) - чорні допоможе досягти мети. В « Перчатки для боксу » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Перчатки для боксу порадує Вас високою якістю. Перчатки боксерские World Sport Club Star красные - 12 Oz , Перчатки боксерские World Sport Club Star красные - 12 Oz і Перчатки боксерские World Sport Club Star красные - 12 Oz від кращих світових брендів 772 Ви побачите в нашій категорії Перчатки для боксу . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Перчатки для боксу . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн