Жиросжигатель Biotech L-Carnitine 1000 (30 таблеток)

КОД ТОВАРУ: 18871
  • Жиросжигатель Biotech L-Carnitine 1000 (30 таблеток)
Жиросжигатель Biotech L-Carnitine 1000 (30 таблеток)
Призначення L-Carnitine - стимулювання утилізації підшкірного жиру і зниження рівня холестерину в крові. Є прекрасним дієтичним засобом, оскільки має властивість зменшення почуття голоду і слабкості.
BioTech USA
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
220 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 29 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Для зниження ваги
Форма випуску 
Таблетки
АРТИКУЛ
8050
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Призначення L-Carnitine - стимулювання утилізації підшкірного жиру і зниження рівня холестерину в крові. Відновлювальний розумову енергію, що поліпшує настрій, що уповільнює старіння клітин мозку, що стримує настання хвороб Альцгеймера і Паркінсона, що прискорює одужання після інсульту, який зміцнює імунну систему, омолоджує організм компонент.

L-Карнітин - поживний елемент, від якого залежить вироблення ряду біоактивних сполук з унікальними властивостями для підтримки здоров'я людини:

- глутатіону, від якого залежить 50% здатності організму протистояти різним інтоксикацій;

- коферменту Q10, що визначає вироблення енергії в кожній клітині організму, а також захист мітохондрій від вільних радикалів кисню;

- ацетилхоліну, який є головним нейромедіатором, що забезпечує пам'ять і інтелект;

- мелатоніну, гормону сну і юності.

 

L-Carnitine відіграє важливу роль в перенесенні в клітини і утилізації довголанцюжкових жирних кислот, що особливо важливо для роботи серця і скелетної мускулатури.

L-Carnitine також є прекрасним дієтичним засобом, оскільки він має властивість зменшення почуття голоду і слабкості. L-Карнітин одне з небагатьох поживних речовин, яке має виражену здатність допомагати при інсульті, хвороби Альцгеймера і Паркінсона, а також при старечій розумовій деградації. Ацетил-L-Карнітин піднімає активність імунної системи і допомагає при синдромі хронічної втоми і туберкульозі легенів.

Зазвичай рекомендується застосування в поєднанні з розвантажувальними дієтами. Під час інтенсивного тренування карнитин, сприяючи утилізації жирів, вносить свій внесок до забезпечення енергією м'язової роботи, і, чим більше карнитина знаходиться в організмі, тим більша кількість ВСАА-амінокислот зберігається в м'язах. Таким чином, карнітин є потужним чинником, що впливає на обмін скорочувальних білків під час інтенсивних тренувань у бік їх заощадження.

Зниження концентрації карнітину в м'язах при великих навантаженнях важко компенсувати шляхом звичайного харчування. Додавання карнітину в раціон харчування призводить до підвищення витривалості організму, поліпшенню функції серця, зменшення підшкірного жиру, більш швидкому відновленню за рахунок загального поліпшення обмінних процесів в клітинах. Препарат широко застосовується як природна добавка до їжі при надмірній масі тіла.

Дозування: 2 таблетки

Застосування: 2 таблетки за півгодини до тренування

Виробник: BioTech Nutrition (США)

 

BioTech Nutrition - новітні тенденції, широкий асортимент!

 

BioTech Nutrition - торгова марка США, яка налічує понад 20 років історії в виробництві спортивного харчування. Вироблене спортивне харчування найвищої якості і тому дуже затребуване в усьому світі. У 1999 році компанія прийняла важливе стратегічне рішення і заснувала виробничу лінію в Європі. Європейська лінійка продукції компанії BioTech Nutrition включає в себе класичні продукти, препарати для збільшення м'язової маси, білки за найвигіднішими цінами і відмінної якості. Слідуючи новітнім тенденціям в спорті і відкриттів в області біохімії і фізіології, BioTech постійно розширює асортимент продукції: протеїнів, гейнери, креатинових добавок, продуктів для схуднення, амінокислот, вітамінів.


Жиросжигатель Biotech L-Carnitine 1000 (30 таблеток) вибрати за доступною вартості 220 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Жиросжигатели, спортивное питание для снижения веса таких брендів, як наприклад: BioTech USA в каталозі магазина Terrasport
Жиросжигатель Biotech L-Carnitine 1000 (30 таблеток)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Жиросжигатель Biotech L-Carnitine 1000 (30 таблеток)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги

Давно хотіли зайнятися спортом? Жиросжигатель Biotech L-Carnitine 1000 (30 таблеток) - це Ваш перший крок. В « Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги » є все, що знадобиться спортсмену. Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги здивує Вас своєю оригінальністю. L-карнитин Now Foods L-Carnitine 1000 мг, 50 tabs (2022-10-0417) , L-карнитин Now Foods L-Carnitine 1000 мг, 50 tabs (2022-10-0417) і L-карнитин Now Foods L-Carnitine 1000 мг, 50 tabs (2022-10-0417) від кращих світових виробників 498 Ви можете знайти в нашій категорії Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн