Термошкарпетки жіночі X-Socks Bike Racing Lady White / Light Blue

КОД ТОВАРУ: 126561
  • Термошкарпетки жіночі X-Socks Bike Racing Lady White / Light Blue
  • Термошкарпетки жіночі X-Socks Bike Racing Lady White / Light Blue - Фото №2
Термошкарпетки жіночі X-Socks Bike Racing Lady White / Light Blue
Тип: термошкарпетки. Сезон: літо, осінь, весна. Пол: жіночі. Матеріал: нейлон 33%, поліестер 38%, поліпропілен 26%, еластан 3%. Розмір: 35-36, 37-38. Колір: White / Light Blue.
X-Socks
КУПИТИ
ЦІНА:
720 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 96 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
35-36, 37-38
Вид
Шкарпетки
Категорія
Жіноче
АРТИКУЛ
X20324-X82
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термошкарпетки жіночі X-Socks Bike Racing Lady White / Light Blue створені для занять велоспортом. Бандажна система X-Cross® Bandage забезпечує підтримку ноги і стабілізацію щиколотки, виконана з міцної, еластичної нитки. Технологія Achilles tendon Protector захищає сухожилля і перешкоджає їх травмування. П'ятка виконана за допомогою системи Heel Protector, яка нівелює тертя. Вентиляційні системи Traverse AirFlow і Air-Conditioning Channel якісно виводять вологий, тепле повітря, забезпечуючи безперервну природну циркуляцію. Підошва і пальці мають м'які подушечки, які поглинають ударну дію. Технологія Instep Protector пом'якшує ударне навантаження і тиск на пальці. Система Self-adjusting cuff відповідає за фіксацію носка на нозі завдяки широкому манжету, адаптованому під різні розміри і перешкоджає сповзанню і збивання носка у взутті. Анатомічні прокладки AirFlow AnklePads на виступаючих кісточках захищають від саден і порізів. Дана модель є ультратонкой і легкої, довжина носка є скороченою.


Особливості шкарпеток:
- виконані з використанням сучасних технологій;
- антибактеріальний ефект;
- якісна повітряна циркуляція і відведення вологи;
- захист від травматизму стопи, пальців і ахіллесова сухожилля;
- виняткова зносостійкість.


Характеристики:
Тип:
термошкарпетки;
Сезон: літо, осінь, весна;
Пол: жіночі;
Матеріал: нейлон 33%, поліестер 38%, поліпропілен 26%, еластан 3%;
Розмір: 35-36, 37-38;
Колір: White / Light Blue.


Виробник: X-Socks (Швейцарія).
X-Socks є широко відомим представником італійської компанії «Trere Innovation». Технології, які використовуються у виготовленні продукції бренду, розробляються швейцарської лабораторією, а виробництво всіх товарів сконцентровано виключно в Італії.


Термошкарпетки жіночі X-Socks Bike Racing Lady White / Light Blue вибрати за доступною вартості 720 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Женские носки таких брендів, як наприклад: X-Socks в каталозі магазина Terrasport
Термошкарпетки жіночі X-Socks Bike Racing Lady White / Light Blue Термошкарпетки жіночі X-Socks Bike Racing Lady White / Light Blue - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термошкарпетки жіночі X-Socks Bike Racing Lady White / Light Blue"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі шкарпетки

Давно хотіли зайнятися спортом? Термошкарпетки жіночі X-Socks Bike Racing Lady White / Light Blue - це Ваш перший крок. В « Жіночі шкарпетки » є все, що знадобиться спортсмену. Жіночі шкарпетки здивує Вас своєю оригінальністю. Носки унисекс Craft Cool Run Sock черные - 43-45 , Носки унисекс Craft Cool Run Sock черные - 43-45 і Носки унисекс Craft Cool Run Sock черные - 43-45 від кращих світових виробників 2154 Ви можете знайти в нашій категорії Жіночі шкарпетки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Жіночі шкарпетки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн