Шкарпетки для трекінгу жіночі X-Socks Trekking Light Lady сірі

КОД ТОВАРУ: 126513
  • Шкарпетки для трекінгу жіночі X-Socks Trekking Light Lady сірі
Шкарпетки для трекінгу жіночі X-Socks Trekking Light Lady сірі
Колір бежевий. Склад: 57% Dryinseconds (поліестер), 19% Acrylic, 19% Nylon, 4% Robur ™ (порожнисте волокно), 1% Elastane. Висота: третина гомілки. Особливості: Склад з 9 матеріалів. Анатомічний пошив. Зональність шкарпеток і захист ніг від травм.   X - Cross ® Bandage - технологія, що стабілізує суглоби. Мікроканали AirGuide, відводять вологу. Зручна посадка на нього, не сповзають і не перетискають шкіру.
X-Socks
КУПИТИ
ЦІНА:
720 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 96 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
35-36
Вид
Шкарпетки
Категорія
Жіноче
АРТИКУЛ
X20244-G177
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шкарпетки для трекінгу жіночі X-Socks T rekking L ight Lady - шкарпетки розроблені відповідно до вимог спортсменів. Вони високотехнологічні, складаються з дев'яти компонентів. У стоставе використовуються срібні нитки, які вбивають мікроорганізми, що виробляють запах, а також є зносостійкими. У різних анатомічних зонах передбачені різні матеріали. Тому шкарпетки захищають від натирання мозолів, розтягування сухожиль і м'язів. Вони відмінно підходять для тренувань, оскільки володіють технологією DryInSeconds, завдяки якій висихають дуже швидко, при цьому відводячи вологу від ноги. Також в тканини є мікроканали, за якими відбувається циркуляція повітря. Такі шкарпетки зроблять тренування комфортніше.


особливості:

·          Склад з 9 матеріалів;

·          Анатомічний пошиття;

·          Зональність шкарпеток і захист ніг від травм;

·          X - Cross ® Bandage - технологія, що стабілізує суглоби;

·          Мікроканали AirGuide, відводять вологу;

·          Зручна посадка на ногу, не сповзають і не перетискають шкіру.


Характеристики:

  Колір: бежевий;

  Склад: 57% Dryinseconds (поліестер), 19% Acrylic, 19% Nylon, 4% Robur ™ (порожнисте волокно), 1% Elastane;

  Висота: третина гомілки.

Розміри: 36/36


Виробник: X-Socks (Італія).

Фірма зарекомендувала себе на Олімпійських іграх. Її застосування схвалено Олімпійським комітетом. Виробник запатентував 40 технологій, і щороку отримує призи за впровадження їх в продукцію. Шкарпетки не зношуються і володіють всіма якостями, які необхідні спортсмену. А ще фірма дає гарантію на свої продукти, тому можете не сумніватися в їх якості.  


Шкарпетки для трекінгу жіночі X-Socks Trekking Light Lady сірі купити по реально виправданою вартості 720 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Женские носки таких брендів, як наприклад: X-Socks в інтернет каталозі Терраспорт
Шкарпетки для трекінгу жіночі X-Socks Trekking Light Lady сірі

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шкарпетки для трекінгу жіночі X-Socks Trekking Light Lady сірі"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі шкарпетки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Шкарпетки для трекінгу жіночі X-Socks Trekking Light Lady сірі допоможе досягти мети. В « Жіночі шкарпетки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Жіночі шкарпетки порадує Вас високою якістю. Термоноски для бега Lorpen X3UT17 5448 (62 100 865 448) - L , Термоноски для бега Lorpen X3UT17 5448 (62 100 865 448) - L і Термоноски для бега Lorpen X3UT17 5448 (62 100 865 448) - L від кращих світових брендів 2154 Ви побачите в нашій категорії Жіночі шкарпетки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Жіночі шкарпетки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн