Біговий тримач на руку з флягою UltrAspire Iso Pocket 3.0 Handheld блакитний

КОД ТОВАРУ: 505871
  • Біговий тримач на руку з флягою UltrAspire Iso Pocket 3.0 Handheld блакитний
Біговий тримач на руку з флягою UltrAspire Iso Pocket 3.0 Handheld блакитний
Iso Pocket 3.0 наручна фляга для зручного транспортування води під час бігу. Кріплення для фляги зроблено з сітки XT Mesh, яка ефективно відводить вологу. Фляга легко стискається і підходить для лівої так й для правої руки. Цю флягу можна одягати на зап'ястя, щоб звільнити руки й, наприклад, працювати з палицями. На кріплені для фляги є кишеня на блискавці з еластичної сітки, куди можна положити предмети першої необхідності. Ергономічне горло, розташоване під кутом, забезпечує зручний доступ до води. Кришка з силіконовим клапаном, який автоматично відкривається й закривається для швидкого доступу до води прямо на ходу. Підходить для маленьких рук. Схвалено FDA й зроблено в США.
UltrAspire
КУПИТИ
ЦІНА:
877 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 117 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Блакитний
АРТИКУЛ
UA089BU
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Iso Pocket 3.0 наручна фляга для зручного транспортування води під час бігу.

Кріплення для фляги зроблено з сітки XT Mesh, яка ефективно відводить вологу. Фляга легко стискається і підходить для лівої так й для правої руки. Цю флягу можна одягати на зап'ястя, щоб звільнити руки й, наприклад, працювати з палицями. На кріплені для фляги є кишеня на блискавці з еластичної сітки, куди можна положити предмети першої необхідності.

Ергономічне горло, розташоване під кутом, забезпечує зручний доступ до води. Кришка з силіконовим клапаном, який автоматично відкривається й закривається для швидкого доступу до води прямо на ходу. Підходить для маленьких рук.

Схвалено FDA й зроблено в США.

  • Країна виробникВ’єтнам
  • Країна реєстрації брендаСША
  • Колірблакитний

Біговий тримач на руку з флягою UltrAspire Iso Pocket 3.0 Handheld блакитний вибрати за доступною вартості 877 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Аксессуары для бега таких брендів, як наприклад: UltrAspire в каталозі магазина Terrasport
Біговий тримач на руку з флягою UltrAspire Iso Pocket 3.0 Handheld блакитний

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Біговий тримач на руку з флягою UltrAspire Iso Pocket 3.0 Handheld блакитний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для бігу

Давно хотіли зайнятися спортом? Біговий тримач на руку з флягою UltrAspire Iso Pocket 3.0 Handheld блакитний - це Ваш перший крок. В « Аксесуари для бігу » є все, що знадобиться спортсмену. Аксесуари для бігу здивує Вас своєю оригінальністю. Чохол для телефону наручний Naturehike Arm bag (5.7 inch) NH16Y008-B - фіолетовий, XL (6927595752791) , Чохол для телефону наручний Naturehike Arm bag (5.7 inch) NH16Y008-B - фіолетовий, XL (6927595752791) і Чохол для телефону наручний Naturehike Arm bag (5.7 inch) NH16Y008-B - фіолетовий, XL (6927595752791) від кращих світових виробників 9527 Ви можете знайти в нашій категорії Аксесуари для бігу . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Аксесуари для бігу . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн