Доріжка бігова Thunder React-DS Black

КОД ТОВАРУ: 534923
  • Доріжка бігова Thunder React-DS Black
  • Доріжка бігова Thunder React-DS Black - Фото №2
  • Доріжка бігова Thunder React-DS Black - Фото №3
  • Доріжка бігова Thunder React-DS Black - Фото №4
  • Доріжка бігова Thunder React-DS Black - Фото №5
  • Доріжка бігова Thunder React-DS Black - Фото №6
  • Доріжка бігова Thunder React-DS Black - Фото №7
  • Доріжка бігова Thunder React-DS Black - Фото №8
  • Доріжка бігова Thunder React-DS Black - Фото №9
  • Доріжка бігова Thunder React-DS Black - Фото №10
Доріжка бігова Thunder React-DS Black
Електрична бігова доріжка React-DS від польського бренду THUNDER - це сучасний комбайн з продуманою конструкцією для використання в домашніх умовах. Саме так, адже дана модель має вбудований вібромасажер для розслабляючого та антицелюлітного масажу, комплект гантель по 1 кг та упори для фіксації ніг, що дуже зручно при вправах на прес. Все це компактно та витончено запаковано в один тренажер, тому він точно не буде простоювати без діла. Бігова доріжка дружня до початківців та приємно здивує досвідчених спортсменів своїми характеристиками та функціоналом.Бігова доріжка від THUNDER оснащена енергоефективним двигуном на 3 к.с. з піковою потужністю до 5 к.с., він здатний забезпечити швидкість руху в діапазоні від 0.8 до 18 км/год. Трикомпонентне бігове полотно має некозвку структуру та підвищену стійкість до зношення, його розміри складають 45 x 126 см. Передова система амортизації CEMT S8 SHOCK поглинає удари та зменшує навантаження на суглоби і хребет. Кут нахилу полотна бігової доріжки регулюється автоматично на панелі керування у 15 положеннях від 0 до 15%, це допомагає суттєво урізноманітнити та ускладнити тренування.В штатних можливостях тренажера передбачено 12 вбудованих програм та 3 режими; контроль всіх основних показників, таких як: час, швидкість, дистанція, спалені калорії та пульс. Магнітний ключ безпеки зупинить бігове полотно в разі, якщо ви раптово втратите рівновагу. Інтегровані динаміки дозволяють підключати ваш мобільний пристрій по bluetooth та насолоджуватись прослуховуванням музики чи аудіокниг під час тренування. Якщо ж даних можливостей вам буде не достатньо, то пристрій сумісний з популярними додатками, такими як: FITIME, Kinomap та ZWIFT, де ви зможете створювати власні режими, обирати реальні маршрути з усього світу та ділитися своїми результатами з друзями й іншими користувачами.По завершенню тренування бігову доріжку THUNDER React-DS можна компактно скласти піднявши бігове полотно у вертикальне положення. В такому вигляді тренажер не забиратиме корисну площу у вас вдома та не перетворить кімнату на спортзал. То ж якщо раніше цей фактор стримував вас від покупки бігової доріжки, сучасні апарати позбавлені цих проблем.ОСОБЛИВОСТІ:розміри: 164 x 135 x 73 смрозміри у складеному вигляді: 90 x 141 x 73 смрозміри полотна: 45 x 126 смвага: 68 кгмаксимальне навантаження: 160 кгbluetooth, динаміки, USB, AUXвібромасажер + 2 x гантелі + упори для фіксації ніг
Thunder
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
62 998 грн
ЦІНА: 46 199 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 6168 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Клас
Домашня
Потужність двигуна, к.с.
5
Швидкість руху, км / год
18
Максимальна вага користувача, кг
160
АРТИКУЛ
REACТ-DS-BLACK
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Електрична бігова доріжка React-DS від польського бренду THUNDER - це сучасний комбайн з продуманою конструкцією для використання в домашніх умовах. Саме так, адже дана модель має вбудований вібромасажер для розслабляючого та антицелюлітного масажу, комплект гантель по 1 кг та упори для фіксації ніг, що дуже зручно при вправах на прес. Все це компактно та витончено запаковано в один тренажер, тому він точно не буде простоювати без діла. Бігова доріжка дружня до початківців та приємно здивує досвідчених спортсменів своїми характеристиками та функціоналом.

Бігова доріжка від THUNDER оснащена енергоефективним двигуном на 3 к.с. з піковою потужністю до 5 к.с., він здатний забезпечити швидкість руху в діапазоні від 0.8 до 18 км/год. Трикомпонентне бігове полотно має некозвку структуру та підвищену стійкість до зношення, його розміри складають 45 x 126 см. Передова система амортизації CEMT S8 SHOCK поглинає удари та зменшує навантаження на суглоби і хребет. Кут нахилу полотна бігової доріжки регулюється автоматично на панелі керування у 15 положеннях від 0 до 15%, це допомагає суттєво урізноманітнити та ускладнити тренування.

В штатних можливостях тренажера передбачено 12 вбудованих програм та 3 режими; контроль всіх основних показників, таких як: час, швидкість, дистанція, спалені калорії та пульс. Магнітний ключ безпеки зупинить бігове полотно в разі, якщо ви раптово втратите рівновагу. Інтегровані динаміки дозволяють підключати ваш мобільний пристрій по bluetooth та насолоджуватись прослуховуванням музики чи аудіокниг під час тренування. Якщо ж даних можливостей вам буде не достатньо, то пристрій сумісний з популярними додатками, такими як: FITIME, Kinomap та ZWIFT, де ви зможете створювати власні режими, обирати реальні маршрути з усього світу та ділитися своїми результатами з друзями й іншими користувачами.

По завершенню тренування бігову доріжку THUNDER React-DS можна компактно скласти піднявши бігове полотно у вертикальне положення. В такому вигляді тренажер не забиратиме корисну площу у вас вдома та не перетворить кімнату на спортзал. То ж якщо раніше цей фактор стримував вас від покупки бігової доріжки, сучасні апарати позбавлені цих проблем.


Характеристики:

  • розміри: 164 x 135 x 73 см
  • розміри у складеному вигляді: 90 x 141 x 73 см
  • розміри полотна: 45 x 126 см
  • вага: 68 кг
  • максимальне навантаження: 160 кг
  • bluetooth, динаміки, USB, AUX
  • вібромасажер + 2 x гантелі + упори для фіксації ніг
  • дисплей: LCD

Виробник: Thunder (Польща)



Доріжка бігова Thunder React-DS Black купити по реально виправданою вартості 46 199 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Беговые дорожки таких брендів, як наприклад: Thunder в інтернет каталозі Терраспорт
Доріжка бігова Thunder React-DS Black Доріжка бігова Thunder React-DS Black - Фото №2 Доріжка бігова Thunder React-DS Black - Фото №3 Доріжка бігова Thunder React-DS Black - Фото №4 Доріжка бігова Thunder React-DS Black - Фото №5 Доріжка бігова Thunder React-DS Black - Фото №6 Доріжка бігова Thunder React-DS Black - Фото №7 Доріжка бігова Thunder React-DS Black - Фото №8 Доріжка бігова Thunder React-DS Black - Фото №9 Доріжка бігова Thunder React-DS Black - Фото №10

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Доріжка бігова Thunder React-DS Black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Бігові доріжки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Доріжка бігова Thunder React-DS Black допоможе досягти мети. В « Бігові доріжки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Бігові доріжки порадує Вас високою якістю. Доріжка бігова Jada fitness JS-10430 , Доріжка бігова Jada fitness JS-10430 і Доріжка бігова Jada fitness JS-10430 від кращих світових брендів 137 Ви побачите в нашій категорії Бігові доріжки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Бігові доріжки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн