Бандаж спортивний для зап'ястя Spokey Segro (830452)

КОД ТОВАРУ: 265112
  • Бандаж спортивний для зап'ястя Spokey Segro (830452)
  • Бандаж спортивний для зап'ястя Spokey Segro (830452) - Фото №2
Бандаж спортивний для зап'ястя Spokey Segro (830452)
Спортивний бандаж необхідний для підтримки найбільш підданих небезпеки під час занять спортом місць, таких як кисті. Гнучкий і анатомічний він стабілізує і зменшує навантаження на підтримувані частини тіла, підвищує їх температуру, через що прискорюється кровообіг і прискорюється процес загоєння можливих пошкоджень. Спеціально розроблена тканина чудово виводить вологу і захищає шкіру від всіляких ран і травм, що просто необхідно під час інтенсивних вправ. Спортивний бандаж ідеально підходить для реабілітації після травм і їх профілактики. Країна: Польща; Склад: 58% нейлон, 35% гума, 7% віскоза. Застосування: - профілактика і реабілітація - розтягнення зв'язок і травма м'язів - силові тренування Функції: - допомагає пом'якшити відчуття дискомфорту після травм і розтягувань м'язів / суглобів - забезпечує заспокійливу збереження тепла і фіксацію, в той же час не сковуючи рухів - високоякісний матеріал дає можливість шкірі дихати - простий в експлуатації: легко одягати і знімати Розмір універсальний у нас в магазині ви можете купити бандаж, а також багато інших речей необхідних при заняттях спортом. Висока якість, низькі ціни і швидка доставка - ось основні переваги нашого інтернет-магазину.
Spokey
  • Бандаж спортивный для запястья Spokey Segro (838558)
  • Бандаж спортивный для запястья Spokey Segro (830452)
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
201 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 27 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Тип супорта
Для зап'ястя
АРТИКУЛ
SL830452
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Спортивний бандаж необхідний для підтримки найбільш підданих небезпеки під час занять спортом місць, таких як кисті. Гнучкий і анатомічний він стабілізує і зменшує навантаження на підтримувані частини тіла, підвищує їх температуру, через що прискорюється кровообіг і прискорюється процес загоєння можливих пошкоджень. Спеціально розроблена тканина чудово виводить вологу і захищає шкіру від всіляких ран і травм, що просто необхідно під час інтенсивних вправ. Спортивний бандаж ідеально підходить для реабілітації після травм і їх профілактики.

Країна: Польща;

Склад: 58% нейлон, 35% гума, 7% віскоза.

Застосування: - профілактика і реабілітація - розтягнення зв'язок і травма м'язів - силові тренування Функції: - допомагає пом'якшити відчуття дискомфорту після травм і розтягувань м'язів / суглобів - забезпечує заспокійливу збереження тепла і фіксацію, в той же час не сковуючи рухів - високоякісний матеріал дає можливість шкірі дихати - простий в експлуатації: легко одягати і знімати

Розмір універсальний


Бандаж спортивний для зап'ястя Spokey Segro (830452) підібрати і купити за реальною ціною 201 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Спортивные суппорты таких торгових марок, як наприклад: Spokey в електронному магазині Terra Sport
Бандаж спортивний для зап'ястя Spokey Segro (830452) Бандаж спортивний для зап'ястя Spokey Segro (830452) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Бандаж спортивний для зап'ястя Spokey Segro (830452)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні супорти

Давно хочете зайнятися фігурою? Бандаж спортивний для зап'ястя Spokey Segro (830452) допоможе почати легко. В « Спортивні супорти » є все, що Вам знадобиться. Спортивні супорти обрадує Вас своєю надійністю. Суппорт бедра Select Thigh Support 6300 - XS , Суппорт бедра Select Thigh Support 6300 - XS і Суппорт бедра Select Thigh Support 6300 - XS від кращих світових постачальників 169 Ви зможете знайти в нашій лінійці Спортивні супорти . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Спортивні супорти . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн