Балаклава Icebreaker AC Balaclava Lite black

КОД ТОВАРУ: 122308
  • Балаклава Icebreaker AC Balaclava Lite black
Балаклава Icebreaker AC Balaclava Lite black
Тип: балаклава. Пол: унісекс. Матеріал: Merino wool-100%. Щільність: 200гр / м2. Рвзмер: one size. Колір чорний. Особливості балаклави: застосовується як балаклава або підшоломник; з натурального матеріалу; не подразнює шкіру; має окантовку навколо очей; швидко висихає; НЕ вбирає сторонні запахи; підтримує природний теплообмін.
Icebreaker
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 480 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 198 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Балаклави
АРТИКУЛ
IBM 196 001
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Балаклава Icebreaker AC Balaclava Lite black є універсальним головним убором, який може застосовуватися, крім основного свого призначення, як підшоломник. Виконана з натурального матеріалу, що виготовляється з вовни тонкорунних австралійських овець (мериносів). Даний вид вовни відрізняється винятковою якістю і мінімальною товщиною волокна. Балаклава виконана з додатковою окантовкою навколо очей і має анатомічний крій. Цей головний убір ідеально зберігає тепло, перешкоджає пересихання шкіри. Відрізняється швидкістю висихання і не вбирає сторонні запахи.

  Особливості балаклави:

  - застосовується як балаклава або підшоломник;

  - з натурального матеріалу;

  - не подразнює шкіру;

  - має окантовку навколо очей;

  - швидко висихає;

  - Чи не вбирає сторонні запахи;

  - підтримує природний теплообмін.


Характеристики:

  Тип: балаклава;

  Пол: унісекс;

  Матеріал: 100% -Merino wool;

  Щільність: 200гр / м2;

  Розмір: one size;

  Колір: чорний.

Виробник: Icebreaker (Нова Зеландія).

Засновником цього широко відомого новозеландського бренду є Джеремі Мун. Товари цієї компанії завоювали прихильність покупців завдяки винятковій якості, міцності і ексклюзивним дизайном. Для пошиття своїх товарів Icebreaker використовує шерсть австралійських мериносів - тонкорунних овець, що відрізняється більш високими показниками, ніж шерсть овець інших порід.


Балаклава Icebreaker AC Balaclava Lite black купити за вигідною ціною 1 480 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Одежда и обувь для рыбалки таких торгових марок, як наприклад: Icebreaker в онлайн каталозі Терра Спорт
Балаклава Icebreaker AC Balaclava Lite black

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Балаклава Icebreaker AC Balaclava Lite black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Одяг та взуття для риболовлі

Давно мрієте зайнятися спортом? Балаклава Icebreaker AC Balaclava Lite black буде Вашим першим кроком. В « Одяг та взуття для риболовлі » є все, що необхідно спортсмену. Одяг та взуття для риболовлі здивує Вас своєю якістю. Сапоги с чулком Rapala Sportsmans 30* черные - 41 , Сапоги с чулком Rapala Sportsmans 30* черные - 41 і Сапоги с чулком Rapala Sportsmans 30* черные - 41 від знаменитих світових виробників 3300 Ви знайдете в нашому розділі Одяг та взуття для риболовлі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Одяг та взуття для риболовлі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн