Гра настільна Антошки. прості Правила

КОД ТОВАРУ: 109957
  • Гра настільна Антошки. прості Правила
  • Гра настільна Антошки. прості Правила - Фото №2
  • Гра настільна Антошки. прості Правила - Фото №3
  • Гра настільна Антошки. прості Правила - Фото №4
Гра настільна Антошки. прості Правила
Простые Правила
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
195 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 26 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
43003
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Настільна гра «Прості Правила: Антошки» навчить дітей тому, що таке антоніми. Діти зможуть дізнатися багато нових слів з протилежними значеннями, збільшити свій словниковий запас і просто весело провести час!
Гра «Антошки» складається з карт з малюнками та підписами до них. У кожної карти в колоді є карта з зображеним на ній антонімом. Правила передбачають кілька варіантів гри. Найпростіший варіант - просто викладати на стіл карти, хто з гравців першим помітить пару протилежностей, отримує переможні очки. Потім для ускладнення гри можна дивитися виходять карти і викладати їх сорочкою вгору. Так гравці повинні будуть ще й запам'ятовувати, де яка карта лежить. Це відмінно тренує пам'ять і уважність. Навчатися новому, граючи - що може бути веселіше!
«Прості Правила: Антошки» порадують діток не тільки цікавою грою, а й чудовими малюнками! Гра дуже якісно зроблена і компактно упакована. Карти можна зберігати в зручному мішечку, завдяки чому, гру легко брати з собою на прогулянку і в подорож.

склад:
70 карт з малюнками, мішечок для колоди, правила гри.

Характеристики:
Мова російська.
Вік: від 7 років.
Кількість гравців: від 2 до 8 осіб.
Час гри: від 15 хвилин.
Бренд: Прості Правила


Гра настільна Антошки. прості Правила купити за вигідною ціною 195 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Разные таких торгових марок, як наприклад: Простые Правила в онлайн магазині Терра Спорт
Гра настільна Антошки. прості Правила Гра настільна Антошки. прості Правила - Фото №2 Гра настільна Антошки. прості Правила - Фото №3 Гра настільна Антошки. прості Правила - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна Антошки. прості Правила"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно мрієте зайнятися спортом? Гра настільна Антошки. прості Правила буде Вашим першим кроком. В « Різні » є все, що необхідно спортсмену. Різні здивує Вас своєю якістю. Гра настільна Манчкін Нечиста сила. Колекція (по-русски) , Гра настільна Манчкін Нечиста сила. Колекція (по-русски) і Гра настільна Манчкін Нечиста сила. Колекція (по-русски) від знаменитих світових виробників 460 Ви знайдете в нашому розділі Різні . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Різні . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн