Комплекс амінокислот EntherMeal, 60 капсул (ABPR106)

КОД ТОВАРУ: 431246
  • Комплекс амінокислот EntherMeal, 60 капсул (ABPR106)
Комплекс амінокислот EntherMeal, 60 капсул (ABPR106)
Напевно, не раз доводилося чути від досвідчених атлетів, що ефект від тренувань залежить в основному не від самих тренувань (їм відводиться почесне 3-е місце), а від харчування і сну. Вони однозначно праві. Антистресовий комплекс потрібен для оптимізації відновлення після силових навантажень і покликаний: 1. Нормалізувати сон. 2. Створити умови для відновлення нервової системи. 3. Підвищити стресостійкість. Причому, нормалізація нічного сну стимулює підвищення рівня мелатоніну, що позитивно відіб'ється на спортивних результатах. Комплекс L-Tryptophan`Mg`B6 містить: L-триптофан - незамінна амінокислота з дуже широким спектром дії на організм. Має антистресову дію на роботу головного мозку і нервової системи. Підвищує настрій, створює відчуття задоволеності, спокою. Впливаючи на гіпофіз і підшлункову залозу, по суті, виконує функції регулятора роботи ендокринної системи: підвищує синтез інсуліну і гормону росту. Впливає на роботу печінки, що полягає в стимулюванні синтезу жирних кислот, а це опосередковано впливає на рівень холестерину в крові. Магній - благотворно впливає на ріст кісток, нормалізує серцевий ритм, знижує артеріальний тиск, регулює рівень цукру в крові, усуває судоми в м'язах, усуває головний біль, зменшує болі в суглобах. Завдяки нормалізації кількості магнію в організмі можна позбутися таких проблем як безсоння, стреси, депресії. Вітамін В6 - покращує метаболізм у тканинах мозку. Підвищує працездатність мозку, сприяє поліпшенню пам'яті і настрою. Склад: L-триптофан, цитрат магнію, вітамін В6 (піридоксину гідрохлорид), діоксид кремнію. Зміст елементів в 1 капсулі: L-триптофан - 123 мг цитрат магнію - 116 мг вітамін В6 - 5 мг діоксид кремнію - 2 мг; допоміжні речовини: харчовий желатин (матеріал капсули). Харчова цінність 1 капсули: білків - 0,1 г, жирів - 0,0 г, вуглеводів - 0,0 г. Енергетична цінність 1 капсули: 0,4 кКал (1,7 кДж). Рекомендовано вживати як додаткове джерело L-триптофану, магнію і вітаміну В6, а також в якості доповнення до основного раціону харчування в період стресових навантажень, для прискорення відновлення після важких теніровок. Спосіб вживання: приймати 1 раз на день по одній порції (1-3 капсули).
EntherMeal
КУПИТИ
ЦІНА:
168 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 22 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Категорія 
Амінокислоти
Форма випуску 
Капсули
Тип
Післятренувальні комплекси
АРТИКУЛ
ABPR106
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Напевно, не раз доводилося чути від досвідчених атлетів, що ефект від тренувань залежить в основному не від самих тренувань (їм відводиться почесне 3-е місце), а від харчування і сну. Вони однозначно праві.

Антистресовий комплекс потрібен для оптимізації відновлення після силових навантажень і покликаний: 1. Нормалізувати сон. 2. Створити умови для відновлення нервової системи. 3. Підвищити стресостійкість. Причому, нормалізація нічного сну стимулює підвищення рівня мелатоніну, що позитивно відіб'ється на спортивних результатах. Комплекс L-Tryptophan`Mg`B6 містить: L-триптофан - незамінна амінокислота з дуже широким спектром дії на організм. Має антистресову дію на роботу головного мозку і нервової системи. Підвищує настрій, створює відчуття задоволеності, спокою. Впливаючи на гіпофіз і підшлункову залозу, по суті, виконує функції регулятора роботи ендокринної системи: підвищує синтез інсуліну і гормону росту. Впливає на роботу печінки, що полягає в стимулюванні синтезу жирних кислот, а це опосередковано впливає на рівень холестерину в крові. Магній - благотворно впливає на ріст кісток, нормалізує серцевий ритм, знижує артеріальний тиск, регулює рівень цукру в крові, усуває судоми в м'язах, усуває головний біль, зменшує болі в суглобах. Завдяки нормалізації кількості магнію в організмі можна позбутися таких проблем як безсоння, стреси, депресії. Вітамін В6 - покращує метаболізм у тканинах мозку. Підвищує працездатність мозку, сприяє поліпшенню пам'яті і настрою.

Рекомендовано вживати як додаткове джерело L-триптофану, магнію і вітаміну В6, а також в якості доповнення до основного раціону харчування в період стресових навантажень, для прискорення відновлення після важких теніровок. Спосіб вживання: приймати 1 раз на день по одній порції (1-3 капсули).


особливості:

  • Склад: L-триптофан, цитрат магнію, вітамін В6 (піридоксину гідрохлорид), діоксид кремнію.
  • Зміст елементів в 1 капсулі: L-триптофан - 123 мг, цитрат магнію - 116 мг, вітамін В6 - 5 мг, діоксид кремнію - 2 мг;
  • Допоміжні речовини: харчовий желатин (матеріал капсули).
  • Харчова цінність 1 капсули: білків - 0,1 г, жирів - 0,0 г, вуглеводів - 0,0 м
  • Енергетична цінність 1 капсули: 0,4 кКал (1,7 кДж).

Характеристики:

  • Пол: Унісекс;
  • Кількість порцій (капсул) в контейнері: 60 шт;
  • Тип: Амінокислоти;
  • Зміст порції: 1-3 капсули.

Виробник: EntherMeal (Україна)


Комплекс амінокислот EntherMeal, 60 капсул (ABPR106) купити за вигідною ціною 168 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Аминокислоты таких торгових марок, як наприклад: EntherMeal в електронному каталозі Терраспорт
Комплекс амінокислот EntherMeal, 60 капсул (ABPR106)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплекс амінокислот EntherMeal, 60 капсул (ABPR106)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Амінокислоти

Давно мрієте зайнятися спортом? Комплекс амінокислот EntherMeal, 60 капсул (ABPR106) буде Вашим першим кроком. В « Амінокислоти » є все, що необхідно спортсмену. Амінокислоти здивує Вас своєю якістю. Амінокислоти Nutrend Glutamine Mega Strong Powder 500 г (кавун) , Амінокислоти Nutrend Glutamine Mega Strong Powder 500 г (кавун) і Амінокислоти Nutrend Glutamine Mega Strong Powder 500 г (кавун) від знаменитих світових виробників 491 Ви знайдете в нашому розділі Амінокислоти . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Амінокислоти . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн