Амінокислотний комплекс AB PRO Amino BCAA 2: 1: 1 + (ABPR40076) - полуниця, 400 г

КОД ТОВАРУ: 365735
  • Амінокислотний комплекс AB PRO Amino BCAA 2: 1: 1 + (ABPR40076) - полуниця, 400 г
Амінокислотний комплекс AB PRO Amino BCAA 2: 1: 1 + (ABPR40076) - полуниця, 400 г
ВСАА 2: 1: 1 400 г від AB PRO - комплекс амінокислот для побудови м'язової маси без жиру. Продукт являє собою амінокислотний комплекс, що складається з: L-ізолейцин, L-лейцин, L-валін (ВСАА) в пропорції, відповідної матриці м'язового білка (2: 1: 1), антикатаболическими амінокислота L-глютамин декстроза для подолання тренувальної гіпоглікемії. Амінокислотна добавка призначена для забезпечення м'язів будівельним матеріалом в період тренувального стресу. Простіше кажучи: м'язам на тренуванні не дає «згоріти», а в період відпочинку - стимулює ріст нових обсягів. Регулярне застосування амінокомплекса ВСАА 2: 1: 1 на тлі тренувань середній або високої інтенсивності, стимулює ріст м'язової маси, зниження рівня підшкірного жиру. Амінокислотний напій добре розчиняється в воді, має приємний смак. Максимальний ефект досягається при використанні 2-3 порцій на день: під час / після тренування і між прийомами їжі. Для збагачення основного раціону харчування, на об'єктах з шкідливими умовами праці, веганам, для зміцнення імунітету, в регенеративних програмах, при аеробних навантаженнях рекомендується 1 -2 прийоми амінокислотного комплексу в день між прийомами їжі. Розчиняти по? порції в 500 мл холодної води.Состав: комплекс амінокислот ВСАА, L-глютамин, декстроза, лимонна кислота, ароматизатор ідентичний натуральному, сукралоза, діоксид кремнію, натуральний барвник, цитрат магнію. Харчова цінність 1 порції (2 мірні ложки): Білків - 0,0 г Жирів - 0,0 г Вуглеводів - 4,6 г Енергетична цінність (калорійність) 100г: 120,95 кКал (505,8 кДж). Питомий вміст амінокислот: не менше 50%. Вживати як додаткове джерело амінокислот з розгалуженими боковими ланцюжками ВСАА. Рекомендується в якості дієтичної добавки до основного раціону харчування в період підвищених фізичних навантажень, спрямованих на підвищення сили, витривалості, нарощування м'язів, спалювання підшкірного жиру. Спосіб вживання: 1 порцію (2 мірні ложки) змішати з 300-700 мл води. Вживати по 1-4 порції в день між прийомами їжі, перед, а також під час і безпосередньо після тренування.
AB PRO
КУПИТИ
ЦІНА:
439 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 59 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Амінокислоти
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
ABPR40076
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

ВСАА 2: 1: 1 400 г від AB PRO - комплекс амінокислот для побудови м'язової маси без жиру. Продукт являє собою амінокислотний комплекс, що складається з: L-ізолейцин, L-лейцин, L-валін (ВСАА) в пропорції, відповідної матриці м'язового білка (2: 1: 1), антикатаболическими амінокислота L-глютамин декстроза для подолання тренувальної гіпоглікемії. Амінокислотна добавка призначена для забезпечення м'язів будівельним матеріалом в період тренувального стресу. Простіше кажучи: м'язам на тренуванні не дає «згоріти», а в період відпочинку - стимулює ріст нових обсягів. Регулярне застосування амінокомплекса ВСАА 2: 1: 1 на тлі тренувань середній або високої інтенсивності, стимулює ріст м'язової маси, зниження рівня підшкірного жиру. Амінокислотний напій добре розчиняється в воді, має приємний смак. Максимальний ефект досягається при використанні 2-3 порцій на день: під час / після тренування і між прийомами їжі. Для збагачення основного раціону харчування, на об'єктах з шкідливими умовами праці, веганам, для зміцнення імунітету, в регенеративних програмах, при аеробних навантаженнях рекомендується 1 -2 прийоми амінокислотного комплексу в день між прийомами їжі. Розчиняти порцію в 500 мл холодної води.

Вживати як додаткове джерело амінокислот з розгалуженими боковими ланцюжками ВСАА. Рекомендується в якості дієтичної добавки до основного раціону харчування в період підвищених фізичних навантажень, спрямованих на підвищення сили, витривалості, нарощування м'язів, спалювання підшкірного жиру.

Характеристики:

  • Вага: 400 г
  • Зміст елементів в 1й порції: L-Лейцин - 2,26 г, L-Ізолейцин - 1,13 г, L-Валін - 1,13 г, L-Глютамин -1,5 г
  • Склад: комплекс амінокислот ВСАА, L-глютамин, декстроза, лимонна кислота, ароматизатор ідентичний натуральному, сукралоза, діоксид кремнію, натуральний барвник, цитрат магнію.
  • Харчова цінність 1 порції (2 мірні ложки): Білків - 0,0 г Жирів - 0,0 г Вуглеводів - 4,6 г
  • Енергетична цінність (калорійність) 100г: 120,95 кКал (505,8 кДж).
  • Питомий вміст амінокислот: не менше 50%.

Спосіб вживання: 1 порцію (2 мірні ложки) змішати з 300-700 мл води. Вживати по 1-4 порції в день між прийомами їжі, перед, а також під час і безпосередньо після тренування.

Виробник: AB PRO

Амінокислотний комплекс AB PRO Amino BCAA 2: 1: 1 + (ABPR40076) - полуниця, 400 г купити за вигідною ціною 439 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Аминокислоты таких торгових марок, як наприклад: AB PRO в інтернет-магазині Терраспорт
Амінокислотний комплекс AB PRO Amino BCAA 2: 1: 1 + (ABPR40076) - полуниця, 400 г

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Амінокислотний комплекс AB PRO Amino BCAA 2: 1: 1 + (ABPR40076) - полуниця, 400 г"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Амінокислоти

Давно мрієте зайнятися спортом? Амінокислотний комплекс AB PRO Amino BCAA 2: 1: 1 + (ABPR40076) - полуниця, 400 г буде Вашим першим кроком. В « Амінокислоти » є все, що необхідно спортсмену. Амінокислоти здивує Вас своєю якістю. Амінокомплекс Dymatize Glutamine Micronized (500 г) , Амінокомплекс Dymatize Glutamine Micronized (500 г) і Амінокомплекс Dymatize Glutamine Micronized (500 г) від знаменитих світових виробників 491 Ви знайдете в нашому розділі Амінокислоти . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Амінокислоти . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн