Добавка харчова Nutrend Anticramp 120 caps

КОД ТОВАРУ: 115647
  • Добавка харчова Nutrend Anticramp 120 caps
Добавка харчова Nutrend Anticramp 120 caps
Тип харчової добавки: мінерально-вітамінний комплекс. Склад: вторинний кислий фосфат натрію, нітрат магнію, желатинові капсули, глюконат калію, глюконат кальцію, двовуглекислий натрій, хлорид натрію, екстракт кори білої верби, L-карнозин, пантотенат кальцію (вітамін B5), речовини, що перешкоджають спікання і злежуваності кремній, нікотинамід (вітамін B3), мононитрат тіаміну (вітамін B1), рибофлавін (вітамін B2), піридоксин гідрохлорид (вітамін B6). Енергетична цінність в 1 капсулі: 5,1 кДж / 1,2 ккал. Білки: 100 мг. Вуглеводи: 140 мг. Кількість капсул: 120 шт. Рекомендована одноразова доза: 2 капсул. Максимальна добова доза: 5 капсул.
Nutrend
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
311 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 42 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Категорія 
Вітаміни та мінерали
Форма випуску 
Капсули
АРТИКУЛ
1338-NUT
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Добавка харчова Nutrend Anticramp 120 caps включає в себе комплекс мінералів, вітамінів і мікроелементів, що зменшують ефект накопичення молочної кислоти. До її складу входить також екстракт кори верби, стимулюючий більш ефективне виведення з організму надлишкового тепла. Пропонована харчова добавка призначена для зменшення ризику виникнення спазмів, збереження показників діяльності на максимально можливому рівні, зниження можливого ризику перегріву в період фізичної активності. Добавка харчова Nutrend Anticramp 120 caps включає до свого складу мінерали, чиє співвідношення збалансовано відповідно до фізіологічних потреб організму. Додавання вітамінів B1, B2, B3 і B6, допомагає вивільняти в організмі енергію, необхідну для роботи м'язів. Вітамін B5 - пантотенат кальцію - істотно перешкоджає виникненню судом. Ретельно підібрані солі натрію і фосфору спільно з L-карнозином допомагають забезпечувати «розосередження» солі молочної кислоти, що утворюється під час фізичної діяльності. Таким чином, кислотність крові і м'язової маси знижується, що забезпечує підвищення показників фізичної діяльності. Додавання екстракту кори верби, що містить саліціди (солі саліцилової кислоти), сприяє здійсненню терморегуляції організму. Завдяки йому тепло передається на поверхню шкіри і таким чином він знижує ризик перегріву організму. Рекомендоване дозування: 2 капсули приблизно за 40 хв. до тренування. Під час навантаження, що вимагає витривалості, приймайте 1 капсулу кожні 15-30 хвилин в залежності від типу активності і стану навколишнього середовища. Продукт слід запивати значною кількістю води або гіпотонічного напою, але не ізотонічного і не гіпертонічного! При температурі навколишнього середовища понад 30 ° C проконсультуйтеся про прийом продукту з фахівцем і забезпечуйте організм великою кількістю рідини. Максимальна денна доза - 5 капсул!

Особливості харчової добавки:
- зменшує м'язові спазми;
- забезпечує організм необхідними мінералами і вітамінами;
- відновлює кислотний баланс;
- перешкоджає накопиченню молочної кислоти;
- забезпечує виведення з організму надлишкового тепла;
- істотно перешкоджає виникненню судом;
- перед вживанням препарату проконсультуйтеся з фахівцем;
- препарат слід ретельно оберігати від дітей.

Добавка харчова Nutrend Anticramp 120 caps - для повноцінних тренувань!

Характеристики:
Тип харчової добавки: мінерально-вітамінний комплекс;
Склад: вторинний кислий фосфат натрію, нітрат магнію, желатинові капсули, глюконат калію, глюконат кальцію, двовуглекислий натрій, хлорид натрію, екстракт кори білої верби, L-карнозин, пантотенат кальцію (вітамін B5), речовини, що перешкоджають спікання і злежуваності, кремній, нікотинамід (вітамін B3), мононитрат тіаміну (вітамін B1), рибофлавін (вітамін B2), піридоксин гідрохлорид (вітамін B6);
Енергетична цінність в 1 капсулі: 5,1 кДж / 1,2 ккал;
Білки: 100 мг;
Вуглеводи: 140 мг;
Кількість капсул: 120 шт;
Рекомендована одноразова доза: 2 капсул;
Максимальна добова доза: 5 капсул.

Виробник: Nutrend (Чехія).
Спортивне харчування Nutrend проводиться в Чехії з 1993 року, і схвалено чеським Міністерством охорони здоров'я. Його висока якість і ефективність відомі професійним спортсменам у багатьох країнах. Олімпійські команди Чехії та Словаччини часто використовують спортивне харчування Nutrend в період підготовки до змагань.

Добавка харчова Nutrend Anticramp 120 caps купити за вигідною ціною 311 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Общеукрепляющие витамины и минералы таких торгових марок, як наприклад: Nutrend в онлайн магазині Терра Спорт
Добавка харчова Nutrend Anticramp 120 caps

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Добавка харчова Nutrend Anticramp 120 caps"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Загальнозміцнюючі вітаміни і мінерали

Давно мрієте зайнятися спортом? Добавка харчова Nutrend Anticramp 120 caps буде Вашим першим кроком. В « Загальнозміцнюючі вітаміни і мінерали » є все, що необхідно спортсмену. Загальнозміцнюючі вітаміни і мінерали здивує Вас своєю якістю. Добавка харчова Nutrend Anticramp 120 caps , Добавка харчова Nutrend Anticramp 120 caps і Добавка харчова Nutrend Anticramp 120 caps від знаменитих світових виробників 6852 Ви знайдете в нашому розділі Загальнозміцнюючі вітаміни і мінерали . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Загальнозміцнюючі вітаміни і мінерали . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн