Аква-пояс AQUA-BELT XL

КОД ТОВАРУ: 104207
  • Аква-пояс AQUA-BELT XL
Аква-пояс AQUA-BELT XL
Спеціальний пояс для тренувань на воді від українського виробника Volna має універсальний розмір і легка вага. Виріб призначений для підтримки людського тtла на воді. Такий товар можна використовувати як «помічника» при щоденних навантаженнях, аква-вправах в басейні. Ідеальна плавна форма пояса знімає навантаження зі спини свого власника під час водних процедур, так само тренажер сприяє тренуванню м'язів шиї, ніг і рук. При тривалому використанні за призначенням поліпшується техніка плавання. Виріб Aqua-Belt має регульований поясок, який дозволяє підлаштовувати товар за розміром. Аква-пояс виступає своєрідним баластом, який в складний момент завжди стане
Volna
КУПИТИ
ЦІНА:
1 060 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 142 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
9170-00
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Спеціальний пояс для тренувань на воді від українського виробника Volna має універсальний розмір і легка вага. Виріб призначений для підтримки людського тіла на воді. Такий товар можна використовувати як «помічника» при щоденних навантаженнях, аква-вправах в басейні.

Ідеальна плавна форма пояса знімає навантаження зі спини свого власника під час водних процедур, так само тренажер сприяє тренуванню м'язів шиї, ніг і рук. При тривалому використанні за призначенням поліпшується техніка плавання. Виріб Aqua-Belt має регульований поясок, який дозволяє підлаштовувати товар за розміром. Аква-пояс виступає своєрідним баластом, який в складний момент завжди стане опорою і найкращим засобом безпеки. Так само пояс легко використовувати на заняттях з аква-аеробіки, як допоміжну деталь для кращого опрацювання вправ і рухів.

Характеристики:

Склад:
поліпропілен.
Розміри: 76х26х4.5 см.
Колір: жовтий.

Виробник: Volna (Україна).

Компанія Volna заснована в 2003 році пропонує найширший асортимент товарів для спорту та активного відпочинку. Всі товари відповідають європейським стандартам якості, мають санітарно-епідеміологічні висновки МОЗ України.


Аква-пояс AQUA-BELT XL купити за вигідною ціною 1 060 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Товары для аквааэробики таких торгових марок, як наприклад: Volna в онлайн магазині Терра Спорт
Аква-пояс AQUA-BELT XL

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Аква-пояс AQUA-BELT XL"

Коментар: Здравствуйте. На какой вес рассчитан пояс?
01 Июля 2020
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Владимир
Здравствуйте. На какой вес рассчитан пояс?
01 Июля 2020
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Товари для аквааеробіки

Давно мрієте зайнятися спортом? Аква-пояс AQUA-BELT XL буде Вашим першим кроком. В « Товари для аквааеробіки » є все, що необхідно спортсмену. Товари для аквааеробіки здивує Вас своєю якістю. Пояс для аквааэробики MadWave розовый (M082002_GR-PNK), L , Пояс для аквааэробики MadWave розовый (M082002_GR-PNK), L і Пояс для аквааэробики MadWave розовый (M082002_GR-PNK), L від знаменитих світових виробників 4442 Ви знайдете в нашому розділі Товари для аквааеробіки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Товари для аквааеробіки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн