Аква-рукавички Volna Aqua Gloves

КОД ТОВАРУ: 104216
  • Аква-рукавички Volna Aqua Gloves
Аква-рукавички Volna Aqua Gloves
Аква-рукавички Volna Aqua Gloves призначені для тренувань з плавання, або аматорських занять. Анатомічна форма. Міцна липучка на кисті. Матеріал: неопрен. Колір чорний.
Volna
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
635 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 85 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
XS, S, L, XL, XXL
АРТИКУЛ
9300-00
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Аква-рукавички Volna Aqua Gloves призначені для тренувань з плавання, або аматорських занять. Вони дозволять краще відпрацювати техніку веслування, а так само допоможуть балансувати на воді невмілому плавцю, збільшуючи опір з водою. По суті, це укорочений плавник, який, збільшує силу рук в ході тренувань. Краї рукавичок оберзани, щоб дозволити плавцеві краще відчувати природний струм води. М'які і водонепроникні рукавички не спадуть навіть при активному плаванні. Анатомічна форма забезпечує комфорт і природність рухів під час плавання.

особливості:

- анатомічна форма;

- міцна липучка на кисті.

Аква-рукавички Volna Aqua Gloves - впевненість і сила в воді!

характеристики:
Розмір: XS, S, L, XL, XXL.

Матеріал: неопрен;

Колір: чорний.

Виробник: Volna (Україна).

Торгова марка Volna була створена спеціально для вітчизняного споживача. Якісне обладнання для спортивного плавання, гімнастики, а також дайвінгу відповідає найвищим стандартам. Кожна модель враховує потреби і побажання спортсменів, що дозволяє підвищувати рівень продукції і робити водний спорт все більш популярним серед молоді.


Аква-рукавички Volna Aqua Gloves купити за вигідною ціною 635 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Товары для аквааэробики таких торгових марок, як наприклад: Volna в електронному каталозі Терраспорт
Аква-рукавички Volna Aqua Gloves

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Аква-рукавички Volna Aqua Gloves"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Товари для аквааеробіки

Давно мрієте зайнятися спортом? Аква-рукавички Volna Aqua Gloves буде Вашим першим кроком. В « Товари для аквааеробіки » є все, що необхідно спортсмену. Товари для аквааеробіки здивує Вас своєю якістю. Колобашка для плавання Aqua Speed WAVE PULLBUOY 9834 сіра OSFM , Колобашка для плавання Aqua Speed WAVE PULLBUOY 9834 сіра OSFM і Колобашка для плавання Aqua Speed WAVE PULLBUOY 9834 сіра OSFM від знаменитих світових виробників 4442 Ви знайдете в нашому розділі Товари для аквааеробіки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Товари для аквааеробіки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн