Гра настільна Крутіголовка "Абалон"

КОД ТОВАРУ: 108741
  • Гра настільна Крутіголовка "Абалон"
  • Гра настільна Крутіголовка "Абалон" - Фото №2
Гра настільна Крутіголовка
Тип: настільна гра. Вага: 1 кг. Колір білий. Комплектація: дошка розміром: 35х35 см, набір фішок: 14 шт чорних + 14 шт білих, інструкція.
Крутиголовка
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
250 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 33 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
АРТИКУЛ
D001
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гра настільна Крутіголовка "Абалон" - стратегічна, логічна настільна гра, варіант шашок. Мета гри - вибити всі фішки супротивника. Виходячи з правил, можна ходити вертикальними і горизонтальними рядами (по одній, дві або три шашки в ряду). Ряд може виштовхнути або посунути на одну клітку фішки супротивника тільки при кількісному перевазі. Дошка являє собою товсту фанеру, оброблену спеціальної, безпечної просоченням. Лазерне гравірування виконана із застосуванням сучасних технологій.

Особливості гри:

- міцна фанера з натурального дерева;

- скляні фішки.

Гра настільна Крутіголовка "Абалон" - грай з захопленням!

Характеристики:

Тип: настільна гра;

Вага: 1 кг;

Колір: білий;

Комплектація: дошка розміром: 35х35 см, набір фішок: 14 шт чорних + 14 шт білих, інструкція.

Виробник: Крутіголовка (Україна).

«Крутіголовка» - вітчизняний виробник дитячих іграшок, головоломок і логічних ігор для дорослих. Вироби бренду виготовляються і обробляються виключно натуральними і безпечними матеріалами, з використанням високоточного інноваційного обладнання у виробництві. Товари бренду «Крутіголовка» - це не тільки вітчизняна продукція, але і якість, не поступається кращим зарубіжним аналогам, за цінами які   в рази менше зарубіжних.


Гра настільна Крутіголовка "Абалон" вибрати за доступною вартості 250 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Разные таких брендів, як наприклад: Крутиголовка в каталозі магазина Terrasport
Гра настільна Крутіголовка "Абалон" Гра настільна Крутіголовка "Абалон" - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна Крутіголовка "Абалон""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно хотіли зайнятися спортом? Гра настільна Крутіголовка "Абалон" - це Ваш перший крок. В « Різні » є все, що знадобиться спортсмену. Різні здивує Вас своєю оригінальністю. Настільна гра Duke "Дженга" (WS032) , Настільна гра Duke "Дженга" (WS032) і Настільна гра Duke "Дженга" (WS032) від кращих світових виробників 460 Ви можете знайти в нашій категорії Різні . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Різні . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн