Рукавички боксерські Rival Ultra Bag Gloves, червоні (FP-RB1)

КОД ТОВАРУ: 240697
  • Рукавички боксерські Rival Ultra Bag Gloves, червоні (FP-RB1)
Рукавички боксерські Rival Ultra Bag Gloves, червоні (FP-RB1)
Тип: рукавички. Призначення: бокс. Матеріал: натуральна шкіра. Наповнювач: піна. Фіксація: липучка. Пол: унісекс. Колір червоний.
Rival
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 099 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 414 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Розмір
12 Oz
Застібка
Липучка, Шнурівка
Призначення
Дорослі
Матеріал
Натуральна шкіра
АРТИКУЛ
FP-RB1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавички боксерські Rival Ultra Bag Gloves, червоні (FP-RB1) - Ультраміцне боксерські рукавички, які створені канадською торговою маркою для продуктивних регулярних занять і поєдинків. Вони мають спеціальну набивання з амортизуючої піни з потрійним шаром, що забезпечує надійний захист суглобів і розсіює силу удару вшир. Завдяки подовженому манжету, який кріпиться за допомогою липучки і шнурівки, снаряд зручно фіксується на будь-який зап'ясті. Потрійні шви забезпечують рукавичок виняткову зносостійкість і довговічність.


особливості:

  • наповнювач захищає руки від травм;
  • ультра-зручна підкладка;
  • сітчастий матеріал на долоні для додаткової вентиляції.


Характеристики:
Тип:
рукавички;
Призначення: бокс;
Матеріал: шкіра;
Наповнювач: піна;
Фіксація: липучка і шнурівка;
Пол: для чоловіків;
Колір: червоний.


Виробник: Rival (Канада).
Rival - торгова марка, створена в 2004 році в Канаді, і на сьогоднішній день продовжує підкуповувати покупців відмінною якістю і стильним дизайном по всьому світу. Вона є одним з лідерів по виготовленню спорядження та екіпіровки для єдиноборств і бойового мистецтва. Широке різноманітність товарів включає в себе шоломи, мішки, груші, лапи, боксерські рукавички, а також зручний одяг для занять боксом. Компанія Rival є єдиним виробником в своєму сегменті, який використовує у виробництві інноваційний матеріал D30, що володіє відмінними властивостями і надає найвищу захист під час боїв і тренувань.


Рукавички боксерські Rival Ultra Bag Gloves, червоні (FP-RB1) купити за вигідною ціною 3 099 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Перчатки для бокса таких торгових марок, як наприклад: Rival в онлайн магазині Терра Спорт
Рукавички боксерські Rival Ultra Bag Gloves, червоні (FP-RB1)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички боксерські Rival Ultra Bag Gloves, червоні (FP-RB1)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Перчатки для боксу

Давно мрієте зайнятися спортом? Рукавички боксерські Rival Ultra Bag Gloves, червоні (FP-RB1) буде Вашим першим кроком. В « Перчатки для боксу » є все, що необхідно спортсмену. Перчатки для боксу здивує Вас своєю якістю. Рукавички боксерські Firepower FPBGA2 червоні , Рукавички боксерські Firepower FPBGA2 червоні і Рукавички боксерські Firepower FPBGA2 червоні від знаменитих світових виробників 772 Ви знайдете в нашому розділі Перчатки для боксу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Перчатки для боксу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн