Рукавички боксерські Benlee Steele бордові

КОД ТОВАРУ: 103768
  • Рукавички боксерські Benlee Steele бордові
Рукавички боксерські Benlee Steele бордові
Тип: рукавички. Вид: боксерські. Клас: професійні. Матеріал: натуральна шкіра. Наповнювач: піна. Підкладка: нейлон. Розмір: 10R, 10L. Колір: бордовий. Особливості рукавичок: для професійних змагань і тренувань; застосовується в боксі та інших єдиноборствах; виконані з натуральної шкіри; зап'ясті з широким манжетом; шнурівка для фіксації; регулювання обсягу зап'ястя; тривалий термін експлуатації.
BenLee
КУПИТИ
ЦІНА:
4 600 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 614 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Бордовий
Розмір
10R, 10L
Застібка
Шнурівка
Призначення
Дорослі
Матеріал
Натуральна шкіра
АРТИКУЛ
199103 / 2025
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавички боксерські Benlee Steele бордові є одними з найбільш популярних серед спортсменів, що займаються єдиноборствами і відповідають найвищим стандартам якості. Мають широкі манжети з можливість регулювання обсягу зап'ястя, фіксуються шнурівкою, використовуваної в основному в професійних моделях. Завдяки тому, що великий палець має хорошу фіксацію, мінімізована можливість отримання серйозної травми. Крім внутрішнього шару спеціальної піни, оснащені прошарком з натуральної тканини, яка якісно вбирає вологу, забезпечуючи комфорт, навіть при найбільш інтенсивних фізичних навантаженнях.

Особливості рукавичок:
- для професійних змагань і тренувань;
- застосовується в боксі та інших єдиноборствах;
- виконані з натуральної шкіри;
- зап'ясті з широким манжетом;
- шнурівка для фіксації;
- регулювання обсягу зап'ястя;
- тривалий термін експлуатації.

Характеристики:

Тип: рукавички;
Вид: боксерські;
Клас: професійні;
Матеріал: натуральна шкіра;
Наповнювач: піна;
Підкладка: нейлон;
Розмір: 10R, 10L;
Колір: бордовий.

Виробник: Benlee (США).
Компанія має яскраву і насичену олімпійськими перемогами історію. У різний час бренд представляли такі спортивні знаменитості як Джо Уолкот, Роккі Марчіано, Джейк ЛаМотта, Флойд Паттерсон. Товари Benlee завжди відрізняються ексклюзивним дизайном і якістю використовуваних матеріалів. Торгова марка виробляє спортивне взуття та одяг, засоби захисту для різних єдиноборств, а також висококласний спортивний інвентар.




Рукавички боксерські Benlee Steele бордові купити за вигідною ціною 4 600 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Перчатки для бокса таких торгових марок, як наприклад: BenLee в онлайн каталозі Терра Спорт
Рукавички боксерські Benlee Steele бордові

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички боксерські Benlee Steele бордові"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Перчатки для боксу

Давно мрієте зайнятися спортом? Рукавички боксерські Benlee Steele бордові буде Вашим першим кроком. В « Перчатки для боксу » є все, що необхідно спортсмену. Перчатки для боксу здивує Вас своєю якістю. Перчатки боксерские Everlast VL-0107-B кожаные синие - 12 oz , Перчатки боксерские Everlast VL-0107-B кожаные синие - 12 oz і Перчатки боксерские Everlast VL-0107-B кожаные синие - 12 oz від знаменитих світових виробників 772 Ви знайдете в нашому розділі Перчатки для боксу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Перчатки для боксу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн