Ніж швейцарський Victorinox Cigar 79

КОД ТОВАРУ: 126832
  • Ніж швейцарський Victorinox Cigar 79
Ніж швейцарський Victorinox Cigar 79
Тип: ніж розкладний. Матеріал: сталь, пластик. Вага: 96 г. Розмір: 85 мм. Колір червоний.
Victorinox
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
3 887 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 519 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Вид
Мультитул
Тип
складаний
Довжина клинка
до 100 мм
АРТИКУЛ
2.5713.E
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ніж Швейцарська Victorinox Cigar 79 - ексклюзивний ніж з широкою базовою комплектацією для любителів сигар. Дана модель буде чудовим подарунком на свято. В комплектації є 15 корисних предметів, які розташовані в чотири шари. Різак для сигар рівно і акуратно обрізає край сигари, цьому сприяє гостре лезо і зручні бранши. Гострий, тонкий, сталевий клинок легко виводиться і безпечно фіксується. Є два комбінованих інструменту: манікюрна пилка + очищувач нігтів і відкривачка з плоскою викруткою (6 мм) на вершині + інструмент для зачистки електропроводів. Ножиці з гострим мікроволністим лезом легко впораються з будь-яким матеріалом, а подовжений важіль робить процедуру більш зручною. Консервний ніж, шило-кернер і штопор завжди будуть під рукою, якщо ви маєте цей ніж. Пінцет і зубочистка вбудовані в пази корпусу. Рукоятка має ергономічний дизайн і антиковзну поверхню. Всі інструменти безпечно і надійно фіксуються замком. На корпусі є фірмовий герб і кільце-підвіска.

особливості:

- 15 корисних функцій;

- 4 шари інструментів;

- різак для сигар;

- гостре лезо;

- безпечна фіксація;

- антиковзаюча ручка;

- високоміцна сталь;

- кільце-підвіска.

Характеристики:

Тип: ніж розкладний;

Матеріал: сталь, пластик;

Вага: 96 г;

Розмір: 85 мм;

Колір: червоний.

Виробник: Victorinox (Швейцарія)

Victorinox вже понад століття випускає високоякісні ножі, набори інструментів, годинник і столові прибори. При виготовленні використовуються класичні та інноваційні технології, але швейцарська якість залишається незмінним. Продукція знайшла цінителів у всьому світі.


Ніж швейцарський Victorinox Cigar 79 підібрати і купити за реальною ціною 3 887 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Аксессуары для пикника таких торгових марок, як наприклад: Victorinox в електронному магазині Terra Sport
Ніж швейцарський Victorinox Cigar 79

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ніж швейцарський Victorinox Cigar 79"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для пікніка

Давно хочете зайнятися фігурою? Ніж швейцарський Victorinox Cigar 79 допоможе почати легко. В « Аксесуари для пікніка » є все, що Вам знадобиться. Аксесуари для пікніка обрадує Вас своєю надійністю. Килимок для пікніка і пляжу водонепроникний Spokey Picnic Trio (927391), 130х150см , Килимок для пікніка і пляжу водонепроникний Spokey Picnic Trio (927391), 130х150см і Килимок для пікніка і пляжу водонепроникний Spokey Picnic Trio (927391), 130х150см від кращих світових постачальників 1132 Ви зможете знайти в нашій лінійці Аксесуари для пікніка . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Аксесуари для пікніка . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн