Ніж швейцарський Victorinox RangerGrip 178 0.9663.MWC4

КОД ТОВАРУ: 126753
  • Ніж швейцарський Victorinox RangerGrip 178 0.9663.MWC4
Ніж швейцарський Victorinox RangerGrip 178 0.9663.MWC4
Тип: ніж складаний. Вид: офіцерський. Матеріали: сталь, пластик. Довжина: 13 см. Вага: 171 гр. Колір: чорний / червоний. Особливості ножа: виконаний з високоміцної сталі; антиковзне, гумове покриття рукояті; оснащений фіксатором Liner-lock; предмети: ніж, пінцет, зубочистка, відкривачі пляшок і консервних банок з 2-ма викрутками, інструмент для зняття ізоляції, підвісне кільце, шило-кернер, пилу, хрестову викрутку.
Victorinox
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
3 255 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 435 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Вид
Мультитул
Тип
складаний
Довжина клинка
100 - 189 мм
АРТИКУЛ
0.9663.MWC4
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ніж швейцарський Victorinox RangerGrip   - повнорозмірний чоловічий аксесуар, призначений для виконання великої кількості функцій. Клинок-серрейтор виконаний з дуже міцної сталі з класичною заточкою, має виступ для відкривання однією рукою. Для безпечного використання оснащений фіксатором на рукояті, який не дає можливості мимовільного відкриття. Ніж має три шари, в яких заховані дванадцять незамінних відпочинку або на роботі предметів. Оснащений пилкою, яка з легкістю і за короткий час зможе розпиляти колоду невеликих розмірів. Має консервний ключ і відкривач для пляшок з викрутками різних розмірів на кінцях, а також інструмент для зняття ізоляції, шило-кернер, хрестову викрутку. Рукоять має ергономічний дизайн і прогумований, шорсткий верх, завдяки чому даний аксесуар зручно розташовується в руці і не ковзає.

Особливості ножа:

  - виконаний з високоміцної сталі;

  - антиковзне, гумове покриття рукояті;

  - оснащений фіксатором Liner-lock;

  - предмети: ніж, пінцет, зубочистка, відкривачі пляшок і консервних банок з 2-ма викрутками, інструмент для зняття ізоляції, підвісне кільце, шило-кернер, пила, хрестова викрутка.

Характеристики:

  Тип: ніж складаний;

  Вид: офіцерський;

  Матеріали: сталь, пластик;

  Довжина: 13 см;

  Вага: 171 гр;

  Колір: чорний / червоний.

Виробник: Victorinox (Швейцарія)

Історія даного бренду почалася в 1884 році з простої майстерні по заточування, ремонту та виготовленню найпростіших ножів. На даному етапі свого розвитку Victorinox створює ножі, які відомі по всьому світу завдяки неперевершеній якості стали, професійної збірці, багатофункціональності та довговічності.


Ніж швейцарський Victorinox RangerGrip 178 0.9663.MWC4 купити по реально виправданою вартості 3 255 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Аксессуары для пикника таких брендів, як наприклад: Victorinox в інтернет каталозі Терраспорт
Ніж швейцарський Victorinox RangerGrip 178 0.9663.MWC4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ніж швейцарський Victorinox RangerGrip 178 0.9663.MWC4"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для пікніка

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Ніж швейцарський Victorinox RangerGrip 178 0.9663.MWC4 допоможе досягти мети. В « Аксесуари для пікніка » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Аксесуари для пікніка порадує Вас високою якістю. Ніж швейцарський Victorinox Classic Yodelay-hee-moo , Ніж швейцарський Victorinox Classic Yodelay-hee-moo і Ніж швейцарський Victorinox Classic Yodelay-hee-moo від кращих світових брендів 1132 Ви побачите в нашій категорії Аксесуари для пікніка . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Аксесуари для пікніка . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн