Ніж швейцарський Victorinox Nomad 08351.C

КОД ТОВАРУ: 126701
  • Ніж швейцарський Victorinox Nomad 08351.C
Ніж швейцарський Victorinox Nomad 08351.C
Тип: ніж. Матеріал: сталь, нейлон матовий. Вага: 104. Розмір: 111 x 32x 16мм. Колір: червоний, чорний.
Victorinox
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 258 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 168 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Вид
Армійський швейцарський
Тип
складаний
Довжина клинка
100 - 189 мм
АРТИКУЛ
0.8351.C
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ніж швейцарський Victorinox Nomad 08351.C - армійський універсальний надійний ніж, який буде необхідний в похідних умовах. В комплектації є 9 затребуваних компактно скомбіновані предметів. Довжина не Серрейторний сталевий клинок зручно відкривати і тримати в рукавичках і голими руками правою і лівою рукою. Надійно і швидко зафіксувати лезо допоможе замок типу Liner-lоck. Завдяки спеціальній чорно-помаранчевої поверхні накладки на рукояті зісковзування при роботі ножем виключається. Також вбудований універсальний ніж для консерви, що переходить на кінці в плоску викрутку. Є комбінований інструмент: відкривачка для пляшок, плоска відкривачка. Шило з розгорткою дуже міцне, проколює міцні і товсті матеріали. Сталевий стропоріз, штопор і пилка по дереву довгий час залишаються рівними і гострими, не деформуються. Виріб легко вкладається в руку, поміщається в стандартний кишеню, на корпусі є кільце-підвіска для шнурка. Завдяки загартованим, міцним матеріалами і швейцарському якості ніж прослужить довго.

особливості:

- 9 предметів;

- гостре лезо;

- стропоріз і пилка по дереву;

- зручне відкриття і фіксація

- комбіновані інструменти;

- антиковзаюча рукоятка;

- шнурок-підвіска.

Характеристики:

Тип: ніж;

Матеріал: сталь, нейлон матовий;

Вага: 104;

Розмір: 111 x 32x 16мм;

Колір: червоний, чорний.

Виробник: Victorinox (Швейцарія)

Victorinox вже понад століття виготовляє висококласні швейцарські ножі та набори інструментів, які стануть в нагоді на всі випадки життя. При виготовленні використовуються як класичні, так і інноваційні технології, але швейцарська якість залишається незмінним.

 


Ніж швейцарський Victorinox Nomad 08351.C вибрати за доступною вартості 1 258 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Аксессуары для пикника таких брендів, як наприклад: Victorinox в каталозі магазина Terrasport
Ніж швейцарський Victorinox Nomad 08351.C

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ніж швейцарський Victorinox Nomad 08351.C"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для пікніка

Давно хотіли зайнятися спортом? Ніж швейцарський Victorinox Nomad 08351.C - це Ваш перший крок. В « Аксесуари для пікніка » є все, що знадобиться спортсмену. Аксесуари для пікніка здивує Вас своєю оригінальністю. Набір спецій для барбекю Coghlan's Multi-Grill Spice Pack 0072 , Набір спецій для барбекю Coghlan's Multi-Grill Spice Pack 0072 і Набір спецій для барбекю Coghlan's Multi-Grill Spice Pack 0072 від кращих світових виробників 1132 Ви можете знайти в нашій категорії Аксесуари для пікніка . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Аксесуари для пікніка . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн