Вправи для ідеального преса. Питання відповідь

У літній період на Ваш животик незмінно звертатимуть увагу, отже: настав той час, коли необхідно привести його в належний форму. І тут же може виникнути питання:

Як правильно робити вправи для преса? Який спосіб є найбільш ефективним?

Краща вправа для накачування преса - підйом випрямлених ніг в висі на   турніку .

Ця вправа - і ефективне, і складне. Якщо ви - новачок, можна трохи його спростити: піднімайте ноги, не випрямляючи їх повністю, а трохи зігнувши в колінах. Для того, щоб руки не зривалися під вагою вашого тіла, користуйтеся спеціальними ліктьових петлями.

 

Мені дуже хочеться дитини, але я боюся, що після пологів не зможу повернути свою колишню фізичну форму. Чи виправдані мої побоювання?

Якщо родовий процес був успішним, то Ви досить скоро зможете почати робити фізичні вправи, включаючи і навантаження для преса, а отже, Вам досить швидко вдасться повернути своє тіло в колишню форму. Щоб після народження малюка Ваш живіт не розчарував вас, приділяйте увагу фізичній формі вашого преса до вагітності, під час її і після пологів. Повернути осину талію і підтягнутий живіт після пологів буде набагато простіше, якщо Ви будете підтримувати м'язи преса в постійному тонусі. Якщо ж цього не робити - під час вагітності черевна стінка значно розтягнеться і навряд чи зможе повернутися до свого попереднього стану.

Я регулярно ходжу на заняття з йоги та пілатесу. Чи можна з їх допомогою накачати прес?

Звісно так. І йога, і пілатес дають досить навантаження на черевний прес і роблять це правильно. Якщо ви серйозно ставитеся до цих занять, то додаткові навантаження на прес вам не знадобляться.

Наскільки часто слід качати прес? Скільки підходів і повторів слід виконувати?

М'язи преса, як і ікри та передпліччя, є найбільш швидкими з відновлення. Саме тому їх можна тренувати частіше, ніж інші м'язові групи. Можна проводити тренування хоч щодня. Якщо ви не поспішайте - тренування на прес рекомендована по закінченню кожного заняття.
Якщо вашою метою є хороший прес і красивий животик, не слід використовувати додаткових обтяжень, тільки вагу свого тіла. Незалежно від того, які вправи ви робите, виконуйте не менше 4 підходів по 20 повторень в кожному. Якщо ця кількість недостатньо, вибирайте більш складні вправи або використовуйте додаткові обтяження.

Чи правильне твердження про те, що скручування на фітболі будуть набагато ефективніше скручувань на підлозі?

Скручування на підлозі провокують навантаження на пряму м'яз. Тренування на   фитболе   змушує балансувати для утримування тіла в рівновазі, одночасно тримаючи в напрузі багато м'язи живота і низу спини. Так що не буде дивним той факт, що скручування за допомогою фітболу будуть набагато ефективніше.

Верхні кубики преса у мене вже добре видно, але нижня частина абсолютно нечітка. Що робити в такому випадку?

У нижній частині розташовано набагато менше нервових закінчень, це і провокує найгірший відгук м'язів на пропоновану навантаження в нижній області живота. Для того, щоб виправити цю ситуацію, слід поміняти пріоритети: тренування м'язів живота повинна починатися з відстає області. Також рекомендовано збільшувати навантаження.  
Не забувайте, що сидячий спосіб життя незмінно призведе до уповільнення кровообігу, що спровокує зниження швидкості обмінних процесів і поява жирових відкладень. Хочете цього уникнути? Влаштовуйте собі короткі перерви, під час обіду виходите на піші прогулянки.

Чи варто придбати   електростимулятор , як в рекламі по телевізору?

Електричні імпульси на практиці дійсно можуть викликати мимовільні м'язові скорочення, але такий стимул не зможе дати необхідного навантаження для накачування преса. Такі імпульси можуть використовуватися в терапевтичних цілях, для можливості «оживити» м'язи після хвороб або тривалої обездвиженности.

ОТРИМУЙТЕ ЦІКАВІ ДЛЯ ВАС ОГЛЯДИ НА ПОШТУ
ПІДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ

РЕКОМЕНДУЄМО

Часто задаваемые вопросы
  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • Нужно купить чайник для похода или тренажеры для дома - беговая дорожка? Выбирайте в магазине товаров для спорта Terrasport.
  • Когда ищете стулья для кемпинга, либо очки спортивные, купить можно по доступной цене в магазине товаров для спорта и туризма Terrasport.
  • Узнать цена пояса для похудения или кресло для пикника в интернет магазине товаров для отдыха и спорта Терраспорт
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн