Термоси Stanley. Як вибрати ідеальний?

Почнемо з того, що універсальних термосів, тобто таких, в яких було б однаково зручно підтримувати температуру напоїв і їжі не існує. І це - просто відмінно, адже крім харчових і питних термосів різного об'єму, у вас є вибір з термосів, які можна тримати однією рукою і насолоджуватися гарячою кавою навіть за кермом автомобіля.

термоси Stanley   - зразок чудової якості і більш ніж багатого асортименту. Інакше і бути не може, адже Stanley - експерт на світовому ринку термосів. Навіть більше, саме винаходи Stanley зробили революцію в індустрії термоізоляційної посуду. Тому в його товарному ряді є всі можливі види термосів. Познайомимося з основними з них детальніше!

питні термоси  

Існує думка, що термос - це щось крихке зі скляною колбою всередині. Ті, хто так думають, багато в чому мають рацію, адже перші в світі термоси були саме такими - б'ються і непрактичними. На щастя, в 1913 році Вільям Стенлі молодший винайшов цельностальной термос і тим самим довів, що сталь легко може замінити скло.

 

Якщо вам потрібен дійсно надійний термос, ні в якому разі не беріть термос зі скляною колбою. Те, що вам потрібно - це термоси сталеві. Ось уже понад сто років питні термоси Stanley - це «невбивані» супутники мандрівників-екстремалів, водіїв-далекобійників і всіх, для кого надійність найважливіше.

Міф про те, що сталевий термос тримає температуру гірше скляних, - це тільки міф.

Класичний сталевий літровий термос Stanley   підтримує тепло і холод напоїв 24 години. Його секрет - в подвійній вакуумної ізоляції і міцною, але зручною пробці. Кришка термоса також є чашкою об'ємом 250 мл, а додаткова зручність у використанні термоса вам забезпечить надійний ручка.

 

І найголовніше: гарантія на всі термоси Stanley - 25 років. У поєднанні зі здатністю підтримувати температуру протягом доби, це більш ніж вагомий аргумент на адресу термосів зі сталі.

харчові термоси  

Пам'ятайте радянські обіди в півлітрових баночках з кришками, які раз у раз відкривалися? На щастя, час баночок залишилося в далекому минулому.

Вирішити питання з доставкою гарячої їжі туди, де підігріти її нічим, можна і потрібно за допомогою харчових термосів. На відміну від скляних баночок, вони відмінно зберігають температуру їжі.

Від питних термосів термоси для їжі відрізняються широкою шийкою. З нього дуже зручно їсти ложкою. Мити термос для їжі також легко і просто. Йоржик вам точно не знадобиться.

 

Що стосується того, як довго борщ буде гарячим, то, наприклад,   класичний харчової термос 0,5 л Stanley   підтримує тепло їжі протягом шести годин. Він повністю герметичний і має міцний корпус з нержавіючої сталі з подвійними стінками.

 

Є моделі і з більш тривалим терміном підтримки вихідної температури. так,   харчової термос зелений Stanley   буде зберігати ваш борщик гаряченьким цілих 15 годин! Обсяг цієї моделі - 0,7 л. Що і куди брати в цій чудобанке - вирішуйте самі. Якість продукції гарантує Stanley.


Термочашки-поїлки  

Зручні і міцні термочашкі, а особливо термочашкі-поїлки - це ті ж термоси, тільки п'ють з них не знімаючи кришку. Для цього в самій кришці продумано отвір, яке закривається кнопкою. Її легко закривати і відкривати однією рукою. Ще одна особливість - за розміром вони ідеально підходять до стандартного автомобільного підстаканнику!

стінки у   термочашкі-поїлки Stanley   сталеві з вакуумною ізоляцією. Кришка - спеціальна теплосберегающая. Температуру гарячих напоїв ця модель підтримує протягом шести годин. Обсяг термочашкі - 0,6 літра. Гарантія - 25 років. І ще про приємне. Мити цю термочашку можна в посудомийній машині.

   

гуртки


Термокружки не можуть підтримувати температуру напоїв так довго як термоси. Але саме вони - знадобляться вам тоді, коли потрібна міцна гуртка, яка буде зберігати чай гарячим рівно стільки, стільки вам потрібно щоб закінчити важлива розмова з одним, навіть якщо ця розмова відбувається на тріскучому морозі.

Термокружка Stanley 0,47 л   - це гуртка з міцними корпусом і ручкою. Кришка моделі має захист від бризок і запобігає протіканню. Тепло і холод ця кружка підтримує протягом 6 годин.

 

Ще одна цікава гуртка в асортименті Stanley -   Термокружка похідна Stanley Аутдор 0,47 л ..   Її особливість - кліпса Clip-Grip для кріплення до рюкзака. Цікава гуртка тим, що завдяки кліпсі її можна кріпити до рюкзака вже наповненою. Герметична кришка збереже температуру напою, а рюкзак і самого мандрівника - сухими. Обсяг гуртки - 470 мл, а гарантія, як і для всієї продукції Stanley - 25 років.

Вибираючи термос, не поспішайте. Не шукайте модель на всі випадки життя. Беріть те, що дійсно потрібно зараз, адже хороший термос - це скромна інвестиція з майбутні пригоди і подорожі, до яких ви завжди будете готові як мінімум 25 найближчих років. Добре, якщо всі ці роки у вас під рукою буде модель, яка підходить вам ідеально і за обсягом і за термічним характеристикам.

З усім асортиментом термосів можна ознайомитися   тут .

ОТРИМУЙТЕ ЦІКАВІ ДЛЯ ВАС ОГЛЯДИ НА ПОШТУ
ПІДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ

РЕКОМЕНДУЄМО

Часто задаваемые вопросы
  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн