Все про одяг для схуднення і коректує білизна

В умовах сьогоднішніх реалій кожна друга людина є офісним працівником. Багато задоволені своєю роботою, і все б добре, але дуже часто наше тіло страждає від малорухливого способу життя. Поява зайвих кілограмів, втрата пружності шкіри і м'язового тонусу викликають у нас невдоволення своїм зовнішнім виглядом. Все це в комплексі дуже сильно впливає на наш настрій, самооцінку і ставлення до нас оточують.



Жінки особливо сильно страждають, втративши колишні форми і привабливий зовнішній вигляд. На фігурі позначаються не тільки зайве спожиті калорії, але і стреси, вагітність і багато іншого. Чоловіки, з віком, теж часто стикаються з такою проблемою і, прагнучи скинути зайві кілограми, не завжди досягають поставленої мети.
Як для чоловіків, так і для жінок існує чудова можливість не тільки схуднути, але і повернути колишню пружність шкіри і тонус м'язів всього тіла (або окремих груп м'язів, залежно від потреби). Здійснити бажане ми можемо завдяки розробці функціональної одягу, яка разом з нами вступає в боротьбу за привабливе тіло.



Одяг для схуднення сприяє втраті 7 кг за один місяць її використання! Такий чудовий результат Ви зможете отримати, вибравши одяг для схуднення, виходячи з проблемних місць, які потребують коригування та зменшення в обсязі. І все це - без виснажливих фізичних навантажень і відвідувань спортивних залів (особливо якщо у Вас катастрофічно не вистачає на це часу).
В асортименті одягу для схуднення представлено безліч варіантів: шорти, штани, бриджі, пояси, костюми-сауни, корсети.


 

 

 
Одяг для схуднення можна поділити на два основних види: одяг з ефектом сауни і одяг для позбавлення від целюліту. Остання необхідна в першу чергу жінкам, які прагнуть позбутися від обридлої апельсинової кірки.
Якщо Вам потрібно прибрати зайві обсяги на певному, невеликій ділянці тіла, скористайтеся поясом.
Пояс для схуднення складається з неопрена і сприяє виведенню зайвої рідини з організму і розщепленню жирів.
Неопреновие пояса виготовляються з каучуку. Надають швидкий і приголомшливий ефект в боротьбі із зайвими кілограмами і целюлітом.



пояс   може носитися на талії, якщо саме ця зона є проблемною, а також на стегнах, шиї, зап'ястях. Багато сучасних моделей поясів оснащені спеціальними датчиками для регулювання роботи. Ви зможете вибрати одну з функцій: поштовхи, вібрація, удар, точковий масаж, кожна з яких по-своєму впливає на проблемні зони.
Пояси для схуднення нерідко використовують не тільки за прямим призначенням, але і при захворюваннях остеохондрозом і артритом.
Протипоказані такі пояси вагітним жінкам, а також людям з проблемою згортання крові.
Існують різні розміри поясів. Найменший розмір - S. Для людей із середнім статурою підійдуть пояса розміром ML. Для більш огрядних - пояса розміром X-XL.
Шорти і бриджі для схуднення допоможуть Вам швидко і ефективно зменшити обсяг талії, стегон, сідниць і верхньої частини ніг.


При виготовлення такого одягу використовується латекс і еластан, для щільного прилягання до тіла.
Найкраще поєднувати носіння такого одягу з виконанням фізичних вправ. В такому випадку Ви збільшите ефективність на 30%!  
У разі, якщо Вам потрібно зменшити обсяг не тільки верхній частині ніг, але і щиколоток, придбайте   брюки для схуднення - вони зможуть допомогти Вам впоратися з цим завданням.



І шорти, і штани, і бриджі можна носити як під одягом, так і самостійно (якщо Ви знаходитесь вдома).  
Оригінальним винаходом стали устілки для схуднення. Уві сні, не докладаючи ніяких зусиль, Ви наближається до перемоги над своїм ворогом - надмірною вагою. Устілки через стопи виводять надлишок жиру з Вашого організму.

 
 

У китайській медицині давно доведено значущість впливу стоп на стан нашого організму і його окремих органів, адже саме на стопах розташовані точки, які пов'язані з тим чи іншим органом.


Спеціальні спортивні костюми впливають не на окремі ділянки тіла, а на все тіло в цілому, і, в поєднанні з виконанням фізичних вправ, сприяють швидкій втраті ваги.
Для жінок рекомендується використання спеціальних корсетів. Вони не тільки візуально зменшують обсяг талії, живота, а й виводять з Вашого організму надлишок вологи і жиру. Повернути осину талію, прибрати боки і підтягнути живіт дуже легко, використовуючи корсет.


Багатьох цікавить питання: як довго можна носити одяг для схуднення протягом дня? Найкраще носити її не більш 8 годин на день, тоді Ви будете позбавлятися від зайвої ваги ефективно, не травмуючи при цьому шкіру, якою необхідно дихати.
Одяг для схуднення   вимагає дбайливого догляду. Ні в якому разі не стирайте її в гарячій воді. Стирається такий одяг тільки в теплій воді і краще, якщо це буде ручне прання. У пральній машинці можна використовувати щадний режим, упакувавши білизна попередньо в звичайну наволочку.
Якщо проблем із зайвою вагою у Вас немає, але власний силует в дзеркальному відображенні Вас все одно не влаштовує, зверніть увагу на коригуючий білизна.


Особливо популярно таку білизну серед жінок. Приховати невеликий животик, підкреслити талію, округлити і підтягнути сідниці можна легко і без проблем - за допомогою коригувального білизни!
Для виготовлення коригуючого білизни використовуються прогумовані матеріали, які чудово тримають форму. Якщо Вам потрібен більш легкий варіант, використовуйте для втягування білизни.


Воно, як правило, виготовляється з нейлону і еластану з додаванням бавовняного шару. Тягне білизну менше віджимає проблемні ділянки, тому його можна носити довше, ніж коригуючий, але в будь-якому випадку повинна дотримуватися міра. Не рекомендується носити таку білизну цілими днями (як коригуючий, так і для втягування). Найкраще використовувати його при необхідності, наприклад, на особливо важливе торжество, де потрібно блищати і збирати компліменти на користь своїх ідеальних форм.
В асортименті коригуючого білизни представлені корсети, трусики, шорти, пояси. Кожен з видів допоможе Вам зробити фігуру витонченою і привабливою.



Як одяг для схуднення, так і коригуючий і тягне білизну, не приносять шкоди організму. Головне - знати міру і не перестаратися у використанні обраного виду, тоді Ви зможете пишатися своїм зовнішнім виглядом і чути множину компліментів на свою адресу.

                               

З усім асортиментом одягу для схуднення можна ознайомитися   тут .


Якщо у Вас залишилися питання, готові відповісти на них по телефону:   (044) 585-7-333.

ОТРИМУЙТЕ ЦІКАВІ ДЛЯ ВАС ОГЛЯДИ НА ПОШТУ
ПІДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ

РЕКОМЕНДУЄМО

Часто задаваемые вопросы
  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • Нужно купить спорт сумку или домашние силовые тренажеры? Выбирайте в магазине товаров для спорта Terrasport.
  • Когда ищете обруч хула хуп, либо детский гамак, купить можно по доступной цене в магазине товаров для спорта и туризма Terrasport.
  • Узнать цена на штангетки или шапочка для купания в интернет магазине товаров для отдыха и спорта Терраспорт
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн