Як вибрати еспандер?

Незважаючи на невеликий розмір і невнушітельную форму, при правильному виборі і заняттях еспандер   може стати невід'ємною частиною Ваших тренувань. Еспандер, в залежності від виду, спрямований на вузьку групу м'язів, і при коректної жорсткості ефект не змусить себе чекати.



Для початку, потрібно розібратися, який тип м'язів Ви хотіли б поліпшити і привести в потрібну Вам форму.

Кисті і передпліччя.

Існує кілька видів кистьових еспандерів, які призначені для зміцнення даних частин Вашого тіла. Це звичні для нас гумові кільця і еспандер з двома ручками.  


Принцип дії обох видів однаковий і полягає в стисненні і разжатии снаряда, що впливає на м'язи передпліччя і сприяє зміцненню кистей і хватки. Ця вправа буде неймовірно корисно всім спортсменам, занімающімcя зі штангою, так як це дозволить їм уникнути травм кистей, які не є рідкістю при регулярних тренуваннях з великим і середнім вагою. Також заняття з кистьовим еспандером чудово підійдуть для людей, робота яких пов'язана з активною моторикою рук, наприклад, тих, хто багато часу працює за комп'ютером або займається складанням дрібних деталей і т.д.  
Одним з найбільш ефективних еспандерів для цієї групи м'язів, на сьогодні є Power Ball, який працює за рахунок протидії Вашим рухам. Power Ball на сьогодні представлений в нашому асортименті з вибором функцій і цін. Ознайомитися з кращими моделями Ви можете   тут .

Біцепс.

Для ефективної опрацювання біцепса Вам потрібно міцна стрічка-еспандер або мотузка-еспандер.

  


При цій вправі Ви наступаєте на шнур / стрічку ногами, а кінці надійно фіксуєте в руках. У вихідному положенні руки повинні бути опущені. Ноги потрібно поставити таким чином, щоб при згинанні рук в сторону плечей, у верхній точці мотузка / стрічка максимально натягувалася. Вирівнявши спину і злегка зігнувши ноги, почніть робити рухи вверх-вниз, при цьому у верхній точці затримуйте руки на 1-1,5 секунди. Лікті не повинні рухатися. Робіть 3-4 підходи по 8-12 разів. Ця вправа, при правильному виконанні, допоможе розвинути силу і масу біцепса.

М'язи грудей.

Для вправ на м'язи грудей використовується або еспандер такого ж типу, як і для біцепсів, або ж   пружинний еспандер   з ручками.

 


Щоб виконувати ефективні вправи для м'язів грудей з еспандером на пружинах, ви берете його за ручки перед собою (долонями до себе) і робите від 8 до 12 повторень, розпрямляючи руки. Зручно те, що у еспандерів такого типу можна змінювати кількість пружин, регулюючи таким чином їх жорсткість.  


Є ще маса вправ, за допомогою яких Ви зможете накачати і поліпшити загальний тонус Ваших м'язів. Вправи з еспандером будуть корисні і для дітей, і для дорослих і можуть носити виключно оздоровчий характер. А головною особливістю використання еспандера є те, що він доступний для занять завжди і скрізь: на роботі, вдома і так далі, так як сам снаряд не займає багато місця.

З усім асортиментом еспандерів можна ознайомитися   тут .

Якщо у Вас залишилися питання, готові відповісти на них по телефону:   (044) 585-7-333.  

Часто задаваемые вопросы
  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн