Якісні рукавички для різних видів спорту

Головним аксесуаром будь-якого виду   бойових мистецтв   є рукавички. Жоден спортсмен - професійний або початківець - не може без них обійтися.  
Практично в кожному виді бойових мистецтв, для захисту від травм в тренувальному процесі, використовуються рукавички різних видів.

Можна виділити кілька груп рукавичок для бойових мистецтв:

1. Рукавички для боксу .  
2. Рукавички для карате .
3. Рукавички для рукопашного бою .  
4. Рукавички для роботи з мішком .
Розглянемо кожну групу окремо. У даній статті Ви ознайомитеся з основними особливостями якісних рукавичок для різних видів спорту та, при необхідності, зможете зробити свій правильний вибір.

Боксерські рукавички

Приходячи в такий вид спорту, як бокс, кожен має свою мету. Для деяких бокс - це всього лише захоплення, для інших же - це спорт, в якому хочеться досягти вершин і розвиватися професійно. Підходити до вибору боксерських рукавичок необхідно в залежності від ваших тренувальних цілей.
1. Аматорські боксерські рукавички.   Такі рукавички в більшій мірі використовуються новачками і спортсменами, які не ставлять перед собою мети участі в турнірах. Вони відмінно підходять для тренувальних цілей, використовуються для роботи в парі і для спарингів. Можливість отримання травм в таких рукавичках зводиться до мінімуму. Даний вид боксерських рукавичок передбачається Міжнародним Олімпійським Комітетом і АІБА.


2. Професійні   боксерські рукавички.   Такі рукавички використовуються виключно професійними спортсменами за участю в змаганнях і титульних боях. Професійні боксерські рукавички мають вищі показники безпеки, надійно фіксують зап'ястя і захищають руку.

3. Рукавички тренера.   Без таких рукавичок не обійтися тренеру. Вони поєднують функції тренувальних рукавичок і   боксерських лап . Як правило, мають фіксують липучки.

Вибираючи професійні боксерські рукавички, звертаємо увагу на вагу. Саме за вагою, а не за розміром вибираються рукавички. Вага вимірюється в унціях, де одна унція дорівнює 28,35 м  
Рукавички по вазі бувають: 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18 унцій.  
4-6 унцій - рукавички дитячі, 8-10 унцій - рукавички юнацькі, 12-14 (при вазі боксера 80-100 кілограм), 16-20 (при вазі боксера понад 100 кілограм, а також в залежності від розміру руки).
Вага рукавичок безпосередньо залежить від ваги тренується. Чим більше вага спортсмена - тим важче повинні бути рукавички. Важкі рукавички гасять силу удару, захищають руки і зменшують ймовірність отримання травм.


Боксерські рукавички по матеріалу діляться на шкіряні і виготовлені зі шкірозамінника.  
Звичайно ж, віддається перевага шкіряним рукавичок. Такі рукавички прослужать Вам довго і дозволять відчувати себе більш комфортно під час тренувань. Вартість таких рукавичок вище, ніж тих, які виготовлені зі шкірозамінника, але ціна таких рукавичок повністю себе виправдовує! Якщо Ви хочете досягти високих результатів, придбайте шкіряні боксерські рукавички.
Як альтернатива боксерським рукавичок, виготовленим повністю зі шкіри, можуть бути рукавички наполовину зі шкірозамінника, і наполовину зі шкіри. Верх таких рукавичок зроблений зі шкірозамінника, а долоню - зі шкіри або замші з перфорацією. У таких рукавичках рука також дихає, але, звичайно ж, за якістю і довговічності вони поступаються шкіряним.


Боксерські рукавички зі шкірозамінника виготовляються з двох основних матеріалів: PVC і PU.
Рукавички з PVC матеріалу мають найнижчу вартість і, звичайно ж, набагато поступаються боксерським рукавичок з натуральної шкіри. Мінусом рукавичок з даного матеріалу можна назвати їх жорсткість.
Рукавички з PU матеріалу мало чим поступаються шкірі. Штучна шкіра PU, з поліуретаном, за своєю структурою дуже схожа з натуральною шкірою і не поступається останньої по міцності. Поліуретанові покриття гарантує високу зносостійкість. Такі рукавички прослужать Вам досить довго, не втративши при цьому свій первісний вигляд.  
Наповнювач рукавичок на сьогоднішній день різноманітний. Раніше боксерські рукавички набивали кінським волосом. Сучасний і поширений наповнювач - попередньо сформований вкладиш з пінополіуретану. Пінополіуретан має пружними властивостями, завдяки чому пом'якшується сила удару і створюється захист для рук.
Пінополіуретановий вкладиш може бути різної твердості. Для змагань найкраще вибирати м'які рукавички, для тренувань з мішком підійдуть більш жорсткі боксерські рукавички.
Посилити захист від травм допоможе така особливість боксерських рукавичок, як сильно загнутий великий палець на рукавичках. На деяких рукавичках є біла ударна поверхня. У зоні білого кола розташований потовщений наповнювач, завдяки якому такі рукавички менш травмонебезпечні.  
Типи фіксації боксерських рукавичок:
1. Боксерські рукавички на липучці.  
Даний тип фіксації - найпоширеніший. Такі рукавички швидко одягаються, але поступаються по надійності фіксації наступного типу.

 

2. Боксерські рукавички на шнурівці.  
Такі рукавички забезпечують надійну і міцну фіксацію на руці спортсмена. Шнурівка йде від початку долоні і до зап'ястя. Найчастіше використовуються при проведенні професійних боксерських турнірів.

Рукавички для карате

Рукавички для карате - обов'язковий аксесуар для захисту від пошкоджень під час тренувань і змагань. Деякі різновиди рукавичок для карате називають накладками. Їх не потрібно одягати на руку, фіксація відбувається за рахунок манжети на кисті і гумки з внутрішньої сторони пальців. Великий палець у таких накладок залишається відкритим.


Рукавички для карате   мають відмінну від боксерських форму і менші розміри. Їх конструкція дозволяє не тільки наносити удари без ризику отримання травми, а й ставити блоки відкритою долонею, а також, при необхідності, виконувати прихвати за кімоно. Вони відрізняються наповнювачем, покриттям, вагою.

Рукавички для рукопашного бою насправді використовуються не тільки в цьому виді єдиноборств. Вони легкі і багатофункціональні і мають невеликий розмір, на відміну від боксерських. Такі рукавички призначені, в першу чергу, для контактних видів спорту, де технічний арсенал включає не тільки ударну техніку, а й кидкову з утриманнями. Особливістю рукавичок для рукопашного бою є відкритість пальців. Прикривається тільки зовнішня ударна поверхня. Це дозволяє виконувати будь-які техніки без скутості в рухах - так, немов, ви працюєте зовсім без рукавичок.  
Рукавички без пальців, як їх часто називають, мають менш щільний наповнювач, ніж боксерські. Завдяки цьому, сила удару практично не гаситься. Вони також використовуються на змаганнях зі змішаних видів єдиноборств (UFC, Mixfight і інших) і в тренувальному процесі різних клубів самозахисту.

 


При виборі рукавичок для рукопашного бою, в першу чергу необхідно звернути увагу на матеріал, з якого вони виготовлені. Найкраще вибирати рукавички зі шкіри, вони прослужать Вам довше. Більш економним варіантом є рукавички зі шкірозамінника (PVC, PU). Вони цілком підійдуть для початківців спортсменів і любителів. Фіксація у таких рукавичок здійснюється, як правило, за допомогою манжети на липучці.

Рукавички для роботи з мішком - це снарядні рукавички, які використовуються спортсменами для удосконалення ударної техніки при роботі з мішками, грушами, боксерськими подушками.


Для тренувань з грушею, мішком підходять більш жорсткі боксерські рукавички, ніж для спарингів. Зазвичай вони мають злегка приплющену форму (Не такі дуті, як боксерські) і легка вага. У більшості випадків, фіксація здійснюється за допомогою манжети на липучці, що дуже зручно і практично.

Для будь-якого виду бойових мистецтв рукавички є незамінним аксесуаром. Не забувайте, що придбані рукавички впливають не тільки на Ваші спортивні досягнення, а й на безпеку - Вашу і Вашого спаринг-партнера. Вибирайте якісні боксерські рукавички і досягайте нових спортивних висот з кожним тренуванням і змаганням.

 

 

З усім асортиментом рукавичок можна ознайомитися   тут .

Якщо у Вас залишилися питання, готові відповісти на них по телефону:   (044) 585-7-333.

ОТРИМУЙТЕ ЦІКАВІ ДЛЯ ВАС ОГЛЯДИ НА ПОШТУ
ПІДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ

РЕКОМЕНДУЄМО

Часто задаваемые вопросы
  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • Когда ищете стол складной для пикника, либо мяч-фитбол, купить можно по доступной цене в магазине товаров для спорта и туризма Terrasport.
  • Нужно купить велотренажер торнео или беговая магнитная дорожка? Выбирайте в магазине товаров для спорта Terrasport.
  • Узнать цена резиновой лодки или лодка резиновая в интернет магазине товаров для отдыха и спорта Терраспорт
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн