Дзвінок велосипедний TW JH-506Y Бджола

КОД ТОВАРУ: 142945
  • Дзвінок велосипедний TW JH-506Y Бджола
Дзвінок велосипедний TW JH-506Y Бджола
Тип: велосипедний дзвінок. Дизайн: Бджола. Матеріал: пластик. Колір: жовтий з чорним. Особливості: сигнал з ударним важелем під великий палець; механічний; для дитячих велосипедів; дзвінкий звук; для безпеки на дорозі; з кріпленням на кермо.
TW
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
135 грн
ЦІНА: 99 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 13 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Жовтий
АРТИКУЛ
BEL-00-69
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дзвінок велосипедний TW JH-506Y Бджола, жовта - яскравий і привабливий, з дизайном у вигляді бджілки, що підходить практично для всіх велосипедів з перетином керма від 21 до 26 мм. Виріб виконаний з міцного пластику. Ваш малюк буде радий такому дзвіночки і не забуде ним скористатися, щоб оповістити перехожих про свій маневр. Їздити з дзвінком веселіше і практичніше.


особливості:
- сигнал з ударним важелем під великий палець;
- механічний;
- для дитячих велосипедів;
- дзвінкий звук;
- для безпеки на дорозі;
- з кріпленням на кермо.


Характеристики:
Тип: велосипедний дзвінок;
Дизайн: Бджола;
Матеріал: пластик;
Колір: жовтий з чорним.


Виробник: TW (Тайвань).

Під брендом TW випускаються різноманітні аксесуари для спорту, що вражають своїм дизайном, технологічністю і високою якістю сировини, з якого виробляються. Важливо низька ціна і укомплектованість продукції.


Дзвінок велосипедний TW JH-506Y Бджола купити за вигідною ціною 99 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Звонки, клаксоны велосипедные таких торгових марок, як наприклад: TW в інтернет-магазині Терраспорт
Дзвінок велосипедний TW JH-506Y Бджола

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Дзвінок велосипедний TW JH-506Y Бджола"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дзвінки, клаксони велосипедні

Давно мрієте зайнятися спортом? Дзвінок велосипедний TW JH-506Y Бджола буде Вашим першим кроком. В « Дзвінки, клаксони велосипедні » є все, що необхідно спортсмену. Дзвінки, клаксони велосипедні здивує Вас своєю якістю. Звонок велосипедный XLC DD-M09 'Mingun', черный, O83мм , Звонок велосипедный XLC DD-M09 'Mingun', черный, O83мм і Звонок велосипедный XLC DD-M09 'Mingun', черный, O83мм від знаменитих світових виробників 4312 Ви знайдете в нашому розділі Дзвінки, клаксони велосипедні . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Дзвінки, клаксони велосипедні . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн