Гра розвиваюча Bino "Знайди пару Тварини"

КОД ТОВАРУ: 154628
  • Гра розвиваюча Bino "Знайди пару Тварини"
Гра розвиваюча Bino
Тип: розвиваюча гра. Вік: від трьох років. Матеріал: дерево. Розмір: 4,5х12х12 см. Особливості гри: виконана з натурального дерева; покриття з фарби не містить шкідливих речовин; вивчення видів тварин; удосконалює моторику, координацію, пам'ять, увага, мислення, логіку; зручна коробочка з кришкою; яскравий, оригінальний дизайн.
Bino
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
178 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 24 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Інші
АРТИКУЛ
84167
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гра розвиваюча Bino Знайди пару Тварини 84167 допоможе дитині вивчити назви багатьох тварин, запам'ятати їх зовнішній вигляд і відмінні характеристики. Сенс гри полягає в тому, щоб першим зібрати квадратні фішки з парними зображеннями. Якщо гравцеві не трапилося потрібне зображення, він фішку повертає назад, запам'ятовуючи її. Всі квадратики з тваринами повинні лежати на ігровий поверхні (столі), картинкою вниз.

Особливості гри:

- виконана з натурального дерева;

- покриття з фарби не містить шкідливих речовин;

- вивчення видів тварин;

- удосконалює моторику, координацію, пам'ять, увага, мислення, логіку;

- зручна коробочка з кришкою;

- яскравий, оригінальний дизайн.

Характеристики:

Тип: розвиваюча гра;

Вік: від трьох років;

Матеріал: дерево;

Розмір: 4,5х12х12 см.

Виробник: Bino (Німеччина).

Бренд виробляє дитячі товари, що сприяють гармонійному всебічному розвитку дітей. В асортимент продукції торгової марки входять всілякі іграшки з натурального матеріалу такі як дерев'яні конструктори, кубики, пазли, різні м'які іграшки, меблі, коляски та інші аксесуари для ляльок, високоякісні набори для творчості і так далі.


Гра розвиваюча Bino "Знайди пару Тварини" купити за вигідною ціною 178 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Развивающие игрушки таких торгових марок, як наприклад: Bino в онлайн каталозі Терра Спорт
Гра розвиваюча Bino "Знайди пару Тварини"

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра розвиваюча Bino "Знайди пару Тварини""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Розвиваючі іграшки

Давно мрієте зайнятися спортом? Гра розвиваюча Bino "Знайди пару Тварини" буде Вашим першим кроком. В « Розвиваючі іграшки » є все, що необхідно спортсмену. Розвиваючі іграшки здивує Вас своєю якістю. Кубики розвиваючі Gamma з українським алфавітом , Кубики розвиваючі Gamma з українським алфавітом і Кубики розвиваючі Gamma з українським алфавітом від знаменитих світових виробників 2001 Ви знайдете в нашому розділі Розвиваючі іграшки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Розвиваючі іграшки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн