Жиросжигатель MuscleTech Hydroxycut Hardcore Next Gen (180 капсул)

КОД ТОВАРУ: 106715
  • Жиросжигатель MuscleTech Hydroxycut Hardcore Next Gen (180 капсул)
Жиросжигатель MuscleTech Hydroxycut Hardcore Next Gen (180 капсул)
Тип харчової добавки: жиросжигатель. Кількість капсул в упаковці: 180. Кількість порцій: 90. 1 порція: 2 капсули. Курс прийому: від 30 до 60 днів. Склад 1 порції: Кофеїн безводний: 250 мг. Екстракт шавлії: 50 мг. Екстракт бобів зеленої кави: 200 мг. Екстракт шоломниці: 50 мг. L-орнітин: 500 мг.
MuscleTech
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 869 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 250 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Категорія 
Для зниження ваги
Форма випуску 
Капсули
АРТИКУЛ
631656606553
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Жиросжигатель MuscleTech Hydroxycut Hardcore Next Gen (180 капсул) стимулює незначне підвищення температури в тілі, що сприяє більш активному розщепленню жирових клітин і, як наслідок, вивільнення зайвої енергії. Завдяки цьому ланцюжку процесів у організму з'являється додатковий резерв сил і витривалості, необхідні спортсменам з виснажливої тренувальною програмою.
Жиросжигатель MuscleTech Hydroxycut Hardcore Next Gen (180 капсул) - харчова добавка нового покоління, яка містить потужні дозування ключових компонентів в унікальній, що раніше не застосовувалася комбінації, стимулюючої спалювання жиру. До складу препарату входить також екстракт зеленого чаю і безводний кофеїн. Крім цього, в його складі є рослинні екстракти, які сприяють більш активному розщепленню жирових клітин: рослина шлемник (50 мг), яке посилює загальний ефект унікального комплексу; екстракт бобів зеленої кави (200 мг); екстракт шавлії (50 мг). Спосіб прийому: рекомендується приймати по одній порції (2 капсули) два рази в день за 30-60 хвилин до найбільших прийомів їжі (наприклад, сніданок і обід). Не перевищуйте максимальну дозу (4 капсули) протягом доби. Не приймайте менш, ніж за 5 годин до сну. Для досягнення найкращих результатів, приймайте жиросжигатель протягом 2-х місяців в поєднанні з дієтою і тренуваннями. Перед застосуванням рекомендується уважно вивчити етикетку і слідувати зазначеним на ній інструкцій.

Особливості жиросжигателя:
- максимально ефективний препарат;
- сприяє спалюванню жиру;
- активізує процеси метаболізму;
- сприяє збільшенню витривалості організму;
- основний компонент - зелена кава;
- збільшувати дозу препарату слід поступово.

Жиросжигатель MuscleTech Hydroxycut Hardcore Next Gen (180 капсул) - для ще більшої витривалості і сили!

Характеристики:
Тип харчової добавки: жиросжигатель.
Кількість капсул в упаковці: 180.
Кількість порцій: 90.
1 порція: 2 капсули.
Курс прийому: від 30 до 60 днів.
Склад 1 порції:
Кофеїн безводний: 250 мг.
Екстракт шавлії: 50 мг.
Екстракт бобів зеленої кави: 200 мг.
Екстракт шоломниці: 50 мг.
L-орнітин: 500 мг.

Виробник: MuscleTech (США).

MuscleTech - лідер з продажу високоякісних продуктів спортивного харчування. Компанія займається регулярними дослідженнями і удосконаленням своєї продукції, залучає вчених для розробки нових товарів. Всі дослідження базуються на використанні новітньої техніки. Варто також відзначити, що продукція, перш, ніж опинитися на ринку, проходить всі рівні сертифікації і перевірок. Продукція компанії затребувана багатьма всесвітньо відомими атлетами, серед яких Джей Катлер, Густаво Баделл і Декстер Джексон.



Жиросжигатель MuscleTech Hydroxycut Hardcore Next Gen (180 капсул) купити за вигідною ціною 1 869 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Жиросжигатели, спортивное питание для снижения веса таких торгових марок, як наприклад: MuscleTech в інтернет-магазині Терраспорт
Жиросжигатель MuscleTech Hydroxycut Hardcore Next Gen (180 капсул)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Жиросжигатель MuscleTech Hydroxycut Hardcore Next Gen (180 капсул)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги

Давно мрієте зайнятися спортом? Жиросжигатель MuscleTech Hydroxycut Hardcore Next Gen (180 капсул) буде Вашим першим кроком. В « Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги » є все, що необхідно спортсмену. Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги здивує Вас своєю якістю. Жиросжигатель Nutrend Carniform Shot (60 мл) , Жиросжигатель Nutrend Carniform Shot (60 мл) і Жиросжигатель Nutrend Carniform Shot (60 мл) від знаменитих світових виробників 498 Ви знайдете в нашому розділі Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн