Жиросжигатель FitMax Green Coffee L-Carnitine (90 капсул)

КОД ТОВАРУ: 106395
  • Жиросжигатель FitMax Green Coffee L-Carnitine (90 капсул)
Жиросжигатель FitMax Green Coffee L-Carnitine (90 капсул)
Тип комплексу: жиросжигатель. Кількість в упаковці: 90 капсул. В одній порції: 2 капсули. Допустима добова доза: 1-2 порції (2-4 капсули). Вміст корисних речовин в одній порції: Winian L-карнітин 1000 мг (з нього L-карнітин 670 мг); екстракт зеленого кава: 300 мг; вітамін B1: 1,1 мг (100% РДД *). Інгредієнти: winian L-карнітин (L-карнітин тартрат); екстракт зеленого кава (50% CGA - хлорогенова кислота); солі магнію жирних кислот (стеарат магнію) - протівослежівающее речовина; гідрохлорид тіаміну, желатин - компонент капсули.
FitMax
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
287 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 38 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Категорія 
Для зниження ваги
Форма випуску 
Капсули
АРТИКУЛ
5907776171024
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Жиросжигатель FitMax Green Coffee L-Carnitine (90 капсул) відноситься до категорії харчових добавок, які суміщають в собі два жиросжигающих інгредієнта: L-карнітин тартрат і екстракт зеленого кава, що забезпечують швидке і делікатне жиросжигание, і одночасно приріст енергії, що виникає внаслідок розщеплення жиру. Для підвищення метаболізму, до складу цього препарату доданий вітамін В1. Препарат призначений як для спортсменів, так і для користувачів, які ведуть активний спосіб життя. Спосіб застосування: 2 капсули в день після основного прийому їжі або перед тренуванням. Запивати капсули слід водою в обсязі не менше 250-300 мл. Жиросжигатель FitMax Green Coffee L-Carnitine (90 капсул) рекомендується застосовувати при будь-яких видах тренування як анаболічний засіб, що дозволяє не тільки втратити зайві жирові відкладення, але і збільшити суху м'язову масу. Слід пам'ятати, що харчова добавка не може бути використана в якості заміни збалансованого харчування і її не слід призначати вагітним жінкам і годуючим матерям. Порція: 2 капсули. Допустима добова доза: 1 порція (2 капсули).

Особливості жиросжигателя:
- комплекс для схуднення;
- антиоксидантні властивості;
- для швидкого відновлення після тренувань;
- сприяє прискоренню зростання мускулатури;
- містить екстракт зеленого кава / вітамін В1.

Жиросжигатель FitMax Green Coffee L-Carnitine (90 капсул) - ефективний комплекс для схуднення!

Характеристики:
Тип комплексу: жиросжигатель;
Кількість в упаковці: 90 капсул;
В одній порції: 2 капсули;
Допустима добова доза: 1-2 порції (2-4 капсули);
Вміст корисних речовин в одній порції:
- winian L-карнітин 1000 мг (з нього L-карнітин 670 мг);
- екстракт зеленого кава: 300 мг;
- вітамін B1: 1,1 мг (100% РДД *);
Інгредієнти: winian L-карнітин (L-карнітин тартрат), екстракт зеленого кава (50% CGA - хлорогенова кислота), солі магнію жирних кислот (стеарат магнію) - протівослежівающее речовина, гідрохлорид тіаміну, желатин - компонент капсули.

Виробник: FitMax (Польща).
FitMax - відомий польський виробник спортивного харчування: вітамінних, глютаминових, протеїнових, креатинових комплексів, геймерів, жироспалювачів, замінників харчування і т.д. Практично все спортивне

Жиросжигатель FitMax Green Coffee L-Carnitine (90 капсул) купити за вигідною ціною 287 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Жиросжигатели, спортивное питание для снижения веса таких торгових марок, як наприклад: FitMax в інтернет-магазині Терраспорт
Жиросжигатель FitMax Green Coffee L-Carnitine (90 капсул)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Жиросжигатель FitMax Green Coffee L-Carnitine (90 капсул)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги

Давно мрієте зайнятися спортом? Жиросжигатель FitMax Green Coffee L-Carnitine (90 капсул) буде Вашим першим кроком. В « Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги » є все, що необхідно спортсмену. Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги здивує Вас своєю якістю. Жиросжигатель Nutrend Carniform Shot (60 мл) , Жиросжигатель Nutrend Carniform Shot (60 мл) і Жиросжигатель Nutrend Carniform Shot (60 мл) від знаменитих світових виробників 498 Ви знайдете в нашому розділі Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн