Жиросжигатель Arnold Series Iron Cuts (90 капсул)

КОД ТОВАРУ: 106679
  • Жиросжигатель Arnold Series Iron Cuts (90 капсул)
Жиросжигатель Arnold Series Iron Cuts (90 капсул)
Тип харчової добавки: жиросжигатель. Форма: капсули. Кількість капсул: 90 (30 порцій). Зміст в одній порції: Вітамін D: 400 мкг (100%). Хром (пиколинат хрому): 50 мкг (42%). Термогенная і Жиросжигающая суміші: 930 мг. Комплекс посиленого м'язового зростання: 900 мг. Стабілізатор естрогену і кортизолу: 383 мг. Інші інгредієнти: желатин, стеарат магнію, мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію.
Arnold Series
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
725 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 97 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Категорія 
Для зниження ваги
Форма випуску 
Капсули
АРТИКУЛ
696859258428
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Жиросжигатель Arnold Series Iron Cuts (90 капсул) розроблений спеціально для чоловіків. Сприяє нарощуванню сухої м'язової маси всього за пару тижнів. До складу жиросжигателя входять активні інгредієнти для підтримки оптимального рівня тестостерону, естрогену і кортизолу. Знижує м'язовий катаболізм (руйнування м'язів) і підтримує анаболизм (зростання м'язових тканин).
Жиросжигатель Arnold Series Iron Cuts (90 капсул) завдяки точної дозуванні інгредієнтів допоможе вам підтримувати необхідний баланс тестостерону, естрогену і кортизолу, які в разі гормонального дисбалансу стимулюють організм до руйнування м'язової тканини і накопичення жирових відкладень, що здатне звести нанівець всі зусилля в спортзалі. Тестостерон сприяє синтезу білка і росту клітин, що в свою чергу призводить до збільшення м'язової маси і росту сили. Анаболическая активність тестостерону підтримує відновлення і зростання м'язів, зберігаючи досягнуті вами результати. Iron Cuts підтримує природну вироблення тестостерону в організмі, стимулюючи синтез білка. Спосіб прийому: по одній порції (3 капсули) щодня під час першого прийому їжі.

Особливості жиросжигателя:
- розроблений спеціально для чоловіків;
- проведений у формі капсул;
- покращує метаболізм / забезпечує швидкий ріст м'язової маси;
- стимулює спалювання жиру;
- знижує м'язовий катаболізм (руйнування м'язів);
- забезпечує гормональний баланс тестостерону, естрогену і кортизолу;
- формула нового покоління.

Жиросжигатель Arnold Series Iron Cuts (90 капсул) - забезпечить яскраво виражений рельєф мускулатури!

Характеристики:
Тип харчової добавки: жиросжигатель.
Форма: капсули.
Кількість капсул: 90 (30 порцій).
Зміст в одній порції:
Вітамін D: 400 мкг (100%).
Хром (пиколинат хрому): 50 мкг (42%).
Термогенная і Жиросжигающая суміші: 930мг.
Комплекс посиленого м'язового зростання: 900 мг.
Стабілізатор естрогену і кортизолу: 383 мг.
Інші інгредієнти: желатин, стеарат магнію, мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію.

Виробник: Arnold Schwarzenegger Series (США).

Arnold Schwarzenegger Series - американський виробник спортивного харчування: вітамінних, глютаминових, протеїнових і креатинових комплексів, геймерів, жироспалювачів, замінників харчування і т.д. Спортивне харчування Arnold Series добре відомо споживачам в усьому світі своєю високою якістю і ефективністю.



Жиросжигатель Arnold Series Iron Cuts (90 капсул) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 725 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Жиросжигатели, спортивное питание для снижения веса таких торгових марок, як наприклад: Arnold Series в онлайн каталозі Терра Спорт
Жиросжигатель Arnold Series Iron Cuts (90 капсул)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Жиросжигатель Arnold Series Iron Cuts (90 капсул)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги

Давно планували зайнятися фігурою? Жиросжигатель Arnold Series Iron Cuts (90 капсул) допоможе на шляху до мети. В « Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги » є все, що необхідно спортсмену. Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги обрадує Вас високою якістю. Жиросжигатель Olimp Labs L-carnitine 3000 Extreme Shot (20x25 мл) , Жиросжигатель Olimp Labs L-carnitine 3000 Extreme Shot (20x25 мл) і Жиросжигатель Olimp Labs L-carnitine 3000 Extreme Shot (20x25 мл) від топових світових брендів 498 Ви зможете побачити в нашій лінійці Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн