Жилет страхувальний дитячий Champion (А00080), 30-50 кг

КОД ТОВАРУ: 275512
  • Жилет страхувальний дитячий Champion (А00080), 30-50 кг
Жилет страхувальний дитячий Champion (А00080), 30-50 кг
Якщо Ви - любитель активного відпочинку на воді, страхувальний жилет просто необхідний. Якщо Ви - любитель активного відпочинку на воді, страхувальний жилет просто необхідний. Легкий страхувальний жилет Champion зі спеціальною формою, що не сковує ДОРОЗІ людини. Страхувальні жилети підходять для занять усіма видами водного спорту. Страхувальний жилет має яскраву червоно-жовте забарвлення, яка добре видна в воді. Жилет виготовлений з поліестеру це міцна тканина особливої структури з синтетичних волокон (нейлону або поліестеру), як правило, з водовідштовхувальним покриттям, має високу міцність, еластичністю. Наповнювач ПЕТ, завдяки закритою пористої системі, у цього матеріалу, практично відсутня водопоглощеніе.Жілет страхувальний Champion (30-50 кг) призначений для дітей вага яких не перевищує 50кг.Жілет має надійну 3-рівневу систему кріплення. Швидко знімається і одягається. Довжина досягає пояса і дозволяє зручно сидіти на гідроциклі, в човні або байдарці.
Champion
КУПИТИ
ЦІНА:
899 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 120 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Тип
Надувні жилети
АРТИКУЛ
A00080
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Якщо Ви - любитель активного відпочинку на воді, страхувальний жилет просто необхідний. Якщо Ви - любитель активного відпочинку на воді, страхувальний жилет просто необхідний. Легкий страхувальний жилет Champion зі спеціальною формою, що не сковує ДОРОЗІ людини. Страхувальні жилети підходять для занять усіма видами водного спорту. Страхувальний жилет має яскраву червоно-жовте забарвлення, яка добре видна в воді. Жилет виготовлений з поліестеру це міцна тканина особливої структури з синтетичних волокон (нейлону або поліестеру), як правило, з водовідштовхувальним покриттям, має високу міцність, еластичністю. Наповнювач ПЕТ, завдяки закритою пористої системі, у цього матеріалу, практично відсутня водопоглинання. Жилет страхувальний Champion (30-50 кг) призначений для дітей вага яких не перевищує 50кг. Жилет має надійну 3-рівневу систему кріплення. Швидко знімається і одягається. Довжина досягає пояса і дозволяє зручно сидіти на гідроциклі, в човні або байдарці.

Характеристики:

  • Для дітей вагою: 10-30 кг
  • Кріплення: 3-рівнева система
  • Матеріал: поліестер

Виробник: Champion (Україна).


Жилет страхувальний дитячий Champion (А00080), 30-50 кг підібрати і купити за реальною ціною 899 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Спасательные жилеты таких торгових марок, як наприклад: Champion в електронному магазині Terra Sport
Жилет страхувальний дитячий Champion (А00080), 30-50 кг

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Жилет страхувальний дитячий Champion (А00080), 30-50 кг"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Рятувальні жилети

Давно хочете зайнятися фігурою? Жилет страхувальний дитячий Champion (А00080), 30-50 кг допоможе почати легко. В « Рятувальні жилети » є все, що Вам знадобиться. Рятувальні жилети обрадує Вас своєю надійністю. Жилет спасательный Dorfin (ZLT) синий, размер - S , Жилет спасательный Dorfin (ZLT) синий, размер - S і Жилет спасательный Dorfin (ZLT) синий, размер - S від кращих світових постачальників 1829 Ви зможете знайти в нашій лінійці Рятувальні жилети . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Рятувальні жилети . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн