Жилет з обважнювачами Tunturi 10,5 кг

КОД ТОВАРУ: 24315
  • Жилет з обважнювачами Tunturi 10,5 кг
Жилет з обважнювачами Tunturi 10,5 кг
Особливості жилета: 8 обважнювачів по 1,25 кг, не сковує рухи, виготовлений з якісного матеріалу. Вага: складальної, 10,5 кг.
Tunturi
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
5 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Жилет
Призначення
Для корпусу
Наповнювач
Залізний пісок
АРТИКУЛ
11TUSCL041
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Жилет з обважнювачами Tunturi - це чудовий спосіб поліпшити ефективність Ваших тренувань на турніку і брусах. Часто під час тренувань на брусах або турніку для певних вправ потрібно утяжелитель, і в цьому випадку такий жилет стане ідеальним вибором.
Жилет з обважнювачами Tunturi дуже комфортний і не стане обмежувати Ваші руху. А можливість регулювати вагу допоможе збільшувати ефективність від тренування до тренування.

Особливості жилета:
- 8 обважнювачів по 1,25 кг;
- не обмежує руху;
- виготовлений з якісного матеріалу.

Жилет з обважнювачами Tunturi - незамінний для ефективних тренувань!

Характеристики:
Вага:
складальної, 10,5 кг.

Виробник: Tunturi.
Компанія Tunturi була заснована в Фінляндії в 1922 році, і з того часу основною її діяльністю є виробництво високоякісних товарів для спорту та фітнесу. Продукти цього виробника користуються популярністю в усьому світі. Тепер і у Вас є можливість оцінити інновації і традиційне фінське якість.


Жилет з обважнювачами Tunturi 10,5 кг купити за вигідною ціною 5 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Аксессуары для боевых искусств таких торгових марок, як наприклад: Tunturi в інтернет-магазині Терраспорт
Жилет з обважнювачами Tunturi 10,5 кг

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Жилет з обважнювачами Tunturi 10,5 кг"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для бойових мистецтв

Давно мрієте зайнятися спортом? Жилет з обважнювачами Tunturi 10,5 кг буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для бойових мистецтв » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для бойових мистецтв здивує Вас своєю якістю. Монгкон Han Muay Thai Mongkol Head Band FP-TSM-M-025-D, синьо-білий (2976890028630) , Монгкон Han Muay Thai Mongkol Head Band FP-TSM-M-025-D, синьо-білий (2976890028630) і Монгкон Han Muay Thai Mongkol Head Band FP-TSM-M-025-D, синьо-білий (2976890028630) від знаменитих світових виробників 87 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для бойових мистецтв . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для бойових мистецтв . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн