Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger TT Ammunition Vest оливковий

КОД ТОВАРУ: 81612
  • Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger TT Ammunition Vest оливковий
  • Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger TT Ammunition Vest оливковий - Фото №2
  • Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger TT Ammunition Vest оливковий - Фото №3
Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger TT Ammunition Vest оливковий
Особливості жилета: оснащений знімними подсумками під магазини, система кріплення Molle, бокові відділення під гранати, евакуаційна петля ззаду, подвійний сітчастий шар на спині, зверху клапан для Кемел-бека, з правого боку Підсумок під G36 / Підсумок довгастий з утяжкой, в кожному підсумці кишеню під гранату, люверси для видалення вологи, жилет регулюється за допомогою бічних стяжок, жилет застібається на блискавку і фастекси, додаткові кишені, зсередини стропа для кріплення, D-кільця для навішування обладнання. Вага: 1,45 кг. Матеріал: Cordura 700 DEN. Колір: оливковий.
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 965 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 529 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
TT 7612.331-L
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger TT Ammunition Vest обладнаний знімними подсумками, а саме 4-ма подсумками під магазини гвинтівки G36 (по 2 магазини в кожен Підсумок) з бічними відділеннями під гранати. Ззаду нашита евакуаційна петля. Всі підсумки оснащені двома застібками (велкро / фастекс).
Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger TT Ammunition Vest дозволяє регулювати розмір за допомогою бічних стяжок і оснащений системою класу Molle, що дозволяє кріпити обладнання з Molle / IDZ / MTS / Alice інтерфейсом. Оснащений безліччю кишень, в тому числі, для карт або документів. Вага жилета становить 1,45 кг. Колір: оливковий / хакі.


Особливості жилета:
- оснащений знімними подсумками під магазини;
- система кріплення Molle;
- бічні відділення під гранати;
- евакуаційна петля ззаду;
- подвійний сітчастий шар на спині;
- зверху клапан для Кемел-бека;
- з правого боку Підсумок під G36 / Підсумок довгастий з утяжкой;
- в кожному підсумці кишеню під гранату;
- люверси для видалення вологи;
- жилет регулюється за допомогою бічних стяжок;
- жилет застібається на блискавку і фастекси;
- додаткові кишені;
- зсередини стропа для кріплення;
- D-кільця для навішування обладнання.

Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger TT Ammunition Vest - універсальний, міцний, зручний!

Характеристики:

Розмір: L.

Вага: 1,45 кг.
Матеріал: Cordura 700 DEN.
Колір: оливковий.


Виробник: Tasmanian Tiger (Німеччина).

Tasmanian Tiger на сьогоднішній день є відомим виробником спорядження та одягу для військових, спецпідрозділів і поліції. За багато років цей бренд зарекомендував себе в якості провідного постачальника професійного спорядження і одягу в усьому світі. Всі виробничі процеси - від замовлення матеріалів та виготовлення до кінцевого контролю якості - точно визначаються виробником і контролюються відповідно до міжнародних стандартів. Кожен продукт ретельно перевіряється і випробовується перед тим, як покинути завод. Кожному продукту присвоюється серійний номер і заноситься в нашу базу даних. Цей бренд постійно розширює свою продуктову лінійку і оптимізує існуючі товари, пропонуючи своїм клієнтам товари безкомпромісно високої якості.


Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger TT Ammunition Vest оливковий підібрати і купити за реальною ціною 3 965 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Разгрузочные жилеты таких торгових марок, як наприклад: в електронному магазині Terra Sport
Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger TT Ammunition Vest оливковий Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger TT Ammunition Vest оливковий - Фото №2 Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger TT Ammunition Vest оливковий - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger TT Ammunition Vest оливковий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хочете зайнятися фігурою? Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger TT Ammunition Vest оливковий допоможе почати легко. В « Розвантажувальні жилети » є все, що Вам знадобиться. Розвантажувальні жилети обрадує Вас своєю надійністю. Жилет разгрузочный Tactic TR2205, койот , Жилет разгрузочный Tactic TR2205, койот і Жилет разгрузочный Tactic TR2205, койот від кращих світових постачальників 4450 Ви зможете знайти в нашій лінійці Розвантажувальні жилети . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Розвантажувальні жилети . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн