Жилет для карате Adidas WKF

КОД ТОВАРУ: 78157
  • Жилет для карате Adidas WKF
Жилет для карате Adidas WKF
Особливості жилета: надівається під кімоно, для захисту від впливу ударів в груди, розподіляє силу удару, комфортний, зручна система регулювання, чотириразове кріплення, застібка на липучці, оптимально облягає корпус, не обмежує рухів, для тренувань / змагань. Матеріал: поліестер. Колір білий. Розміри: S, M, L, XL.
Adidas
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 360 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 315 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
S, M, L, XL
АРТИКУЛ
zpk-810501
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Жилет для карате Adidas WKF запобігає вплив випадкових ударів в груди, вбираючи і розподіляючи силу удару. Використання високотехнологічних матеріалів забезпечує максимальний комфорт. Система регулювання з чотириразовим кріпленням і застібкою на липі виключає можливість спадання жилета під час використання.
Жилет для карате Adidas WKF не обмежує рухів. Надаватися під кімоно. Модель, схвалена WKF, підходить для тренувань і змагань. Офіційна емблема WKF.

Особливості жилета:
- надівається під кімоно;
- для захисту від впливу ударів в груди;
- розподіляє силу удару;
- комфортний;
- зручна система регулювання;
- чотириразове кріплення;
- застібка на липучці;
- оптимально облягає корпус;
- не обмежує рухів;
- для тренувань / змагань.

Жилет для карате Adidas WKF - надійний захист для спортсмена!

Характеристики:
Матеріал: поліестер.
Колір: білий.
Розміри: S, M, L, XL.


Виробник: Adidas (Німеччина).
Цей знаменитий концерн, заснований в 1948 році, на сьогоднішній день має 8 підприємств в Німеччині та понад 25 дочірніх фірм в інших країнах, в тому числі у Франції, Великобританії, США, Канаді, ПАР. Спортивний одяг та інвентар, що випускаються Adidas славляться бездоганною якістю і завжди актуальним стилем.


Жилет для карате Adidas WKF купити за вигідною ціною 2 360 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Защита на корпус таких торгових марок, як наприклад: Adidas в онлайн магазині Терра Спорт
Жилет для карате Adidas WKF

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Жилет для карате Adidas WKF"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Захист на корпус

Давно мрієте зайнятися спортом? Жилет для карате Adidas WKF буде Вашим першим кроком. В « Захист на корпус » є все, що необхідно спортсмену. Захист на корпус здивує Вас своєю якістю. Захист корпусу для тхеквондо World Taekwondo двосторонній (ZZT-010), 4 , Захист корпусу для тхеквондо World Taekwondo двосторонній (ZZT-010), 4 і Захист корпусу для тхеквондо World Taekwondo двосторонній (ZZT-010), 4 від знаменитих світових виробників 771 Ви знайдете в нашому розділі Захист на корпус . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Захист на корпус . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн