Рідина для біотуалетів Thetford Aqua Kem Rinse Plus 1,5 л

КОД ТОВАРУ: 113773
  • Рідина для біотуалетів Thetford Aqua Kem Rinse Plus 1,5 л
Рідина для біотуалетів Thetford Aqua Kem Rinse Plus 1,5 л
Активність: до 4 днів. Тип: рідина. Обсяг 1,5 л. Призначення: для біотуалетів. Особливості: очищає внутрішню поверхню, видаляє неприємний запах.
Thetford
КУПИТИ
ЦІНА:
742 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 99 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Рожевий
Форма випуску
Рідина
АРТИКУЛ
8710315010480
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рідина для біотуалетів Aqua Kem Rinse Plus 1,5 л відмінне засіб для чищення. Воно очищає від мікробів. Рідина сприяє тому, щоб біотуалет прослужив довгий час, не забивався.

Рідина очищає унітаз, а саме його внутрішню поверхню. При цьому діє до 4 днів. Вона утворює тонку мікро захисну плівку, яка запобігатиме потраплянню мікробів. Рідина відмінно підійде для місцевостей з жорсткою водою. Її використання знизить можливість появи темних плям.

Рідина для біотуалетів усуває неприємний запах. Вона абсолютно нешкідлива. Забезпечить збереження механічної помпи та інших деталей.

особливості:

  • очищає внутрішню поверхню;
  • мікро захисна плівка;
  • видаляє неприємний запах;
  • нешкідлива.

Рідина для біотуалетів Aqua Kem Rinse Plus 1,5 л. - запорука чистоти.

Характеристики:
Активність: до 4 днів;
Тип: рідина;
Обсяг: 1,5 л .;
Призначення: для біотуалетів.

Виробник: Thetford (Голландія).
Компанія займається виробництвом біотуатов і рідин для них. Виробництво відмінно налагоджено. Компанія постійно вдосконалює свою продукцію, роблячи її більш якісною і підганяючи під стандарти сучасності. Продукція Thetford якісна. Вона відрізняється хорошим дизайном, зручністю і надійністю. Всі вироби зроблені з нетоксичних матеріалів. Вони проходять безліч перевірок і відповідають стандартам.


Рідина для біотуалетів Thetford Aqua Kem Rinse Plus 1,5 л купити по реально виправданою вартості 742 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Дезодорирующие средства для биотуалетов таких брендів, як наприклад: Thetford в інтернет каталозі Терраспорт
Рідина для біотуалетів Thetford Aqua Kem Rinse Plus 1,5 л

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рідина для біотуалетів Thetford Aqua Kem Rinse Plus 1,5 л"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дезодоруючі засоби для біотуалетів

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Рідина для біотуалетів Thetford Aqua Kem Rinse Plus 1,5 л допоможе досягти мети. В « Дезодоруючі засоби для біотуалетів » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Дезодоруючі засоби для біотуалетів порадує Вас високою якістю. Рідина для біотуалетів Thetford Duopack CG / CRP 1,5 л , Рідина для біотуалетів Thetford Duopack CG / CRP 1,5 л і Рідина для біотуалетів Thetford Duopack CG / CRP 1,5 л від кращих світових брендів 2868 Ви побачите в нашій категорії Дезодоруючі засоби для біотуалетів . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Дезодоруючі засоби для біотуалетів . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн