Магнезія рідка Power System Liquid Chalk, 50 мл (PS-4082-50ml)

КОД ТОВАРУ: 245903
  • Магнезія рідка Power System Liquid Chalk, 50 мл (PS-4082-50ml)
Магнезія рідка Power System Liquid Chalk, 50 мл (PS-4082-50ml)
Тип: магнезія; Матеріал: 100% карбонат калію; Колір білий; Обсяг: 50 мл; Гарантія: 14 днів; Виробник: Power System (Чехія).
Power System
КУПИТИ
357 грн
ЦІНА: 283 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 38 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
PS-4082-50ml
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Магнезія рідка Power System Liquid Chalk, 50 мл (PS-4082-50ml) - розчин магнезії від чеського виробника, призначений для використання в лазінні на швидкість, коротких скелелазні маршрутах, у важкій атлетиці. Її використовують, завдавши на кисті і долоні, максимально покриваючи шкіру і пори для більшої ефективності та економії використання. Даний розчин складається з спирту, різних загусників і ароматизаторів і висихає за 30 секунд. При виборі рідкої магнезії, необхідно проконсультуватися з тренером або ґрунтуватися на своєму досвіді.


особливості:

  •   легко наноситься;
  • рідка магнезія заповнює пори шкіри і тримається на руках довше;
  • більш гігієнічна, не утворює хмари пилу навколо спортсмена і майже не залишає слідів на спортивному снаряді;
  • її неможливо використовувати безпосередньо під час виконання вправ, оскільки на висихання буде потрібно якийсь час;


характеристики:
Тип: магнезія;
Матеріал: 100% карбонат калію;
Колір: білий;
Обсяг: 50 мл;
Гарантія: 14 днів.


Виробник: Power System (Чехія).
Power System - відомий бренд по виробництву спортивного обладнання, екіпіровки, а також аксесуарів для спорту. Компанія відома у всьому світі і займає міцну позицію серед конкурентів. Спортивне спорядження Чеської торгової марки відрізняється функціональністю і можливістю використання товарів у всіх випадках життя. Мега великий асортимент торгової марки включає в себе рукавички, налокітники, еспандери, ремені, скакалки, шорти для схуднення, що підтримують пояса, обмотки, фітнес аксесуари і т.д .. Головним завданням компанії протягом багатьох років є створення продукції професійного рівня.


Магнезія рідка Power System Liquid Chalk, 50 мл (PS-4082-50ml) купити по реально виправданою вартості 283 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Аксессуары для тяжелой атлетики таких брендів, як наприклад: Power System в інтернет каталозі Терраспорт
Магнезія рідка Power System Liquid Chalk, 50 мл (PS-4082-50ml)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Магнезія рідка Power System Liquid Chalk, 50 мл (PS-4082-50ml)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для важкої атлетики

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Магнезія рідка Power System Liquid Chalk, 50 мл (PS-4082-50ml) допоможе досягти мети. В « Аксесуари для важкої атлетики » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Аксесуари для важкої атлетики порадує Вас високою якістю. Бинты для жима Cornix Wrist Wraps Black/Red (XR-0195) , Бинты для жима Cornix Wrist Wraps Black/Red (XR-0195) і Бинты для жима Cornix Wrist Wraps Black/Red (XR-0195) від кращих світових брендів 846 Ви побачите в нашій категорії Аксесуари для важкої атлетики . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Аксесуари для важкої атлетики . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн