Дзеркало косметичне Beurer FCE 79

КОД ТОВАРУ: 78041
  • Дзеркало косметичне Beurer FCE 79
Дзеркало косметичне Beurer FCE 79
Особливості дзеркала: яскрава світлодіодне підсвічування, для зручного розміщення на гладких поверхнях за допомогою присосок, можлива установка на стіні з кріпленням болтами, автоматичне відключення підсвічування. Кратність збільшення: 5. Габарити: 23х23х8,5 см. В комплекті три болта / три присоски для кріплення.
Beurer
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 589 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 346 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
FCE 79
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Косметичне дзеркало Beurer FCE 79 призначений для використання під час щоденного догляду за шкірою і нанесення декоративної косметики. Воно гарантує п'ятикратне збільшення. Перш ніж почати експлуатацію необхідно вставити батарейки, які постачаються разом. Детальний опис правил безпеки і експлуатації цим дзеркалом додається до інструкції.
Косметичне дзеркало Beurer FCE 79 можна закріпити на стіні за допомогою вхідних в комплект болтів або за допомогою присосок, які фіксують дзеркало на зручній для вас гладкій поверхні. Обидва варіанти кріплення легко здійсненні.

Особливості дзеркала:
- яскрава світлодіодне підсвічування;
- для зручного розміщення на гладких поверхнях за допомогою присосок;
- можлива установка на стіні з кріпленням болтами;
- автоматичне відключення підсвічування.

Косметичне дзеркало Beurer FCE 79 - для найкращого догляду за обличчям!

Характеристики:
Кратність збільшення: 5.
Габарити: 23х23х8,5 см.
В комплекті три болта / три присоски для кріплення.
У комплекті батарейки типу AA на 1,5 В.

Виробник: Beurer (Німеччина).

Beurer - європейський лідер у виробництві техніки для здоров'я і комфорту.
Підлогові і кухонні ваги, масажери для тіла і для ніг, електрогрілки та прилади для косметології, термометри, тонометри і пульсометри. Завдяки широкому якісному асортименту Бойрер є ідеальним комплексним постачальником техніки для здоров'я і комфорту.


Дзеркало косметичне Beurer FCE 79 вибрати за доступною вартості 2 589 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Аксессуары для красоты и здоровья таких брендів, як наприклад: Beurer в каталозі магазина Terrasport
Дзеркало косметичне Beurer FCE 79

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Дзеркало косметичне Beurer FCE 79"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для краси та здоров'я

Давно хотіли зайнятися спортом? Дзеркало косметичне Beurer FCE 79 - це Ваш перший крок. В « Аксесуари для краси та здоров'я » є все, що знадобиться спортсмену. Аксесуари для краси та здоров'я здивує Вас своєю оригінальністю. Палиця телескопічна з підсвічуванням Bradex , Палиця телескопічна з підсвічуванням Bradex і Палиця телескопічна з підсвічуванням Bradex від кращих світових виробників 1421 Ви можете знайти в нашій категорії Аксесуари для краси та здоров'я . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Аксесуари для краси та здоров'я . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн