Дзеркало заднього виду з кріпленням на шолом Green Cycle DX-2270A

КОД ТОВАРУ: 142948
  • Дзеркало заднього виду з кріпленням на шолом Green Cycle DX-2270A
Дзеркало заднього виду з кріпленням на шолом Green Cycle DX-2270A
Тип: дзеркало заднього виду. Матеріал: пластик. Колір дзеркала: чорний. Особливості: для міського використання; встановлюється на шолом; телескопічна трубка 5-8 "; регулюється по довжині; стильний дизайн.
Green Cycle
КУПИТИ
ЦІНА:
232 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 31 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
MIR-10-35
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дзеркало заднього виду Green Cycle DX-2270A з кріпленням на шолом - необхідний аксесуар для велолюбителів. Якщо ви їздите на роботу на велосипеді, то вам обов'язково знадобитися дзеркало, через яке ви можете подивитися на дорогу позаду, щоб зробити пересування безпечним. Дане дзеркало прекрасно приклеїться на велосипедний шолом зліва за допомогою самоклеючої стрічки. Телескопічна трубка регулюється від 13 до 20 см в довжину.


особливості:
- для міського використання;
- встановлюється на шолом;
- телескопічна трубка 5-8 ";
- регулюється по довжині;
- стильний дизайн.


Характеристики:
Тип: дзеркало заднього виду;
Матеріал: пластик;
Колір дзеркала: чорний.


Виробник: Green Cycle (Україна).

Продукція українського виробника приваблює покупців своєю низькою ціною і в той же час прекрасним якістю. Компанія Green Cycle випускає товари з перероблених екологічних матеріалів, і тим самим пропагує людям важливе питання про захист навколишнього середовища.


Дзеркало заднього виду з кріпленням на шолом Green Cycle DX-2270A купити за вигідною ціною 232 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Разное для велосипедов таких торгових марок, як наприклад: Green Cycle в онлайн каталозі Терра Спорт
Дзеркало заднього виду з кріпленням на шолом Green Cycle DX-2270A

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Дзеркало заднього виду з кріпленням на шолом Green Cycle DX-2270A"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різне для велосипедів

Давно мрієте зайнятися спортом? Дзеркало заднього виду з кріпленням на шолом Green Cycle DX-2270A буде Вашим першим кроком. В « Різне для велосипедів » є все, що необхідно спортсмену. Різне для велосипедів здивує Вас своєю якістю. Камера велосипедна з автоніппелем Cyclotech CTUBE-26P 26 " , Камера велосипедна з автоніппелем Cyclotech CTUBE-26P 26 " і Камера велосипедна з автоніппелем Cyclotech CTUBE-26P 26 " від знаменитих світових виробників 6334 Ви знайдете в нашому розділі Різне для велосипедів . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Різне для велосипедів . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн